Eating News , Εστιατόρια

Η κρέπα της οδού Αγκύρας θα σε βάλει σε πειρασμό

Σ' αυτό το μικρό μαγαζί θα φας την κρέπα σου όπως ακριβώς την λαχταράς

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2018

Σε μία από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές στο κέντρο της Λεμεσού, και συγκεκριμένα πίσω από το Mεσαιωνικό Κάστρο, θα βρεις ένα μικρό μαγαζάκι με πολλές λιχουδιές, που απευθύνεται σε όλους! Στο λιγούρι, στον πεινασμένο περαστικό, σον ξενύχτη, στον vegan, στον γυμνασμένο!

Ο λόγος για την Creperie Agkiras στην οδό Αγκύρας, όπου σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις μία από τις καλύτερες κρέπες της πόλης.

Το μυστικό της επιτυχίας είναι ο τελειομανής σεφ της κρεπερί (ο οποίος μια τρελά την έχει για να λέμε και την αλήθεια) που δημιούργησε την αποκλειστική συνταγή και επιμελήθηκε τους γαστρονομικούς συνδυασμούς κρέπας που πραγματικά σου προκαλούν εθισμό με μια και μόνο δοκιμή.

Εκτός από ποιότητα και ασύγκριτη γεύση, η Creperie Agkiras καινοτομεί και προσφέρει την επιλογή της Vegan κρέπας (στη γλυκιά αλλά και στην αλμυρή της εκδοχή), ιδανική για τις περιόδους νηστείας, αλλά και όλους όσοι ακολουθούν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής!

Ακόμα για τους φανατικούς της υγιεινής διατροφής ο σεφ δημιούργησε την επτασφράγιστη συνταγή της κρέπας χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη για να απολαμβάνεις χωρίς τύψεις χορταστικές λιχουδιές με ελαφρύ στομάχι.

Καλό δεν ακούγεται; Για κάνε μία βόλτα απ' εκεί!

Πληροφορίες: 95 161316.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close