Eating News , Εστιατόρια

Eating Awards 2017: Αυτοί θα είναι οι παρουσιαστές

Την πιο νόστιμη βραδιά του χρόνου, τη 13η απονομή των βραβείων Check In Eating Awards, θα έχουμεοικοδεσπότες το νούμερο ένα ‘Survivor’ της Ελλάδας και την εκρηκτική παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου 2017

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Check In Eating Awards, γιορτάζουν φέτος 13 χρόνια και διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού.

Με αγάπη προς τη Φύση και τα πλούσια υλικά, που μας προσφέρει, επιβραβεύουμε τους καλύτερους, που την αναδεικνύουν και τη σέβονται και δημιουργούν τις πιο γευστικές αναμνήσεις της χρονιάς!

Η λαμπερή τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, στο Royal Hall στη Λευκωσία, με παρουσιαστές την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Γιώργος Αγγελόπουλος
Ο δικός μας Ντάνος. Και ναι, μπορούμε να τον χαρακτηρίζουμε ως τον δικό μας Ντάνο αφού για πέντε και πλέον μήνες ο Σκιαθίτης προπονητής θαλάσσιου σκι μάς καθήλωσε μπροστά από τους δέκτες της τηλεόρασης. Από την πρώτη μέρα του τηλεοπτικού φαινομένου της σεζόν 2016-2017, 'Survivor', ο Γιώργος Αγγελόπουλος κέρδισε το κοινό, που συσπειρώθηκε μαζί του, αφού ήταν εκείνος που αναγκάστηκε μετά από τη ψήφο της ομάδας του να βρεθεί από την πρώτη νύχτα του παιχνιδιού από την ομάδα των 'Μαχητών' στους 'Διάσημους'. Και κατάφερε αυτό. Να γίνει ο πιο διάσημος παίκτης ελληνικού reality.

Ο ίδιος από την πρώτη μέρα έδειξε τη δύναμη του, αφού αγωνιζόταν σαν μαινόμενος ταύρος σε κάθε αγώνισμα, για να κερδίσει η ομάδα του το πολυπόθητο έπαθλο -με αποκορύφωμα τους αγώνες που έδωσε αγωνιζόμενος εναντίον των Τούρκων παικτών του αντίστοιχου 'Survivor'- αλλά κυρίως την ψυχική του δύναμη, όταν η πλειοψηφία των συμπαικτών του τον έβγαζε συνεχώς προτεινόμενο για αποχώρηση. Το κοινό, ωστόσο, κάθε φορά με την ψήφο του παράτεινε την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο με αποτέλεσμα στις 5 Ιουλίου να αναδειχθεί ο νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης και αντοχής. Από εκείνη τη μέρα και έπειτα ένας παροξυσμός ειδήσεων δημιουργήθηκε γύρω από το πρόσωπό του. Η απομόνωση σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Αθήνα αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού, λόγω του πλήθους του κόσμου που τον περίμενε έξω, μια υποδοχή ήρωα στο νησί του τη Σκιάθο, δημοσιεύματα για χρυσά συμβόλαια με γνωστές εταιρείες, σχέσεις με επώνυμες γυναίκες, εικασίες για το πώς ξόδεψε το μεγάλο χρηματικό έπαθλο που πήρε, είναι μόνο λίγα από αυτά που διαβάζαμε καθημερινά σε έντυπα και ιστοσελίδες.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, για τον οποίο ακούγεται ότι θα αναλάβει την επόμενη σεζόν την απογευματινή εκπομπή 'Survivor Πανόραμα', που θα παρακολουθούμε από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ, ήρθε για να μείνει. Και στις 28 Νοεμβρίου θα τον απολαύσαμε στη σκηνή του Royal Hall μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου -με την οποία υπάρχουν φήμες ότι τους συνδέει κάτι περισσότερό από μία φιλία- στην παρουσίαση της 13ης απονομής των βραβείων Check In Eating Awards. 

 

Ντορέττα Παπαδημητρίου
Από τις πιο ταλαντούχες, sexy και όμορφες ηθοποιούς της γενιάς της, η οποία τα τελευταία χρόνια επιλέγει να τη βλέπουμε κυρίως στην παρουσίαση τηλεοπτικών εκπομπών. Η ίδια σε συνέντευξή της είχε πει πως από παιδί γνώριζε βαθιά μέσα της ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός, αλλά αυτός ήταν ένας πόθος, που δίσταζε να ομολογήσει ακόμη και στον εαυτό της. Μας συστήθηκε σε ηλικία μόλις 19 ετών στο επιτυχημένο σήριαλ του Mega 'Απαγορευμένη Αγάπη'.

Την προσέξαμε καλύτερα στην τηλεοπτική σειρά της ΝΕΤ, 'Σχεδόν Ποτέ' βασισμένη στη σειρά 'Sex & The City', ενώ δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από πάνω της στην ταινία 'Alter Ego' δίπλα στον Σάκη Ρουβά. Αποκορύφωμα για την ίδια και την επαγγελματική της εξέλιξη ως παρουσιάστρια ήταν η συμμετοχή της ως διαγωνιζόμενη το 2012 στο 'Dancing with the Stars', στο οποίο τελικά κατέλαβε την 1η θέση. Από εκεί κι έπειτα η Ντορέττα Παπαδημητρίου βρέθηκε στο τιμόνι πολλών τηλεοπτικών εκπομπών όπως το 'The Music School', 'Ελλάδα Σ' Αγαπώ', 'Καλημερούδια', 'Κάνε Παζάρι' και αυτή τη σεζόν στην απογευματινή εκπομπή του ΣΚΑΪ που προβάλλει το ΣΙΓΜΑ 'Εδώ'.

Όταν μιλά για εκείνη η κολλητή της, Μαίρη Συνατσάκη, αναφέρει ότι ζηλεύει το πόσο τολμηρή και ατρόμητη είναι, ενώ αν κάτι τη χαρακτηρίζει πολύ είναι το χιούμορ. Η ίδια λατρεύει τους δύο της γιους, Διονύση και Φίλιππο, που απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Κώστα Πηλαδάκη, τα ταξίδια, τη δουλειά της, τη γυμναστική -υπήρξε πολύ επιτυχημένη αθλήτρια του στίβου-, αλλά και τους φίλους της, οι περισσότεροι εκ των οποίων ανήκουν στον χώρο της ελληνικής showbiz. Μία από τις πιο επιτυχημένες εκπροσώπους της ελληνικής τηλεόρασης θα βρεθεί στην Κύπρο ειδικά για την παρουσίαση της 13ης απονομής των βραβείων Check In Eating Awards.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close