Eating News , Εστιατόρια

Η πρώτη κινητή καντίνα με ποιοτικό street food της Ελλάδας έρχεται στην Κύπρο

Δοκίμασε νόστιμα σνακ, εμπνευσμένα από τα υλικά και την παράδοση της ευρύτερης περιοχής της Εγγύς Ανατολής

Δημοσιεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2017

Το Food Truck είναι μια κινητή καντίνα που προσφέρει υγιεινά, τοπικά, βιολογικά κατά το δυνατόν σνακ, εμπνευσμένα από τα υλικά και την παράδοση της ευρύτερης περιοχής της Εγγύς Ανατολής. Το Food Truck είναι αυτό που λέει το όνομά του: ένα φορτηγό που κινείται, οπότε δεν θα έχει κάποιο μόνιμο πόστο. Ακολουθώντας μας στο Facebook και το Instagram θα μάθεις που το πάμε!

"Μετά την διετή επιτυχία του Food Truck στην Ελλάδα, τόσο στον δρόμο, μέσα από το Food Truck Concept Store μας στο Χαλάνδρι, στα φεστιβάλ φαγητού στην Ελλάδα και τα νησιά, αλλά και την παραμονή μας για ένα χρόνο στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και τις ιδιωτικές και εταιρικές εκδηλώσεις μας, αποφασίσαμε να επεκταθούμε στην αγορά της Κύπρου, ξεκινώντας από την Λεμεσό" , δήλωσε ο εμπνευστής και Σεφ του Food Truck, Γιώργος Γληνός.

Ξεκινώντας από την Λεμεσό σε συνεργασία με τον Όμιλο Terelsa ΛΤΔ (La Croissanterie, Café Pascucci, Hofbräu München Beer & Beer) έγιναν τα πρώτα δύο δοκιμαστικά events στο Limassol Beer Festival και το Cyprus International Food Festival, όπου οι κάτοικοι κι επισκέπτες της Λεμεσού είχαν την ευκαιρία να γευτούν για πρώτη φορά τον «γκεζλεμέ»™: ένα χωριάτικο φύλλο ανοιγμένο στο χέρι ένα-ένα και ψημένο σε μαντεμένιο σάτσι σε φωτιά με ξύλα, το οποίο γεμίζεται με διάφορα εκλεκτά υλικά και διπλώνεται σε μια ατομική πίτα.

Φρέσκα ωμά χορταρικά με Φέτα ΠΟΠ, ΠΟΠ Κασέρι Μυτιλήνης με ντομάτα και καραμανλίδικο παστουρμά ή φιλέτο στήθος κοτόπουλο είναι μερικοί από τους προτεινόμενους συνδυασμούς.

Το Food Truck σκοπεύει να παραμείνει στην αιχμή του υγιεινού, τοπικού, νόστιμου street food για τον καθένα, στην Ελλάδα, την Κύπρο κι ακόμα παραπέρα. Όραμά τους είναι να σερβίρουν σε πελάτες κάθε ηλικίας, γούστου και εισοδήματος υγιεινό street food, επιλέγοντας αποκλειστικά συστατικά της τοπικής αγοράς, με σεβασμό το περιβάλλον και τις εμπλεκόμενες κοινότητες.

Το φαγητό θα ετοιμάζεται πάντα επιτόπου, ζωντανά μπροστά στον πελάτη και σύμφωνα με τα γούστα του. 

Για πληροφορίες στο facebook Food Truck 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close