Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η ταβέρνα που ξέρει από αυθεντικό κυπριακό φαγητό

Η πασίγνωστη και αγαπημένη ταβέρνα του Παραλιμνίου, με 20 χρόνια εμπειρία, συνεχίζει να σερβίρει μία φοβερή επιλογή καλομαγειρευμένων πιάτων και μεζέδων

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2017

Όταν μιλάμε για αυθεντικό κυπριακό φαγητό, η ταβέρνα Καμασιάς έρχεται πρώτη στο νου μας! Η πασίγνωστη και αγαπημένη ταβέρνα του Παραλιμνίου, με 20 χρόνια εμπειρία, συνεχίζει να σερβίρει μία φοβερή επιλογή καλομαγειρευμένων πιάτων και μεζέδων, που δεν θα βρεις πουθενά αλλού! Χρησιμοποιούν μόνο γνήσιες πρώτες ύλες και τα φαγητά τους είναι εποχιακά με φρέσκα χόρτα, φρέσκο ντόπιο ψάρι και κρέας, που τα φτιάχνουν με σεβασμό στην κυπριακή παραδοσιακή κουζίνα.

Μεσημέρι και βράδυ, οι άνθρωποι της ταβέρνας σε περιμένουν να καθίσεις άνετα και να απολαύσεις μια πανδαισία γεύσεων, που κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ποιότητα και η ποικιλία. Κάθε σου επίσκεψη στην ταβέρνα είναι και μια νέα εμπειρία γεύσεων, αφού το μαγαζί θα σου ετοιμάσει πιάτα, που έχουν ως πρωταγωνιστή τα εποχιακά χόρτα και κρέατα του τόπου μας. Γι’ αυτό στον Καμασιά, να θυμάσαι να πηγαίνεις πάντα πεινασμένος, γιατί εγγυημένα θα φύγεις ενθουσιασμένος και χορτάτος!

Πάρε θέση και κάθισε χαλαρά για να πιείς το δροσερό ποτό σου μαζί με τα φρεσκομαγειρευμένα φαγητά της ταβέρνας. Διάλεξε αυτά, που θα ευχαριστήσουν εσένα και την παρέα σου, και που θα τα πληρώσεις σε πολύ λογικές τιμές.

Εδώ μπορείς να απολαύσεις πιάτα με βάση το κρέας, αλλά και το ψάρι. Έχουν χταπόδι, φρέσκο καλαμάρι, κουνέλι λεμονάτο κι άλλες μερακλίδικες νοστιμιές. Στον Καμασιά, πραγματικά αναβιώνουν αγαπημένες κυπριακές συνταγές, που σε περιμένουν να τις απολαύσεις!

Ό,τι φας είναι φτιαγμένα μόνο από αγνά υλικά και σεβασμό στις παραδοσιακές μας γεύσεις. Πουθενά αλλού δεν θα δεις να σου σερβίρουν με χαμόγελο και προθυμία ένα τόσο νόστιμο μεζέ, που πραγματικά τον απολαμβάνεις χειμώνα-καλοκαίρι.

Ταβέρνα Καμασιάς (23825144, Facebook: Taverna kamasias) Δαιδάλου 23, Παραλίμνι. Τρ-Κ (Τον Αύγουστο ανοικτό και Δευτέρα) 12.30-16.00 & 18.30-24.00.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close