Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η κυπριακή κουζίνα στα καλύτερά της σε μία αυθεντική ταβέρνα

Η βραβευμένη ταβέρνα της Σωτήρας, παραμένει μία από τις πλέον αγαπημένες όλου του νησιού!

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2017

Η αγάπη και η αφοσίωση των ιδιοκτητών της για αυθεντικές κυπριακές γεύσεις και κυπριακή φιλοξενία την έχουν κάνει ξακουστή απ’ άκρη σ’ άκρη. Στον Μουσικό έλα νηστικός και θα φύγεις σίγουρα χορτάτος! Ετοιμάσου να απολαύσεις κολοκούθκια, καραόλους, σπιτικά ορεκτικά, ζεστό ψωμί, ξιδάτα, κολοκάσι, χαλούμι, μανιτάρι σχάρας, μακαρόνια χωριάτικα, κεφτέδες, παπουτσάκι, σούβλα χοιρινή/κοτόπουλο, σεφταλιές, κλέφτικο, μπουρέκια και φρούτα.

Πάρε θέση σε ένα από τα όμορφα στρωμένα τραπέζια της αυλής κι άφησε τα υπόλοιπα στους ανθρώπους της ταβέρνας να σου τα φέρουν ολόφρεσκα και καλοκαμωμένα, για να ικανοποιήσουν εσένα και την παρέα σου με τον πιο γευστικό τρόπο. Αν ψάχνεις για ταβέρνα αυθεντική και παραδοσιακή, είσαι στον σωστό τόπο!

Η όμορφη αυλή είναι από μόνη της μια όαση δροσιάς και χαλάρωσης και εγγυημένα οι άνθρωποι της ταβέρνας θα φροντίσουν να φας καλά, να περάσεις περίφημα και να φύγεις ευχαριστημένος με την ποιότητα, τις γεύσεις και τις λογικότατες τιμές, που προσφέρουν.

Ο Μουσικός είναι συνώνυμος με το καλό φαγητό, και είναι φημισμένος για την ποικιλία των μεζέδων του (υπάρχει μικρός και μεγάλος μεζές). Το οφτό, που το σερβίρει μέσα στη γάστρα, το ολόφρεσκο χαλούμι, που έρχεται στο τραπέζι σου ζεστό-ζεστό, αλλά και τα εποχιακά πιάτα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές που ξεχωρίζουν.

Η βραβευμένη με Check In Eating Award ταβέρνα, συνεχίζει να προσφέρει την ανώτερη ποιότητα φαγητού, που μας έχει συνηθίσει στην όμορφη αυλή της και το σερβίρει με το ζεστό χαμόγελο των ανθρώπων της, που μας επιβεβαιώνει, ότι είναι μια αυθεντική, κυπριακή ταβέρνα με τα όλα της!

Μουσικός (23828833) Κυριάκου Μάτση 6, Σωτήρα, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 18.30-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close