Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι σε ένα θρυλικό μαγαζί από το παρελθόν που επέστρεψε αυτή τη σεζόν

Η Iguana σε περιμένει, λοιπόν, για μία all day εμπειρία σε έναν υπέροχο χώρο δίπλα στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 29 Αυγούστου 2017

Ο θρύλος επιστρέφει και φέρνει μαζί του αναμνήσεις και σίγουρα προκαλεί τη σημερινή γενιά των 35-40 να αναβιώσει τις τότε όμορφες καλοκαιρινές βραδιές, και βέβαια να συστηθεί στους νεότερους. Η νέα Iguana κάνει το μεγάλο comeback του καλοκαιριού στην περιοχή Μακένζι, σε έναν όμορφο χώρο δίπλα στην άμμο και αναμένεται να ταράξει τα νερά της φετινής διασκέδασης. Ο ιδιοκτήτης του χώρου, ο οποίος έγραψε το δικό του success story στη νυχτερινή διασκέδαση της Λάρνακας, με τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και το μεράκι που κουβαλά, κάνει το μεγάλο βήμα να ζωντανέψει ξανά το θρύλο της πόλης και υπόσχεται να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά.

Η Iguana σε περιμένει, λοιπόν, για μία all day εμπειρία σε έναν υπέροχο χώρο δίπλα στη θάλασσα, με άνετους καναπέδες και δωρεάν κρεβατάκια, όπου θα απολαύσεις εκλεκτό καφέ, μεσογειακές λιχουδιές και δροσερά καλοκαιρινά cocktail συντροφιά με μοντέρνα μουσική. Εδώ τα βράδια σου αποκτούν άλλη διάθεση και μιας νέας φιλοσοφίας διασκέδαση που δεν θα βρεις πουθενά αλλού!.

Στους δροσερούς του χώρους
Τώρα το καλοκαίρι, Μακένζι χωρίς open air parties δεν λέει, έτσι και η Iguana θα κινηθεί σε αυτούς τους ρυθμούς προσφέροντας όμως κάτι διαφορετικό, καθώς τις Κυριακές θα μετατρέπεται σε μια live σκηνή όπου γνωστά συγκροτήματα θα σε απογειώνουν στο ρυθμό τους συντροφιά με ένα από τα εξαιρετικά κοκτέιλ που φτιάχνει.

Δοκίμασε από το μενού
Το μενού του διαθέτει και ψαρικά και κρεατικά και ξεχωριστές καλοκαιρινές γεύσεις. Σερβίρει platter από κρεατικά ή sushi. Φτιάχνει τις πιο δροσιστικές και χορταστικές σαλάτες, όπως αυτή με κινόα, σπανάκι και αβοκάντο. Νόστιμη επιλογή είναι και το καπνιστό χαλούμι μαζί με λαχανικά σχάρας συνοδευόμενο από σάλτσα τριαντάφυλλου! Και βεβαίως, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το φοβερό Iguana beef angus burger με guacamole, μπέικον και τυρί.

It’s so special!
Τα Σάββατα στο αναγεννημένο Iguana έχουν πλέον καθιερωθεί με τα Summer Vibes και τον ανεπανάληπτο Ανδρέα Ανδρέου. Κυριακή, οι ρυθμοί ανεβαίνουν από τις επτά το βράδυ με ελληνικούς ήχους παρέα με τον DJ Mano. Και μην ξεχνάς το ανεβαστικό πάρτι Greek my Vibes!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close