Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ανακαλύψαμε έναν πραγματικό παράδεισο δίπλα στη θάλασσα

Στην Αγία Νάπα θα βρεις ένα χαλαρό και ατμοσφαιρικό στέκι, γεμάτο φοινικόδεντρα και τραπεζάκια πάνω στο γρασίδι

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2017

Ο Paradisos θα είναι ο απόλυτος προορισμός σου για φέτος το καλοκαίρι. Δίπλα ακριβώς στο γραφικό λιμανάκι της Αγίας Νάπας, με απρόσκοπτη θέα προς τη γαλάζια θάλασσα και τη χρυσή αμμουδιά, ο Paradisos αποτελεί έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο για σένα και την παρέα σου! Στους οργανωμένους χώρους του θα χαλαρώσεις, θα διασκεδάσεις, θα φας και θα δροσιστείς.

Συνδυάζει άψογα τον χώρο του εστιατορίου με αυτόν του bar και του snack bar, ώστε να μπορείς να περάσεις τη μέρα σου ευχάριστα και δροσερά, από το πρωί με χυμούς και πρόγευμα, το μεσημέρι και το βράδυ με νόστιμο γεύμα και σπέσιαλ κοκτέιλ, συντροφιά με τα καλοκαιρινά beats των DJ, που εναλλάσσονται καθημερινά.

Πουθενά αλλού δεν θα βρεις άλλο χώρο τόσο ολοκληρωμένο και τόσο καλοκαιρινό! Το ντεκόρ σε ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη, τα κοκτέιλ του σε ξεδιψούν με στυλ και το φαγητό του σε ικανοποιεί απόλυτα με τις λογικές τιμές του. Πάρε θέση λοιπόν, σε ένα από τα ψηλά σκαμπό ή τις άνετες ξαπλώστρες του και ζήσε μία μοναδική εμπειρία απόδρασης στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αγίας Νάπας.

Στους δροσερούς του χώρους
Ο ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος, το καθιστά ιδανικό για οικογένειες, ενώ η διαρρύθμιση του εξωτερικού χώρου προσφέρει στις νεαρές παρέες την ατμόσφαιρα που αναζητούν. Υπάρχει και υπηρεσία μασάζ, για όσους το χρειάζονται!

Δοκίμασε από το μενού...
Στο εστιατόριο σερβίρονται από νωρίς αρωματικοί καφέδες και πρόγευμα. Το μεσημέρι μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε platter από ψάρια ή κρέας, ή μια πλούσια επιλογή πιάτων. Αν πάλι θες κάτι κάτι πιο δροσερό και γρήγορο, το "Paradisos Snack Bar & Kiosk" σου προσφέρει δελεαστικές επιλογές, όπως ζουμερό burger με πατάτες, σάντουιτς και διάφορα snacks, που σε ξεδιψούν και σε χορταίνουν, μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα!

It's so special!
Χαλαρό και ατμοσφαιρικό, απλώνει ξαπλώστρες και stools πάνω στην ξύλινη εξέδρα του σε ένα χώρο γεμάτο φοινικόδεντρα και γρασίδι, όπου το ηλιοβασίλεμα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτό της Καραϊβικής!

info: (99470130, Facebook: ParadisosBeachVenue) Σκλάβου 8, Αγία Νάπα. Δ-Κ 08.00-24.00.

Ανακάλυψε ακόμα περισσότερα δροσερά στέκια στο ένθετο που κυκλοφορεί μαζί με το Check In Cyprus Αυγούστου, που βρίσκεται ήδη στα περίπτερα!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close