Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Βρήκαμε δύο πισίνες με θαλασσινό νερό

Όσο το θερμόμετρο ανεβαίνειοι πισίνες φαντάζουν ως η πιο ιδανική επιλογή -πόσω μάλλον αν διαθέτουν και θαλασσινό νερό

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουλίου 2017

Αυτό το καλοκαίρι, όσοι λατρεύουν το θαλασσινό νερό δεν χρειάζεται να πάμε μέχρι την παραλία. Μπορούν απλώς να αναζητήσουν τη δροσιά της... πισίνα με θαλασσινό νερό!

Μα πώς; Γίνεται; Γίνεται και βέβαια γίνεται!

Στη Λευκωσία οι κάτοικοι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν βουτιές σε πισίνες με… θαλασσινό νερό, αφού το γυμναστήριο "Nicosia Gym & Spa Center" διαθέτει δύο πισίνες ανοικτές προς το κοινό, οι οποίες διαθέτουν θαλασσινό νερό. Μία εσωτερική με θερμοκρασία που κυμαίνεται ανάμεσα σε 28-32 βαθμούς Κελσίου και μια εξωτερική.

Βάλτε μαγιό, αντηλιακό και απλώς επιλέξτε αν θέλετε να κολυμπήσετε στην εσωτερική, ή την εξωτερική πισίνα του γυμναστηρίου (διαθέτουν και οι δύο θαλασσινό νερό) και απολαύστε τις βουτιές σας παρέα με lounge μουσική.

Μάλιστα, η εξωτερική πισίνα είναι περιτριγυρισμένη από καταπράσινους κήπους, που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι βρίσκεσαι εκτός πρωτεύουσας!

Μπορείς λοιπόν να χαλαρώσεις με την οικογένεια ή και τους φίλους σου σ' ένα ξεχωριστό περιβάλλον γύρω από την υψηλών προδιαγραφών πισίνα, να δροσιστείς με τα απολαυστικά κοκτέιλ και τις γαστρονομικές επιλογές (στο χώρο λειτουργεί μπαρ από όπου μπορείς να προμηθευτείς διάφορα ροφήματα, όπως καφέδες, αναψυκτικά, χυμούς, μπύρες και κοκτέιλ, αλλά και φαγητά όπως μπέργκερ, μπριζόλες, σουβλάκια και σάντουιτς) με ξεσηκωτική lounge μουσική αλλά πάνω απ΄όλα σε οικονομικές τιμές.

Η είσοδος στις πισίνες (για όσους δεν είναι μέλη του γυμναστηρίου) είναι 7 ευρώ για ενήλικες και 4 ευρώ για παιδιά.

Αιγάλεω 9, Στρόβολος 2057, Λευκωσία

Website: www.nicosiagym.com

Πληρ. 22351644.

 

Αναζητώντας τη δροσιά αυτή την περίοδο του καύσωνα αλλά και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού ανακαλύψαμε με έκπληξή μας ένα αγροτουριστικό κατάλυμα στις Πλάτρες που προσφέρει κάτι το μοναδικό.

Το αγροτουριστικό σύμπλεγμα K.H.G Stone-Wood Cottages Rentals διαθέτει μία πανέμορφη αλλά ιδιαίτερη πισίνα αφού διαθέτει αλμυρό νερό που έχει όλες τις ιδιότητες του θαλασσινού πράγμα που την καθιστά πιο καλή για την υγεία μας.

Το K.H.G Stone-Wood Cottages Rentals βρίσκεται μεταξύ Πλατρών και Φοινιού, χτισμένο αμφιθεατρικά, σε ένα λοφίσκο είναι επενδυμένο με πέτρα και διαθέτει 6 μεζονέτες των δύο υπνοδωματίων, ιδανικές για τέσσερα άτομα, πέντε στούντιο των δύο ατόμων εκ των οποίων το ένα μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα. Για κάθε έξτρα άτομο το κατάλυμα προσφέρει έξτρα κρεβάτι (camped) ή παιδικό κρεβατάκι χωρίς χρέωση. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνα με όλες τις ανέσεις.
Μάθε περισσότερα εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close