Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

5 σημαντικοί λόγοι για να πας στο απόλυτο street-food resto της Λευκωσίας

Το Food Park City, ο παράδεισος του ποιοτικού street food διαθέτει όλα εκείνα που θα σε κάνουν να το λατρέψεις

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιουνίου 2017

Το Food Park City στη Λεωφόρο Τσερίου στο Στρόβολο με το άνοιγμά του πριν από περίπου ένα χρόνο έγινε πολύ γρήγορα talk of town. Το εντυπωσιακό του κτήριο, οι εγκαταστάσεις του και η συνολική του έκταση των 2300 τ.μ αναμφίβολα θα έκλεβαν τις εντυπώσεις.

Σύντομα, το Food Park City, αγαπήθηκε και έγινε πολύ γρήγορα το νέο, χαλαρό spot πόλης με ποιοτικό street food, σε καλές τιμές σε ένα χώρο casual, χαλαρό χώρο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Το Check In ήταν το πρώτο που σε ενημέρωσε τότε για τη νέα εντυπωσιακή άφιξη της Λευκωσίας και ένα σχεδόν χρόνο μετά σου απαριθμεί 6 λόγους για τους οποίους πρέπει οπωσδήποτε να πας.

1. Το νόστιμο φαγητό
Χωρίς καμία αμφιβολία, το Food Park City, αποτελεί ένα μικρό ναό του φαγητού του δρόμου, γνωστού ως street food το οποίο θα συναντήσεις εδώ στην πιο ποιοτική του εκδοχή. Το σίγουρο είναι πως εκεί θα φας καλά και σε λογικές τιμές. Σήμερα το μενού του μαγαζιού ανανεώθηκε και έτσι ανάμεσα στα πεντανόστιμα pulled pork & chicken burgers, τα υπέροχα noodles, φρεσκοψημένα sandwiches και hot-dogs, δροσερές σαλάτες και τις φτερούγες προστέθηκαν νέες, πολύ γευστικές επιλογές.

2. Τα νέα πιάτα
Το ανανεωμένο, λοιπόν μενού το οποίο δοκιμάσαμε είναι υπέροχο και σου προτείνουμε να δοκιμάσεις το τηγανητό  καλαμαράκι, το τρυφερό στήθος κοτόπουλου με κόκκινη κινόα, noodles με πάπια, philly cheesesteak, καθώς και ποικιλία από platters για την παρέα. Το καλοκαίρι σίγουρα θα σε δροσίσουν τα πολύ καλά smoothies του μαγαζιού, οι φρέσκοι χυμοί αλλά δοκίμασε και ένα από τα δελεαστικά τους γλυκά όπως οι γεμιστοί λουκουμάδες.

3. H open plan κουζίνα
Μπαίνοντας στον χώρο για να κάνεις την παραγγελία σου θα δεις μπροστά σου όλα όσα γίνονται στην κουζίνα. Εκεί, καταλαβαίνει πως όλα μαγειρεύονται σωστά, με καθαριότητα πάνω από όλα αφού όλοι οι μάγειρες φοράνε γάντια και στολή, η κουζίνα είναι πεντακάθαρη και μπορείς να φας το φαγητό σου χωρίς να ανησυχείς για τίποτα.

4. Η εξυπηρέτηση
Πάντοτε, όσες φορές και να πήγαμε οι υπάλληλοι του καταστήματος μας αντιμετώπισαν με χαμόγελο και όταν δυσκολευτήκαμε με το μενού ανέλαβαν να μας εξηγήσουν τα πάντα. Γνώριζαν τα πιάτα, το μενού και όλες τις λεπτομέρειες λειτουργίας του μαγαζιού και με ευγένεια ήταν πρόθυμοι να μας βοηθήσουν σε όλα.  

5. Ιδανικό για παιδιά
Πέραν του ότι τα παιδιά θα λατρέψουν τα πιάτα του, τα ροφήματα και τα παγωτά του, θα περάσουν ευχάριστά τον χρόνο τους στον ειδικά διαμορφωμένο παιδότοπο που υπάρχει στην έκταση του Food Park City. Τα μικρά παιδιά, έχουν τον δικό τους αποκλειστικό χώρο, το «Park», που είναι περιφραγμένος παιδότοπος που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο, όπου οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να αφήσουν ελεύθερα τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές σημείο, καθώς θα απολαμβάνουν τον καφέ τους στον περιβάλλοντα χώρο.

6. Χαλάρωση στο Beer Garden
Το Food Park City πέραν του χώρου για το φαγητό, τον εξωτερικό χώρο με τα τραπεζάκια διαθέτει και ένα διαφορετικό χώρο για τους φίλους της μπίρας και των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων. Πρόκειται για το Beer Garden, ένα ξεχωριστό εξωτερικό μπαρ με μεγάλες οθόνες για μεταδόσεις αγώνων, για τσιμπήματα μαζί με μπίρα και φυσικά όλη την παρέα.

7. Τα Summer Thursdays
Το Food Park City στο ένα χρόνο λειτουργίας του διοργανώνει πολλά συχνά events τους φίλους του. Αυτό τον Ιούλιο, το μαγαζί της Τσερίου θα πραγματοποιεί τα Summer Thursdays. Κάθε Πέμπτη, το Ιούλιο στις 6, 13, 20 και 27 Ιουλίου το Food Park City θα μπαίνει στο κλίμα του καλοκαιριού και από τις 20.30 μέχρι και τα μεσάνυχτα μαζί με το φαγητό σου θα μπορείς να απολαμβάνεις δροσερά κοκτέιλ, μουσικές επιλογές από τον Dj Stefano μαζί με ναργιλές αν προτιμάς. Όμορφα καλοκαιρινά βράδια κάθε Πέμπτη τον Ιούλιο στον ατμοσφαιρικό χώρο του Food Park City.   

8. Η ατμόσφαιρα
Πάνω από όλα το Food Park City έχει μία αλλιώτικη ατμόσφαιρα που σου δίνει μία αίσθηση πως βρίσκεσαι εκτός αστικού κέντρου. Τα φωτάκια στον εξωτερικό χώρο και το παιχνίδισμά τους το βράδυ στο σκοτάδι προκαλούν ευχάριστα συναισθήματα ειδικά το καλοκαίρι αν επιλέξεις να καθίσεις στα εξωτερικά ξύλινα τραπέζια με τους πάγκους. Ένας προσεγμένος χώρος, με αισθητική που θα σε κάνει να θέλεις να ξαναπάς.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close