Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Καλοκαίρι στα roof bars της Κύπρου

12ταράτσες γίνονται το αγαπημένο μας σημείο συνάντησης και αυτό το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2018

Αν και είναι δύσκολο να βρεις πολλές ταράτσες με θέα στην Κύπρο εντούτοις το ψάξαμε και εντοπίσαμε 12 όπου μπορείς να περάσεις όμορφα τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες με την παρέα σου ή ακόμη πιο ρομαντικά ενσταντανέ.

Ταράτσες εντός πόλης, παραλιακά με θέα τη θάλασσα, με καλό φαγητό, τσιμπήματα, ποτά και κοκτέιλ, χαμηλή μουσική και χαλαρή διάθεση είναι must για τα βράδια του καλοκαιριού. Ειδικά εκεί που χωρίς υγρασία απολαμβάνεις εκείνο το δροσερό αεράκι του καλοκαιριού.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ

 

SkyBar-Hard Rock Café Ayia Napa
Στο κέντρο της Αγίας Νάπας, απέναντι από την κεντρική πλατεία της πόλης, σε ένα τριώροφο κτίριο θα βρεις το παγκοσμίου φήμης franchise του Hard Rock Café με τα λαχταριστά μπέργκερ και τα δροστιστικά κοκτέιλ. Στον τρίτο όροφό του θα βρεις ένα εντυπωσιακό roof bar, το Skybar όπου απολαμβάνεις την πανοραμική θέα της Αγίας Νάπας μέχρι τη θαλάσσιά της περιοχή μέρα και νύχτα. Εκεί, μπορείς να απολαύσεις ροκ μουσικές επιλογές, φαγητό, κοκτέιλ και φυσικά υπέροχη θέα.
(24816660) Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ' 13, Αγία Νάπα. Δ-Κ 09.00-01.00.

 

Roof Burger Bar, Grecian Sands
H ταράτσα του ξενοδοχείου Grecian Sands μετατράπηκε από πέρσι σε ένα υπέροχο χώρο για τον οποίο μιλούν όλοι. Εκεί, θα βρεις ένα μοντέρνο μπεργκεράδικο το οποίο εκτός από ζουμερά μπέργκερ διαθέτει, ίσως, την ομορφότερη θέα που θα βρεις στην πόλη της Αγίας Νάπας. Ντιζαϊνάτο, άνετο με καναπέδες και άσπρες ξύλινες καρέκλες όπου θα περάσεις ευχάριστα μεσημέρι και βράδυ. Θα γευτείς σούπερ μπέργκερ και θα δροσιστείς με τα κοκτέιλ του μπαρ. Αν πας για ρομαντζάρα με το ταίρι σου σίγουρα θα τον/την εντυπωσιάσεις.
(99751490) Κρύου Νερού 44, Grecian Sands Hotel, Αγία Νάπα. Δ-Κ 18.00-23.30.

 

 

Panorama Bar
Εντυπωσιακό μπαρ με θέα 360 μοιρών σε ολόκληρη την Αγία Νάπα. Η ταράτσα του Asterias Hotel στην περιοχή Μακρόνησος μετατράπηκε σε ένα ιδιαίτερο χώρο για ποτό και πανοραμική θέα. Ξεχωριστό roof bar, με αναπαυτικούς καναπέδες, prive τραπέζια με σκέπαστρο και ξύλινο deck. Ιδανικός χώρος για να απολαύσει τη δύση του ήλιου τα απογεύματα με κοκτέιλ και lounge μουσική.
(23201000) Λεωφ. Νησί 115, Asterias Βeach Hotel, Αγία Νάπα.

 

Fiji Polynesian
Στην καρδιά της Αγίας Νάπας ένα πολυνησιακό εστιατόριο ήρθε να ταράξει τα νερά της περιοχής και να σηκώσει μια θύελλα αγάπης και προτίμησης. Εξωτικό ντεκόρ που σε ταξιδεύει σε ασιατικές κουλτούρες με φρέσκο πρόσωπο αφού ανακαινίστηκε πρόσφατα. Το φαγητό είναι φτιαγμένο της ώρας, με πολύ καλά υλικά. Δοκίμασε την πάπια του, τα dumplings του, τα noodles, το σολομό και το sweet and sour κοτόπουλό του. Όλα αυτά στην εξωτική του ταράτσα με μια αίσθηση Ειρηνικού Ωκεανού.
(23725925) Αρχ. Μακαρίου 21, Αγία Νάπα. Δ-Κ 17.30-23.30.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Art & Wine Studios
Στην πόλη της Λάρνακας τον περασμένο Ιούλιο λειτούργησε στην καρδιά της πόλης στην Ζήνωνος Κιτιέως ένα νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο περιλαμβάνει διαμερίσματα προς ενοικίαση, γκαλερί εκθέσεων ενώ στην ταράτσα του θα βρεις ένα προσεγμένο wine bar με πανέμορφη θέα. Εδώ μπορείς να απολαύσεις το κρασί σου με διάφορα τσιμπήματα, το δροσερό καλοκαιρινό αεράκι της πόλης και να περάσεις όμορφες στιγμές με την παρέα σου. Μία ακόμη ταράτσα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.
(24366000) Ζήνωνος Κιτιέως 120, Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-23.00.

 

Sky Lounge Roof Bar
Άλλη μία πανέμορφη ταράτσα με θέα τη θάλασσα σε περιμένει στα Περβόλια της Λάρνακας στην περιοχή Φάρος. Πρόκειται για την ταράτσα τους ξενοδοχείου E Hotel Spa & Resort την οποία μετέτρεψε σε ένα καλοκαιρινό μπαρ με το όνομα Sky Lounge roof bar. Εκεί, μπορείς να απολαύσεις νόστιμα tapas, καλοκαιρινά ποτά και κοκτέιλ παρέα με αρωματικούς ναργιλέδες.
(24747000) Λεωφ. Φάρου 1, Περβόλια, Λάρνακα. Παρ-Σ 19.00-01.00.

 

Lokàl Hotel
Εκεί, στη γραφική περιοχή του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα θα συναντήσεις το ξενοδοχείο Lokal. Πρόκειται για ένα μπουτίκ ξενοδοχείο 17 δωματίων στην ταράτσα του οποίου θα βρεις μία ιδιαίτερη γυάλινη ταράτσα όπου μαζί με τη θέα μπορείς να κολυμπήσεις και να απολαύσεις το ποτό σου από το πρωί μέχρι το βράδυ.
(24023102) Αγίου Λαζάρου 98, Λάρνακα.

ΛΕΜΕΣΟΣ

Marina Roof Bar
Απόλυτα καλοκαιρινό σκηνικό με θέα την πανέμορφη Μαρίνα Λεμεσού. Θα το βρεις πάνω από το TGI Fridays, με μενού από πιάτα διεθνούς κουζίνας, με μπέργκερ, σαλάτες, κρεατικά, signatures cocktails, κρασιά και μουσικές επιλογές από Κύπριους djs.
Τρ-Κ 19.00-02.00 (ανοικτό την καλοκαιρινή περίοδο).

Da Vinci Terrace Cocktail Bar
Ένα γνωστό μαγαζί της Λεμεσού το Da Vinci λειοτύργησε αυτό το καλοκαίρι το δικό του roof bar αναδιαμορφώνοντας την ταράτσα του δημιουργώντας ένα όμορφο χώρο για ποτό. Εδώ ο ναργιλές μπορεί να συνοδευτεί με τα καταπληκτικά κοκτέιλ, ποτά, platters του μαγαζιού (Καθημερινά εκτός Δευτέρα) και αλα καρτ φαγητό καθημερινά (εκτός Παρασκευή και Σάββατο).
(70006868)

ΠΑΦΟΣ

Ouranos Bar
Με πανοραμική θέα προς τη θάλασσα, το λιμανάκι της Πάφου και το μεσαιωνικό κάστρο, το roof-μπαρ Ouranos, που μόλις άνοιξε τις πύλες του στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου Annabelle, δεν ξεχωρίζει μόνο για το γούστο και την καλαισθησία του, αλλά και για το καλό φαγητό, τα δροσιστικά κοκτέιλς και την υπέροχη μουσική. Σε έναν ζεστό χώρο, που συνδυάζει τη γοητεία του εκλεπτυσμένου στυλ με την οικεία αίσθηση που αποπνέουν οι ιδιαίτερες διακοσμητικές λεπτομέρειες, το roof-μπαρ Ουρανός προσφέρει ένα ξεχωριστό και πολύ προσεγμένο μενού. Περισσότερα εδω

The Dome Cocktail & Sushi Bar
Είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ωραία και γουστόζικα roof bars του νησιού. Εκεί παίζει επιλεγμένη mainstream και pop μουσική αλλά και vibes από deep, funky και soul, πολλοί guest djs θα κάνουν την εμφάνιση τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και υπόσχεται να σας προσφέρει άλλο ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες και happenings. Με ανανεωμένο μενού, sushi, platters και νέα εξωτικά κοκτέιλ.
(70005787) Θεάς Αφροδίτης & Ποσειδώνος, Κάτω Πάφος. Δ-Κ 09.00-02.00.

Αγορά Μεζεδοπωλείο
Ένα όμορφο μαγαζί με ελληνική και κυπριακή κουζίνα στην Πλατεία Κένεντυ στο κέντρο της Πάφου διαθέτει μία πανέμορφη ταράτσα με θέα ολόκληρη την πόλη. Το εστιατόριο Αγορά στεγάζεται σε ένα παλιό αρχοντικό και διαθέτει μία περιποιημένη αυλή με ξύλινα τραπεζάκια και καρέκλες, νόστιμα πιάτα και υπέροχη θέα.
(99611817) Πλατεία Κένεντι, Πάφος. Τρ-Κ 18.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close