Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Γνωρίσαμε τις Breakfast Lovers της Κύπρου

Η Σταύρη και η Δήμητρα συστήνονται στο Check In

Δημοσιεύτηκε στις 07 Ιουνίου 2017

Η Σταύρη Καουράνη και η Δήμητρα Πέτρου, οι bloggers του "The breakfast lovers", μας μιλούν για την ιδέα τους να δημιουργήσουν ένα blog αποκλειστικά για τους λάτρεις του breakfast, την επιτυχία των pop-up brunch events, ενώ μας αποκαλύπτουν τα δικά τους αγαπημένα brunch spots.


Ένα blog εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στο πρόγευμα! Πώς δημιουργήθηκε η ιδέα;
'Η ιδέα του blog δημιουργήθηκε ένα χρόνο πριν από την υλοποίησή του, βασισμένη στην κοινή μας αγάπη για το υγιεινό πρόγευμα'.

 

Κάνοντας 'κλικ' στο The Breakfast Lovers, τι μπορεί να βρει κάποιος;
'Ιδέες για προγεύματα και πιάτα για brunch. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι οι τρεις υποκατηγορίες στις οποίες χωρίζονται αυτές οι ιδέες: Healthy, Naughty και Vegan. Επίσης, προτείνουμε τα καλύτερα για εμάς brunch μέρη και "αποκαλύπτουμε" τι αγαπάμε να τρώμε και γιατί'.


Ποιο συστατικό δεν λείπει ποτέ από το πρωινό σας;
Δ: 'Γάλα καρύδας. Από τα αγαπημένα μου porridge, σε smoothies, ακόμη και στον καφέ μου, το γάλα καρύδας δεν λείπει ποτέ από το ψυγείο μου'!
Σ: 'Αβοκάντο. Τον τελευταίο καιρό έχω πάθει μια εμμονή με το αβοκάντο και προσπαθώ να το εντάσσω στα πάντα!'.

Υγιεινό ή 'cheat' πρωινό;
Δ: 'Υγιεινό. Έχει γίνει μέρος της ρουτίνας μου το υγιεινό πρόγευμα και πολύ σπάνια κάνω ατασθαλίες. Συνήθως ξεφεύγω στα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας'!
Σ: 'Και τα δυο, αναλόγως διάθεσης, φτάνει να είναι μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής'.

Αν και μετράτε μερικούς μήνες ως food bloggers, γνωρίζω ότι τα pop-up brunch events του 'The Breakfast Lovers' σε συνεργασία με το Old Market στη Λάρνακα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένα. Περιμένατε τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο;
'Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τέτοια ανταπόκριση από τον κόσμο και ήταν κάτι που μας χαροποίησε πάρα πολύ. Ήταν μια διαφορετική ιδέα, και σε συνδυ ασμό με την άψογη συνεργασία με την ομάδα του Old Market St., πετύχαμε κάτι που δεν το φανταζόμασταν ποτέ, ειδικά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά την ίδρυση του blog μας'.



Και μετά ήρθε το event 'Hit me in Style' στη Λευκωσία...
'Το HIIT ME IN STYLE ήταν ένα πολύ ξεχωριστό event. Ήταν μια ιδέα των δημιουργών του Φorm Activewear και σε συνεργασία με το The Breakfast Lovers, το Elle-est-Grece και το Crossfit Void στοχεύαμε όλοι μαζί να προωθήσουμε την ιδέα του υγιεινού lifestyle, η κάθε ομάδα με το δικό της τρόπο'.


Ποιος είναι ο πιο ψηλός στόχος που θέσατε για το "The Breakfast Lovers";
'Κάποια στιγμή στο μέλλον να μην είναι απλά ένα blog, αλλά ένα breakfast spot, στο οποίο θα μπορούν όλοι οι fans του να απολαμβάνουν όλα αυτά που βλέπουν στη σελίδα μας'.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close