Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ταβέρνα σου φτιάχνει επί τόπου μουσακά με χαλούμι και αντικριστό

Ένα βραβευμένο εστιατόριο της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου που ξεχωρίζει

Δημοσιεύτηκε στις 07 Αυγούστου 2018

Λίγο-πολύ αυτό το καλοκαίρι θα βρεθείς σίγουρα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και θα αναζητήσεις χώρους εστίασης για φαγητό μεσημέρι και βράδυ. Μάθε λοιπόν πως στο χωριό Βρυσούλες θα βρεις ένα αγαπημένο μαγαζί το οποίο πριν αρκετά χρόνια βραβεύτηκε κιόλας στα Check In Eating Awards.

Πρόκειται για το εστιατόριο-ταβέρνα "Το Ξύλινο" που βρίσκεται στο κέντρο της κοινότητας σχεδόν απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Ένα ξύλινο σπίτι που μετατράπηκε σε ένα πολύ ιδιαίτερο χώρο, με ξεχωριστό φαγητό, κυπριακό μεζέ και πιάτα α λα καρτ από τη διεθνή κουζίνα. Ένας ατμοσφαιρικός χώρος στο εσωτερικό για το χειμώνα και μία περιποιημένη βεράντα για το καλοκαίρι σε περιμένουν στον χώρο.

Εδώ θα φας πλούσιο κυπριακό μεζέ με 17 ευρώ το άτομο ο οποίος περιλαμβάνει πέραν των κλασικών πιάτων του μεζέ σουβλάκι, σεφταλιά, ορεκτικά, παϊδάκια και άλλα μακαρονάκι σπιτικό του σκλινιτζιού που φτιάχνεται από μία γιαγιά από την Τερσεφάνου Λάρνακας και ένα πολύ ιδιαίτερο μουσακά.

Ο μουσακάς, αυτό το απόλυτα ελληνικό πιάτο, με ένα twist απόκτά κυπριακό άρωμα και γεύση. Μάθε λοιπόν πως το μαγαζί σου φτιάχνει εκείνη την στιγμή τον μουσακά που θα τον παραγγείλεις και αν επιθυμείς κάτω από την κρέμα του σου τοποθετεί το δικής του παραγωγής χαλούμι. Μία πολύ δελεαστική επιλογή.

Πέραν του μεζέ, το εστιατόριο έχει στο μενού του πιάτα από τη διεθνή κουζίνα όπως στέικ, pasta, κρεατικά και σαλάτες. Επίσης σου ψήνει στην αυλή του μετά από παραγγελία, τον ιδιαίτερο κρητικό μεζέ, το αντικρυστό με αρνίσιο κρέας αλλά και κυπριακό οφτό κλέφτικο.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close