Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Υπάρχουν ακόμα περισσότεροι λόγοι για να πας στην "Πινέζα"

Πήγαμε ξανά στο φημισμένο μπαράκι της Πράσινης Γραμμής, είδαμε τις αλλαγές του χώρουκαι δοκιμάσαμε τα νέα κοκτέιλ

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2017

Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη αφορμή να πας στην πιο αλκοολική... πινέζα, όμως αυτή την περίοδο θα πας και για ακόμα δύο λόγους.

Πρώτον για να τσεκάρεις το νέο "πρόσωπο" του μαγαζιού, με ανανεωμένη διακόσμηση και δεύτερον να απολαύσεις τα 6 νέα cocktail. Το νέο μενού, απεικονίζει το χάρτη της παλιάς Λευκωσίας και σε διάφορα μνημεία, υπάρχουν pin που το καθένα αντιπροσωπεύει ένα cocktail.

Για παράδειγμα, στην Πλατεία Ομεριέ, όπου βρίσκεται το τζαμί, θα δεις το pin για το Mosque Mule, μια παραλλαγή του Moscow Mule, όπου χρησιμοποιείται dry μαστίχα και σιρόπι από γλυκό του κουταλιού καρότο. Στο σημείο όπου βρίσκεται η Αρχιεπισκοπή, θα δεις το cocktail Like a Prayer, μια εξωτική γεύση με μεσογειακές πινελιές, όπου μια παραλλαγή του Mai Tai σερβίρεται μαζί με σφηνάκι Metaxa 5*.

Στις υπόλοιπες προσθήκες περιλαμβάνονται το Japanese, με umeshu plum και λεμονόχορτο, το Come in Sweety, ένα εντυπωσιακό σε εμφάνιση γεύση cocktail με βάση τη βότκα, το Med Spritz, μια παραλλαγή του Aperol Spritz, με dry mastiha, Aperol, αγγουράκι, σόδα pink grapefruit και αφρώδες κρασί και το ipin, με ρούμι, dry mastiha, σπιτικό αρωματικό σιρόπι, μηλίτη, σόδα και φρέσκο μήλο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close