Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Πήγαμε στο πιο παιχνιδιάρικο μπαρ της πόλης

Σερβίρει αλκοολούχα ποτά αλλά και ιδιαίτερα γλυκά

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2017

Είναι παιχνιδιάρικο, είναι χαλαρό και σερβίρει δύο από τα αγαπημένα μας πράγματα: γλυκά και ποτά! Στο Buvette όλα είναι προσεγμένα και μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ο καφές, εκλεκτός, μυρωδάτος, τα τσάγια επιλεγμένα και οι χυμοί ολόφρεσκοι. Στο κεφάλαιο Sweets, τα γλυκά, είναι όλα υγιεινά χωρίς συντηρητικά, φτιάχνονται με αγνά υλικά από 3 ζαχαροπλάστες.

Από το hit που είναι το cookie με φυστικοβούτυρο, την γκρανόλα με σπιτική μαρμελάδα και μέλι, το ρυζόγαλο με πραγματικό γάλα, τα cheesecake και την υπέροχη σοκολατίνα. Θα φας όμως και σάντουιτς με λίγα και καλά υλικά. Στα Drinks, όπου ‘παίζει’ πολύ η φάση των afternoon drinks, κυριαρχεί και εδώ η απλότητα και η χρήση ποιοτικών υλικών.

Στο μενού περιλαμβάνονται κλασικά κοκτέιλ όπως το Hugo και το Negroni, αλλά και τα Buvette Twists, ανάμεσά τους το Elderflower Cucumber Fizz, με τζιν, λεμόνι, ασπράδι αβγού, elderflower και αγγουράκι, το Mr. Ron, με παλαιωμένο ρούμι, δυόσμο, Lime και prosecco και το Vermouth Cooler με λευκό βερμούθ, lemon tonic και φύλλα δυόσμου. Αν είσαι λάτρης του gin, τσέκαρε την ενότητα  Gin ‘n’ Tonic Perfect Serve. Από τις 2 Μαΐου θα προσφέρεται take away και delivery.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close