Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Πού θα φας λουκουμάδες αλμυρούς αλλά και με γεύση σουτζιούκκο

Ένα από τα πιο φημισμένα μαγαζιά με λουκουμάδες της Κύπρου έδωσε στο γευστικό έδεσμα μία άλλη πιο μοντέρνα διάσταση

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2017

Ποιος δεν αγαπά τους λουκουμάδες. Εκείνο το απολαυστικό, τραγανό, σιροπιαστό έδεσμα πασπαλισμένο με κανέλα, αμύγδαλα ή καρύδια. Το έδεσμα που το έχουμε συνδεδεμένο στην αρχικά με τα Θεοφάνεια αλλά και τα παραδοσιακά πανηγύρια και φεστιβάλ στα χωριά.

Αυτή είναι η κλασική εκδοχή του λουκουμά. Έλα όμως που δεν υπάρχει μόνο αυτή. Αν και τα τελευταία χρόνια πολλά μαγαζιά έδωσαν μία πιο μοντέρνα εκδοχή στον λουκουμά εντούτοις εκείνος που το έκανε πρώτος ήταν ένας και βρίσκεται στον Πρωταρά.

Οι ξακουστοί λουκουμάδες Πανίκκος στον Πρωταρά είναι συνδεδεμένοι απόλυτα με αυτή την εξάισια λιχουδιά και φέτος γιορτάζουν 20 χρόνια ζωής. Το γνωστό μαγαζί και ο Πανίκκος συνεχίζουν μια πορεία γεμάτη γλύκα και φέτος λανσάρουν νέες γεύσεις που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο.

Αν ακόμα δεν ανακάλυψες τους γλυκούς και αλμυρούς λουκουμάδες του, μια επίσκεψη στον Πρωταρά θα σε οδηγήσει στο όμορφο μαγαζάκι του που προσφέρει απίθανες γεύσεις!

Δοκίμασε, λοιπόν, αλμυρό λουκουμά και τις άπειρες επιλογές που προσφέρει όπως τις θες. Best seller οι λουκουμάδες με σοκολάτα άσπρη, μαύρη, μπανάνες, φράουλες. Το μαγαζί διαθέτει platters με ό,τι ποικιλία λουκουμάδων επιθυμείς.

Φετινές προσθήκες στο μαγαζί είναι η μάντολα και ο σουτζούκος που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε φέτος το καλοκαίρι. Πέραν όμως των νόστιμων λουκουμάδων το μαγαζί σερβίρει καφέδες, γκάμα παγωτών και μαχαλεπί με παραδοσιακά τριαντάφυλλο. 

Οι Λουκουμάδες Πανίκκος έρχονται και στον χώρο σου με αφορμή διάφορες εκδηλώσεις αφού αναλαμβάνονται γάμοι, βαπτίσεις και παντός είδους εκδηλώσεις.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close