3-4 June 2017
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η Λευκωσία για δύο μέρες θα πίνει ποιοτική ελληνική μπίρα

Διήμερο φεστιβάλ με 22 διαφορετικές μπίρες από 10 microbrewery της Ελλάδας

Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2017

Το κίνημα της Craft ζυθοποίησης κατακτά σιγά-σιγά όλο τον κόσμο, και εννοείται ότι δεν θα μπορούσε να μη φτάσει και στην Ελλάδα!

Σε όλη την ελληνική επικράτεια, δεκάδες ζυθοποιεία κάνουν τα πρώτα τους βήματα, είτε αυτά είναι μεγάλα, είτε μικρά ζυθοποιεία, είτε ακόμη μοναχικοί καβαλάρηδες του Gypsy/Nomad Brewing, που κάνουν το πάθος τους για ποιοτική μπύρα πραγματικότητα.

Οι άνθρωποι στο Brewfellas, μάζεψαν για όλους εμάς τις καλύτερες ελληνικές μπύρες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, και μας τις παρουσιάζουν στην Κύπρο.

Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των μπυρών, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο -κάποιες μάλιστα είναι τόσο δυσεύρετες που πολύ δύσκολα τις βρίσκεις ακόμη και στην Ελλάδα- δίνοντάς μας τη μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσουμε ό,τι καλύτερο έχει να δείξει ο ελληνικός χώρος στο θέμα Craft Beer!

Έτσι, το Brewfellas διοργανώνει ένα διήμερο φεστιβάλ, αφιερωμένο στην ποιοτική ελληνική μπύρα, γεμάτο γεύσεις και αρώματα λυκίσκου!

22 διαφορετικές μπύρες από 10 διαφορετικά μικροζυθοποιεία της Ελλάδας θα παρελάσουν από τις βρύσες μας τις 2 αυτές μέρες.

Από Saison Ales μέχρι IPAs/Imp. IPAs, και από Porter Ales/Stouts μέχρι Gose, όλες φρέσκες και έτοιμες να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό Beer Geek!

Συγκεκριμένα θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα εξής ζυθοποιεία:
• Σολο Your Cretan Craft Beer (Κρήτη)
• Μικροζυθοποιία Θεσσαλίας(Βόλος)
• Dark Crops Brewery (Nomad Brewer)
• Satyr Brews (Nomad Brewer)
• Noctua Brewery Athens (Αθήνα)
• Sknipa Beera (Θεσσαλονίκη)
• Chios Beer - Φρέσκια Μπύρα Χίου (Χίος)
• Voreia Beer - Siris (Σέρρες)
• Flaros beers (Nomad Brewer- Κυκλάδες)
• Septem Microbrewery - Septem Μικροζυθοποιία (Εύβοια)

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου από τις 17:00-24:30. Η συμμετοχή/είσοδος (τα εισιτήρια εισόδου θα είναι διαθέσιμα σύντομα) για μία μέρα θα είναι στα €7 (είσοδος+ποτήρι+1 εισιτήριο μπύρας) και για το διήμερο €12 (είσοδος+ποτήρι+2 εισιτήρια μπύρας).
Κάθε επιπλέον εισιτήριο μπύρας θα κοστίζει €3.50. Για καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, μόνο 100 εισιτήρια εισόδου θα εκδοθούν, για κάθε ημέρα!

Μάθε ακόμα ότι...
1. Η αγορά μπύρας θα γίνεται μόνο με εισιτήρια, τα οποία θα μπορείτε να αγοράζετε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Χρήματα δεν θα γίνονται αποδεκτά στο μπαρ για δοκιμή μπύρας.
2. Κάθε εισιτήριο θα κοστίζει 3.50 EUR και θα ισοδυναμεί με μια μπύρα (1/3 του Pint).
3. Η επιλογή της ποσότητας της μπύρας (1/3 του pint) έρχεται να σκιαγραφήσει τον σκοπό του φεστιβάλ, που δεν είναι άλλος από τη δοκιμή και γευσιγνωσία διαφορετικών μπυρών από την Ελλάδα. Με την ποσότητα αυτή, σας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσετε όλες τις διαθέσιμες μπύρες.
4. Τις 2 αυτές μέρες του φεστιβάλ, το Brewfellas θα είναι ανοικτό μόνο για τους σκοπούς του φεστιβάλ. Για καλύτερη εξυπηρέτηση όλων, παρακαλείστε να αποφύγετε την είσοδο στον χώρο αν δεν θα συμμετέχετε στο φεστιβάλ.
5. Απαγορεύεται η μεταφορά στον χώρο του φεστιβάλ (Bar), φαγητών και ποτών από εξωτερικούς χώρους. Και τις 2 μέρες του φεστιβάλ, θα υπάρχει pop-up stand με φαγητά για όσους ενδιαφέρονται.
6. Θα υπάρχει μόνο ένα βαρέλι από κάθε μπύρα, και κάθε μέρα θα υπάρχουν 11 διαφορετικές μπύρες για δοκιμή. Όταν κάποιο βαρέλι τελειώσει, δεν θα αναπληρώνεται με άλλο.

Ώρα: 17:00-24:30. Είσοδος: €7 για μια μέρα, €12 για δύο. Πληρ. 22 264007.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close