Eating News , Εστιατόρια

Τα Donshakes έχουν ξετρελάνει τη Λεμεσό!

Μάθε πού θα απόλαυσεις αυτή τη νέα λιχουδιά που φαίνεται να κερδίζει έδαφος στην Κύπρο!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2017

Τι γίνεται όταν ένα λαχταριστό, γεμάτο γεύσεις και αρώματα, silk, αυστηρό και κλασάτο smoothie συναντά ένα παχουλούτσικο, αφράτο και ναζιάρικο donut;

Έκρηξη απόλαυσης στο στόμα, αναστάτωση και ταραχή στον ουρανίσκο και ακατάπαυστοι ήχοι απόλαυσης για τον απόλυτο πειρασμό!

Όχι, όχι! Δεν μιλάμε για μια νέα λιχουδιά σε κάποιο καινούργιο hot spot της Αμερικής! Αναφερόμαστε στην καινούργια πρόταση του Caldi Coffee & Lounge Bar, η οποία ήρθε για να ανατρέψει τα δεδομένα της απόλαυσης όπως την ξέραμε μέχρι σήμερα!

Και όλα αυτά στο κέντρο της Λεμεσού, και συγκεκριμένα στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Μακαρίου.

Τα smoothies με τις διάφορες γεύσεις, ήρθαν "πολύ κοντά" με τα μοναδικά New York City Donuts δημιουργώντας τα DonShakes!

Φράουλα, μπανάνα, βανίλια, σοκολάτα, ινδοκάρυδο, passion fruit, mix berries, μάνγκο και το unique Caldi smoothie κατακλύζουν το ποτήρι, ενώ στην κορυφή έρχεται το donut για να ολοκληρώσει τον πειρασμό!

Πάμπολλες οι επιλογές και στα donuts on top, ανάμεσα στις οποίες caramel ring flavor, white icing, raspberry jelly, blueberry icing και chocolate icing!

Γίνετε για λίγο παιδιά και δοκιμάστε την καινούργια αυτή πρόταση. Απευθύνεται σε "μικρά και μεγάλα παιδιά" και υπόσχεται ανεπανάληπτες γλυκές και smooth στιγμές!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close