Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αυτός ο γύρος είναι αλλιώτικος!

Πήγαινε μέχρι το Πλατύ Αγλαντζιάς κι ανακάλυψε τον καλύτερο γύρο της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιανουαρίου 2017

Σε αυτό το μαγαζάκι της Αγλαντζιάς λατρεύουν τον γύρο. Ένιωθαν λοιπόν ότι κάτι έλειπε σε αυτό τον τομέα από την πρωτεύουσα. Αυτό θα ήταν μία εναλλακτική επιλογή ενός νόστιμου, αλλά και ποιοτικού γύρου, φτιαγμένου με τα καλύτερα και αγνότερα υλικά. Με αυτή τη φιλοσοφία ως οδηγό, αλλά και με την αγάπη τους για νέες γεύσεις, δημιούργησαν τον Γύρο στα Κάρβουνα (GSK), όπου μπορείς να δοκιμάσεις τον γύρο όπως δεν τον έχεις φανταστεί!

Θα εκπλαγείς από τη θεσπέσια, ασυνήθιστη γεύση του, με υλικά προσεκτικά επιλεγμένα για να απογειώσουν τον ουρανίσκο σου! Ο γύρος τους φτιάχνεται και μαρινάρεται καθημερινά από τους ίδιους, με μεράκι και πολλή αγάπη, με στόχο να προσφέρουν πάντα την ίδια και άριστη ποιότητα που μας έχουν συνηθίσει. Το κρέας τους είναι εξαιρετικήςποιότητας, επιλεγμένο από συγκεκριμένους εγχώριους προμηθευτές.

Το κοτόπουλο είναι ελευθέρας βοσκής, ενώ το χοιρινό αποτελείται μόνο από 10-15% λίπος. Μαγειρεύονται υγιεινά, χωρίς πολύ λάδι. Μπορείς να δοκιμάσεις το OMGChicken ή το Mellow Pork και σου εγγυόμαστε ότι θα εκπλαγείς από τη λαχταριστή γεύση τους, ζουμερά, αλλά και χωρίς τη γνωστή λιπαρότητα. Φτιάχνουν τα πάντα στο κατάστημά τους, όπως τα νόστιμα φαλάφελ για χορτοφάγους, ζεστή σούπα, αλλά και πεντανόστιμες σάλτσες για να συνοδεύσουν τον γύρο τους, όπως την BeetrootKetchup Y’ALL. Οι πατάτες τους είναι πάντα άριστης ποιότητας και φρεσκοκομμένες. Πιστοί στη φιλοσοφία τους, στον GSK δημιούργησαν μια υγιεινή, πεντανόστιμη επιλογή για τους λάτρεις του γύρου!

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close