Eating News , Εστιατόρια

Brunch με ζυμωτό ψωμί σερβίρεται στη Λευκωσία

Κάθε Σάββατο ένα υπέροχο μαγαζάκι της πρωτεύουσας σερβίρει κάτι αλλιώτικο

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2017

Το χαριτωμένο μαγαζάκι της Χρυστάλλας Χατζηπαναγή άνοιξε πρόσφατα στο κέντρο της Λευκωσίας, σε ένα παράλληλο δρόμο της Στασικράτους, στην οδό Φώτη Πίττα. Πρόκειται για ένα μικρό ζαχαροπλαστείο με το όνομα Platho Sugar Sculptures που φτιάχνει ξεχωριστά γλυκά.

Εδώ όμως θα βρεις και κάτι μοναδικό στη Λευκωσία. Ένα αλλιώτικο brunch που σερβίρεται κάθε Σάββατο πρωί 09.00-12.30.

Πρόκειται για ένα 'σπιτικό' θα το λέγαμε brunch αφού σου σερβίρει ολόφρεσκο, ζυμωτό ψωμί ολικής άλεσης που ψήνεται στον φούρνο του μαγαζιού. Το ψωμί σερβίρεται με αυγά, φρεσκοψημένη σάλτσα ντομάτας και φρέσκο βασιλικό. Μαζί μπορείς να δοκιμάσεις ιταλικού στυλ πίτσα με ζύμη παρασκευής του μαγαζιού με μοτσαρέλα, ντομάτα, ρόκα και βασιλικό.

Το μενού περιλαμβάνει και φρεσκοψημένα κουλούρια Θεσσαλονίκης, γεμιστά με χαλούμι, τυρί και λιαστή ντομάτα και ακόμα λαχταριστά pancakes, με μέλι και βούτυρο. Συνήθως θα βρεις φρεσκοψημένες και σπιτικές κοτόπιτες ή τυρόπιτες.

Brunch prive
Το μαγαζί πέραν του σαββατιάτικου brunch που σερβίρει προσφέρει και μία ακόμη κάτι διαφορετικό. Προσφέρει prive brunch στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο του στον επάνω όροφο του καταστήματος όπου μπορούν να συμμετέχουν μέχρι οκτώ άτομα. Ένας χώρος ιδανικός για επαγγελματικές ίσως συναντήσεις αλλά και με την παρέα σου. Το prive brunch των 8 ατόμων προσφέρεται καθημερινά κατόπιν κράτησης όπως επίσης απαραίτητη είναι η κράτηση και για το brunch του Σαββάτου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close