Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτό είναι το νέο και πολύ εντυπωσιακό μαγαζί της Λευκωσίας

Το νέο restaurant/bar με το υπέροχο εσωτερικό

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2016

Η οδός Σπύρου Κυπριανού εδώ και λίγο καιρό άρχισε να αποκτά τη χαμένη της αίγλη κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα! Η δε νέα άφιξη της περιοχής, θα κάνει να την οδό το νέο σημείο αναφοράς για τη γαστρονομική σκηνή της πρωτεύουσας!

Ένα νέο υψηλών προδιαγραφών bar restaurant λοιπόν θα προστεθεί από αυτήν την Παρασκευή στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για μια νέα περιπέτεια που γίνεται ολοένα και πιο συναρπαστική όταν αρχίζει να ταυτίζεται με το κρασί, και συγκεκριμένα με το καλό κρασί.

Ο λόγος για το Barrafino, το οποίο έκανε ήδη την εμφάνισή του δίπλα στο επίσης νέο ιταλικό εστιατόριο Via Santaroza, το οποίο μάλιστα ανήκει κι αυτό στην ίδια εταιρεία!

Ένα εστιατόριο που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κρασί και την lounge ατμόσφαιρα κι ένα μενού που περιλαμβάνει 20 πιάτα με βάση τη διεθνή κουζίνα.

Η δε κάβα του, είναι πολύ ενημερωμένη και περιλαμβάνει μάλιστα πάνω από 100 ετικέτες κυπριακών ελληνικών και ξένων κρασιών, ενώ στο χώρο υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι-κάβες με γυαλί για τη συντήρηση των οίνων του.

Το Barrafino έρχεται να φέρει μία νέα πρόταση στον τομέα κρασί και εστίαση στη Λευκωσία δίνοντάς μια ακόμη επιλογή για την έξοδό μας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close