Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Η Λεμεσός θα γεμίσει βιβλία!

Το πιο γιορτινό παζάρι βιβλίου θα στηθεί στη Λεμεσό από τις 16-31 Δεκεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2016

Μια αλλιώτικη ενέργεια ζωντανεύει στην Α΄ Δημοτική Αγορά στη καρδιά της Λεμεσού!

Τα βιβλιοπωλεία ΚΑΛΟΚΑΘΗ, των εκδόσεων ΚΑΛΟΚΑΘΗ, υποδέχονται τα Χριστούγεννα με μία ξεχωριστή γιορτή βιβλίου.

Από τις 16 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, το βιβλιοπωλείο διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζάρι βιβλίου στο κλειστό παραδοσιακό κτίριο της Α΄Δημοτικής Αγοράς (Παντοπωλείο).

Η εκδήλωση θα είναι ανοικτή από τις 10.00 μέχρι και τις 22.00 καθημερινώς.

Σε αυτήν, όλοι οι λάτρεις του βιβλίου, παιδιά και ενήλικες μπορεί να επιλέξουν μεταξύ άλλων από μια τεράστια γκάμα βιβλίων συμπεριλαμβανομένου λεξικών, εξειδικευμένων σχολικών βοηθημάτων για μαθητές, φοιτητές και δασκάλους, σύγχρονων ελληνικών και ξένων λογοτεχνικών εκδόσεων, παιδικών, best sellers, οδηγών γνώσεων και ρετρό εκδόσεων.

Στο χώρο, θα διατίθενται εκδόσεις σε τιμές από €0.50 αλλά και μέχρι 90% έκπτωση, δίνοντας έτσι μια πολύ καλή ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει αλλά και να δωρίσει σε αυτούς που αγαπά ολοκαίνουρια βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές.

Και χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις!
Κατά τη διάρκεια του παζαριού, θα πραγματοποιηθούν διάφορες Χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους συμπεριλαμβανομένου προγραμματισμένων εκδηλώσεων με Καραγκιόζη, κουκλοθέατρο, ταχυδακτυλουργία, χειροτεχνίες, διαδραστική αφήγηση παραμυθιών, και υπογραφή βιβλίων από Έλληνες και Κύπριους συγγραφείς.

Η είσοδος για το παζάρι βιβλίου και της εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό και οι οικοδεσπότες του θα σας ζεστάνουν με καφέ και τσάι.

Περισσότερες πληροφορίες για το παζάρι και το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μπορείτε να βρείτε στη facebook σελίδα της εκδήλωσης Limassol Book Bazaar.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close