Μη χάσετε , Μουσική

Τα 20 κορυφαία live των γιορτών στην Κύπρο

Πλούσιο πρόγραμμα, καθόδοι Ελλαδιτών τραγουδιστών που ξαφνιάζουν και όμορφες μουσικές νύχτες για την περίοδο των γιορτών

Δημοσιεύτηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2016

Οι μουσικές σκηνές της Κύπρου ντύθηκαν γιορτινά και υποδέχονται το κοινό σε χριστουγεννιάτικο κλίμα. Ήδη τα κυπριακά σχήματα έχουν κάνει πρεμιέρα, κέρδισαν το κοινό και συνεχίζουν, ενώ άλλα ετοιμάζονται να εντυπωσιάσουν με τους φιλοξενούμενους καλλιτέχνες -από την Ελλάδα κυρίως- που θα ανέβουν στη σκηνή τους για 1, 2 ή ακόμα και 3 live.

Το www.checkincyprus.com έψαξε, είδε, συγκέντρωσε και σας προτείνει τα live που ξεχωρίζουν.

Ένα πανόραμα των μουσικών παραστάσεων για την περίοδο των εορτών...

 

Γιώργος Γιαννιάς
Ο Γιώργος Γιαννιάς με τη ζεστή φωνή του, τις μελωδικές μπαλάντες του, την αμεσότητά του με το κοινό και τραγούδια που αγαπήσαμε όπως το πρόσφατο «ο Ενικός» αλλά και τα «Θα μου περάσει», «Για αυτό σ'αγαπώ», είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει όλους όσοι βρεθούν στις 18 Δεκεμβρίου χαρίζοντας κέφι, χορό και διασκέδαση για ξεφάντωμα μέχρι το πρωί!
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, Lush beach bar, Μακένζι, Λάρνακα, 20.00. Είσοδος δωρεάν. Πληρ. 70008089.

 

Γιώργος Μαζωνάκης
Ο ανατρεπτικός Έλληνας καλλιτέχνης έρχεται στο νησί μας μαζί με όλο του το σχήμα για να ξεσηκώσει τη νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας. Τον Μαζωνάκη θα συνοδεύει η Κύπρια τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου.
Στο ξενοδοχείο Hilton Park στις 21 Δεκεμβρίου. Πληροφορίες στο 96526062.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

 

Νένα Βενετσάνου
Μια ιδιαίτερη εκδήλωση με εξαιρετικούς συντελεστές, ιδανική για μια μαγευτική συναυλιακή βραδιά! Τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη πάνω σε στίχους σπουδαίων μας ποιητών: Γκάτσου, Αναγνωστάκη κ.ά. Καθώς και προσωπικές της συνθέσεις σε ποίηση Καβάφη, κ.ά., που την έχουν καθιερώσει ως την ωραιότερη σύγχρονη ελληνική φωνή.
Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, 20:30 (Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Χειμώνα Λάρνακας). Συμμετέχουν: Φωνητικό Σύνολο Δήμου Λάρνακας, Χορωδία Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας και το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Intonation.
Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, Αρχοντικό Τεχνών ARTE, Λευκωσία, 20:30. Συμμετέχει το Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Intonation.
Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία των θεάτρων. Γενική είσοδος 10 ευρώ.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 99430654

 

Γυμνά Καλώδια
Τα Γυμνά Καλώδια επιστρέφουν στην Μουσική Σκηνή Εξάντας στην Λευκωσία για μια μοναδική βραδιά. Τα Γυμνά Καλώδια αποτελούνται από τους: Χρήστο Καλογράνη (φωνή, κιθάρα), Θανάση Μπουρίκα (τύμπανα), Παναγιώτη Ροντογιάννη (μπάσο).
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, Μουσική Σκηνή Εξάντας, Λευκωσία, 23.00. Περισσότερες πληροφορίες στο 97770787.

 

Μιχάλης Ρακιντζής
Η εμφάνιση του την άνοιξη προκάλεσε πανικό στη Λεμεσό. Γι' αυτό και ο Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει στο Οpa Οpa Club αλλά και στο λευκωσιάτικο Downtown live! "Δικός μας Για Πάντα", έρχεται με μια αγκαλιά γεμάτη επιτυχίες και ετοιμάζεται να γνωρίσει την αποθέωση!
Ένας από τους διασημότερους συνθέτες στιχουργούς και ερμηνευτές στην Ελλάδα, με 16 χρυσούς και πλατινένιους δίσκους στο ενεργητικό του, θα μας ταξιδέψει στα καλύτερα μας χρόνια με τα αγαπημένα μας τραγούδια στην αυθεντική τους εκτέλεση!
Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, Οpa Οpa Club, Λεμεσός, 23.30. Τηλέφωνο κρατήσεων: 95560056.
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, Downtown live, 23.00. Πληρ. 99810011.

 

Παντελής Θαλασσινός
Ο γνωστός Ελλαδίτης τραγουδιστής Παντελής Θαλασσινός για μια μοναδική εμφάνιση στο Alot Live στην Αγία Νάπα το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.
Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 99637831.

 

Τριαντάφυλλος
Το Hustle Lounge Bar και το Να Greek κανείς ή να μην Greek? παρουσιάζουν τον Τριαντάφυλλο LIVE. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, μετά από 2 ολόκληρες δεκαετίες παρουσίας στην Ελληνική μουσική έρχεται για να μας ανεβάσει την ανδρεναλίνη σε μια μοναδική εμφάνιση! Ο Τριαντάφυλλος μας υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη τρέλα και φυσικά αναμνήσεις, ερμηνεύοντας όλες του τις παλιές και νέες επιτυχίες παρέα με τον DJ Aggelo να ανεβάζει τους ρυθμούς δημιουργώντας ένα ξέφρενο πάρτι.
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, Hustle, Λευκωσία, 21.00. Είσοδος: €10 με ένα ποτό.
Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22760008 & 96351834.

 

Χρήστος Θηβαίος
Ο Χρήστος Θηβαίος για μία αξέχαστη βραδιά στο Savino live στη Λάρνακα και στο Nicosia DOWNTOWN Live, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούργια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση. Τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων ο Χρήστος Θηβαίος διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την 20χρονη πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.
Ταυτόχρονα παρουσιάζει και νέα τραγούδια από τον δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει αυτό τον καιρό, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».
Ο Χρήστος Θηβαίος μετά από περισσότερες από 200 παραστάσεις του εξαιρετικά επιτυχημένου «Εννιά και Πέντε» μαζί με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Οδυσσέα Ιωάννου, μαζεύει την μπάντα των «Πέτρινων Κήπων» και επισκέπτεται τη Λευκωσία, για μία αξέχαστη συναυλία.
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 η ώρα 21:00 στο Savino Live. Προπώληση εισιτηρίων: 15 ευρώ | στην είσοδο: 20 ευρώ. Εισιτήρια και πληροφορίες: 24657013 / 99779435.
Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, DOWNTOWN Live, Λευκωσία. Πληρ. 99810011.

 

Αντύπας
Το Pavilion παρουσιάζει τον Αντύπα σε μια καθαρά λαϊκή Χριστουγεννιάτικη βραδιά, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου!
Εισιτήρια: 1 διάζωμα 60 ευρώ*, 2 διάζωμα 50 ευρώ*, 3 διάζωμα 40 ευρώ*, Εξώστης 40 ευρώ*, * οι πιο πάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν μπουφέ, απεριόριστο Κυπριακό ποτό και ένα μπουκάλι ουίσκι ή βότκα κάθε 6 άτομα.
Μπαρ 30 ευρώ (Η τιμή για το Μπαρ περιλαμβάνει ένα μπουκάλι ουίσκι ή βότκα κάθε 4 άτομα)
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε.
Πληρ. 22322222.

 

Γλυκερία
Γλυκερία έρχεται για δύο ιδιαίτερες βραδιές στο «Άνω Πόλις», στην Πάφο. Η μοναδική μας ΓΛΥΚΕΡΙΑ, μάς καλεί μαζί της σε ένα μουσικό ταξίδι, για δύο βραδιές ξεχωριστής διασκέδασης. Ένα πρόγραμμα που επιμελείται ο Στέλιος Φωτιάδης, με τραγούδια λαïκά - έντεχνα - παραδοσιακά, καθώς και τις επιτυχίες της σπουδαίας μας ερμηνεύτριας, που διακρίνεται για τη γνησιότητα, τη ζεστασιά και την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της.
Παρουσιάζει επίσης τραγούδια από το νέο της άλμπουμ "Ακολούθησα ένα αστέρι", που μόλις κυκλοφόρησε.
Πλαισιωμένη από μία ορχήστρα αποτελούμενη από εξαίρετους μουσικούς και έναν σπουδαίο Κύπριο τραγουδιστή, τον Κούλη Θεοδώρου, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα.
Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, " Άνω Πόλις", Πάφος, 22.30. Τιμή εισιτηρίου :€20.
Πληροφορίες και κρατήσεις: 77 77 20 55.

 

Ευσταθία
Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της cd single «σε θέλω» (διασκευή του γνωστού «I want you» του Elvis Costello), η Ευσταθία ξεκινά μια σειρά εμφανίσεων που περιέχουν στιγμές από τη δική της δισκογραφία, διασκευές αγαπημένων τραγουδιών καθώς και δικά της κείμενα -μικρές ιστορίες άρρηκτα συνδεδεμένες με τα τραγούδια. Κι όλα αυτά πάντα με τη γνωστή blues και jazz διάθεση που τη χαρακτηρίζει.
Η ιδιαίτερη παρουσία της τραγουδοποιού, καθώς κι ένα εκλεκτό κοινό που την ακολουθεί πιστά από τα πρώτα της βήματα καθιστούν κάθε συναυλία της ξεχωριστό γεγονός.
Ευσταθία live λοιπόν στο κέντρο της πόλης, γιορτινή ατμόσφαιρα και διάθεση ανεβασμένη στα ύψη!
Μαζί της οι: Μανόλης Λιανής: κιθάρα- τραγούδι & Μελίνα Ντελίκη: βιολί.
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, Vinylio Wine Etc, Λεμεσός, 21.30.
Πληρ. 96810119.

 

Koza Mostra
Ξεσήκωσαν την Ευρώπη στον 58o διαγωνισμό της Eurovision κατακτώντας την 6 θέση στο malmο της Σουηδίας με το alcohol is free και το ίδιο αναμένεται να κάνουν στους Κύπριους θεατές σε αυτό το εκρηκτικό show . Η Εκρηκτική σκηνική παρουσία του Ηλία Κόζα και της παρέας του σε συνδυασμό με τις καινοτόμες προσεγγίσεις στην σύνθεση των τραγουδιών δημιουργούν ένα μεθυστικό κοκτέιλ συναισθημάτων καθ' όλη τη διάρκεια του show των ΚΟΖΑ MOSTRA .Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως χαρακτηρίστηκαν από το bbc news σαν μια απο τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές μπάντες βαλκανικής και ska μουσικής.
Στα πλαίσια της περιοδείας τους σε Ελλάδα-Γερμανία-Ρωσία οι κόζα μόστρα θα μας χαρίσουν ενα μοναδικό δυνατό show λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2016.
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, Tepee Rock Bar, Λεμεσός, 22.00. Προπώληση εισιτηρίων 12 ευρώ. Στην είσοδο €15. Προσέλευση 21:00.
Πληροφορίες κρατήσεις εισιτήρια 25 328 222.

 

Καίτη Γαρμπή
Πολλοί την χαρακτηρίζουν χαμηλών τόνων και υψηλής διάρκειας! Εσείς ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα ζευγάρι πράσινα μάτια και μία φωνή που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.
Με μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες και τραγούδια που όλοι μας έχουμε τραγουδήσει, η Καίτη Γαρμπή έρχεται να μας γοητεύσει!
Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, Οpa Οpa Club, Λεμεσός.Τηλέφωνο κρατήσεων 95 56 00 56

 

Πάνος Κιάμος
Ο πιο ανεβαστικός καλλιτέχνης αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα έρχεται για μία και μόνο εμφάνιση στη Λεμεσό.
Πάνος Κιάμος LΙVE στο Cinema Live στη Λεμεσό τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου, στις 23.00.
Πληροφορίες/κρατήσεις: 99070280.

 

Γιώργος Θεοφάνους & Γιώργος Χατζηνάσιος
Όταν ο Γιώργος Θεοφάνους συναντά στο δικό του δρόμο το μύθο του ελληνικού πενταγράμμου, τον Γιώργο Χατζηνάσιο, την ίδια ώρα το "Μάθημα σολφέζ" συναντά την "Κόκκινη γραμμή". Δύο συνθέτες, δύο πιάνα, μια υπέροχη μουσική συνύπαρξη.
Το Ράδιο Πρώτο παρουσιάζει τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Γιώργο Χατζηνάσιο στο πετυχημένο σχήμα «Ο δικός μας ο δρόμος» σε δύο μοναδικές παραστάσεις στηρίζοντας τον οργανισμό Hope for Children. Πρόκειται για το μεγαλύτερο gala event της χρονιάς, με διασκέδαση, φαγητό και ποτό.
Μαζί με τους δύο συνθέτες θα βρίσκονται και 6 σπουδαίες φωνές, συν 10μελής ορχήστρα.
26 Δεκεμβρίου - Notes Live Clubbing,  Λεμεσός & 27 Δεκεμβρίου - «Royal Hall» - Λευκωσία.
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

 

Ξαρχάκος - Ζουγανέλη - Πασχαλίδης
Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι δύο συναυλίες στο ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, ο σπουδαίος συνθέτης επιστρέφει για να επαναλάβει τις υπέροχες συναυλίες με τραγούδια Χατζιδάκι - Θεοδωράκη αλλά και Ξαρχάκου.
Οι ερμηνευτές Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Μιλτιάδης Πασχαλίδης πραγματικά ήταν συνταρακτικοί στις ερμηνείες τους και καταχειροκροτήθηκαν από το εντυπωσιασμένο κοινό!
Ένα κοινό που απαίτησε την επανάληψη των συναυλιών για να μπορέσει να δεί ξανά το συνθέτη να διευθύνει επί σκηνής τους 10 Κύπριους μουσικούς που είχαν την μοναδική αυτή εμπειρία. Θα γίνει μια ακόμη συναυλία στη Λεμεσό για όσους δεν πρόλαβαν να αγοράσουν εισιτήριο την προηγούμενη φορά και άλλες δύο συναυλίες στη Λευκωσία.
27 Δεκεμβρίου, Παττίχειο Δημοτικό θέατρο Λεμεσού
28 και 29 Δεκεμβρίου, Δημοτικό θέατρο Στροβόλου
Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 20:30
Εισιτήρια από τα ταμεία των θεάτρων: Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Τηλ: 25 377 277 και Soldouttickets.com.cy Τηλ: 7000 77 05.
Και για το Δημοτικό θέατρο Στροβόλου: από www.tickethour.com.cy Tηλ: 77 77 70 40.

 

Γιώργος Τσαλίκης & Knock Out
Για όσους έχουν αϋπνίες... Για τους καψούρηδες της Λεμεσού... Έρχεται το απόλυτο, εκρηκτικό μείγμα διασκέδασης, στο Οpa Opa Club! O maître της διασκέδασης Γιώργος Τσαλίκης και οι Knock Out επιστρέφουν στο γνωστό μέρος. Μαζί τους η Άννα Ηρακλέους.
Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, το Οpa Οpa Club σας ετοιμάζει μία... απογείωση κεφιού! Τηλέφωνο κρατήσεων 95560056.

 

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει στην Κύπρο για συναυλίες και αυτό μας κάνει να αδημονούμε από τώρα γι' αυτές! Το μόνο σίγουρο λοιπόν είναι ότι θα εμφανιστεί στο Θέατρο Ριάλτο της Λεμεσού, το διήμερο 28 & 29 Δεκεμβρίου (Τετάρτη & Πέμπτη), αλλά και στο λευκωσιάτικο Down Town την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, με την παράσταση «Μικρή Βαλίτσα».
Ένα ταξίδι που ο Αλκίνοος Ιωαννίδης μαζί με τους μουσικούς συνοδοιπόρους το ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, παίρνοντας τη μικρή βαλίτσα του πέρα από τα ελληνικά σύνορα και αφιερώνοντας το ομώνυμο άλμπουμ «σε όσους αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και σε όσους εγκαταλείπονται από αυτόν».
Μαζί με τους Γιώργο Καλούδη (τσέλο, λύρα), Μανόλη Πάππο (μπουζούκι, λαούτο), Φώτη Σιώτα (βιολί, βιόλα) και Δημήτρη Τσεκούρα (κοντραμπάσο) τους απολαύσαμε στην Κύπρο το καλοκαίρι, σε ανοικτά αμφιθέατρα, ενώ τώρα έρχονται ξανά για 3 εμφανίσεις σε κλειστούς χώρους.
Τετάρτη, 28 & Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77777745.
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, Downtown Live, Λευκωσία, 22.30. Πληρ. 99810011.

 

Παύλος Παυλίδης & B-Movies
Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και με τη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ όπως το Stereoleto στη Ρωσία αλλά και το Φέγγαρο στην Κύπρο, ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies έρχονται ξανά στο νησί, με υλικό από το νέο άλμπουμ τους με τίτλο 'Μια πυρκαγιά σ' ένα σπιρτόκουτο'. Συγκεκριμένα, θα μας παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο πρόγραμμα βασισμένο σε όλη τη μουσική πορεία του αγαπημένου τραγουδοποιού, από τα Ξύλινα Σπαθιά μέχρι και σήμερα.
Δ 26 Δεκ, Ravens, Λεμεσός, 22.00-03.00, €22 / €20 (προπώληση). Πληρ. 99614100.
Τρ 27 Δεκ, Downtown Live, Λευκωσία, 22.00-02.00. Πληρ. 99810011

 

Αμαρυλλίς
Ατενίζοντας πλέον από πολύ κοντά το 2017, το ΟΠΑ ΟΠΑ Club υποδέχεται μία υπέροχη φωνή, μία εκπληκτική τραγουδίστρια και πανέμορφη γυναίκα.
Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, η γοητευτική Αμαρυλλίς, υπογράφει μία ακόμη λαμπερή βραδιά στο Νο 1 club της Λεμεσού, το Opa Opa.
Τηλέφωνο κρατήσεων 95560056.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close