Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πρώτες εικόνες από τη μεγάλη άφιξη της Τσερίου

Το Food Park City ανοίγει στις 21 Σεπτεμβρίου και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2016

Το Food Park City, ο απόλυτος παράδεισος του ποιοτικού street food, ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στη Λευκωσία, για να υποδεχτεί όλες τις αγαπημένες λιχουδιές από «τους δρόμους» όλου του κόσμου, συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Τσερίου, στο Στρόβολο.

 

 

Χώρος 2.300 τ.μ
Μία τάση που απλώνεται σαν κύμα σε όλο τον κόσμο έρχεται για πρώτη φορά στη Λευκωσία με ιδιαίτερες συνταγές στο μενού, μυστικά νοστιμιάς και ό,τι κάνει τόσο αγαπημένη τη γαστρονομία του «δρόμου» σε ένα άνετο χώρο που απευθύνεται σε κάθε ηλικία και γούστο. Ο ιδανικός χώρος για να επισκεφτεί κάποιος είτε με την παρέα, είτε μόνος, είτε με την οικογένεια και τα παιδιά. Εδώ, οι επιλογές είναι πολλές και σίγουρα ικανοποιούν κάθε γούστο και απαίτηση. Το Food Park City βρίσκεται επί της Λεωφόρου Τσερίου, είναι συνολικής έκτασης 2.300 τετραγωνικών μέτρων και είναι χωρητικότητας 300 ατόμων. Σκοπός του νέου αυτού project είναι να προσφέρει στους πελάτες του μια εναλλακτική εμπειρία στην έξοδό με φίλους ή οικογένεια και για να απολαύσουν ξεχωριστές street-εκδοχές από διαφορετικές κουζίνες.

 

 

Ιδιαίτερο concept
Αν και η ιδέα του project, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες Μαρίνο Καραγιάννη και Νικόλα Μουσκουντή, υπήρχε νοητά στο μυαλό τους εδώ και δύο χρόνια, μπήκε σε τροχιά υλοποίησης τον Φεβρουάριο του 2016, οπόταν και ξεκίνησαν τα πρώτα έργα. Σημειώνεται πως το όλο concept των Food Park είναι διαδεδομένο σε αρκετές χώρες του εξωτερικού, ενώ οι Μαρίνος και Νικόλας το προσάρμοσαν στα κυπριακά δεδομένα. Ο ιδιοκτήτης/διευθυντής της εταιρείας, Μαρίνος Καραγιάννης, δήλωσε ότι οι στόχοι της επιχείρησης είναι η καλή ποιότητα, το ιδιαίτερο concept, η εναλλακτική εμπειρία για έξοδο, η γρήγορη εξυπηρέτηση του πελάτη και φυσικά οι ξεχωριστές γεύσεις με διαλεχτά υλικά.

 

 

Το φαγητό
Η κουζίνα θα είναι ανοικτή στο κοινό (open kitchen), δηλαδή ο Chef και οι 10 βοηθοί κουζίνας θα παρασκευάζουν το φαγητό ενώπιον του πελάτη, ο οποίος θα μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε κρύα και ζεστά πιάτα, αλλά και γλυκά, καθώς επίσης και μικρά σνακ, όλα φτιαγμένα στο χέρι.
Πιο συγκεκριμένα, το μενού περιλαμβάνει επιλογές για κάθε ουρανίσκο όπως ζουμερά burgers, pulled pork σάντουιτς, noodles, pasta, hot dogs, δροσερές σαλάτες και άλλα. Τα γλυκά δεν θα έλειπαν φυσικά από τις επιλογές με πρώτη και καλύτερη τους γεμιστούς λουκουμάδες με, δελεαστικές κρέπες, βάφλες και πολλές γεύσεις παγωτών. Ποιοτικοί καφέδες, φρέσκια σπιτική λεμονάδα και χυμός πορτοκάλι, smoothies, εκλεκτά κρασιά, μπύρες και άλλα πολλά ποτά θα συνοδεύουν τις πολλές επιλογές του κάθε επισκέπτη.

 

 

Παιχνιδότοπος για τα παιδιά
Τα μικρά παιδιά, έχουν τον δικό τους αποκλειστικό χώρο, το «Park», που είναι περιφραγμένος παιδότοπος που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο, όπου οι γονείς θα έχουν την ευχέρεια να αφήσουν ελεύθερα τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές σημείο, καθώς θα απολαμβάνουν τον καφέ τους στον περιβάλλοντα χώρο ή στο εξωτερικό Beer Garden (χώρος εστίασης με κεντρικό bar).

Η Λευκωσία σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες έχει την ανάγκη για κάτι καινούργιο, κάτι το οποίο θα συνδυάζει καφέ, ποτό, φαγητό, αλλά και τη δυνατότητα να διασκεδάσουν εκτός από τους ενήλικες και τα μικρά παιδιά.

Σκοπός, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι η παροχή εναλλακτικής εμπειρίας εξόδου στους κατοίκους της πρωτεύουσας, καθώς και άλλων πόλεων που θα επισκέπτονται το χώρο, με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη, την καλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές, καθημερινά, από τις 07.00 το πρωί μέχρι τις 12.00 το βράδυ.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close