Εστιατόρια

Φάγαμε στο νέο ταβερνάκι της Λεωφ. Στροβόλου

Γνωστό όνομα, καινούργιος χώρος για ένα παλιό και αγαπημένο μαγαζί της Λευκωσίας που ανανεώθηκε

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2016

Το γνωστό και αγαπημένο σουβλατζίδικο της Λεωφόρου Τσερίου 'Για σουβλάκι όπως παλιά' έπειτα από πέντε χρόνια λειτουργίας αποφάσισε να κάνει μία μεγάλη ανανέωση.



 

Μεταφέρθηκε στη Λεωφ. Στροβόλου σε ένα μεγαλύτερο χώρο με εξωτερική βεράντα και μία χαριτωμένη αυλή και έγινε κυπριακή ταβέρνα. Το εσωτερικό της ταβέρνας διαθέτει ένα άνετο χώρο με διάφορα αντικείμενα της κυπριακής υπαίθρου ενώ εκείνο που θα σε εντυπωσιάσει είναι το ταβάνι το οποίο έχει επενδυθεί με ξύλινους δοκούς για να θυμίζει παλιό κυπριακό αγροτόσπιτο.

 



Το νέο πρόσωπο της γνωστής επωνυμίας διαθέτει στο μενού του ένα πλούσιο, κυπριακό μεζέ (€18) με αυθεντικές γεύσεις που περιλαμβάνει πολλά πιατάκια όπως πουργούρι, λουκάνικο, χαλούμι, μανιτάρια και κρεατικά ενώ εκείνο που ξεχωρίζει είναι τα κουπέπια του.

Καλοσχηματισμένα, λεπτά, με πλούσια γεύση η γέμιση που μου θύμισαν εκείνα της γιαγιάς στο χωριό. Βέβαια, δεν λείπει και το σουβλάκι από το νέο μενού. Η δική μου παρέα δοκίμασε τη μερίδα με σουβλάκι χοιρινό, που το βρήκα νόστιμα και σωστά ψημένο και σεφταλιές (€8.30). Η μερίδα ήταν γενναιόδωρη, χορταστική με φρεσκοτηγανισμένες πατάτες και σαλάτα.

Την συνοδεύσαμε με ταχίνι (€2.50) και τζατζίκι (€2.50). Ο νέος χώρος είναι casual, για χαλαρή έξοδο για νόστιμο φαγητό τις καθημερινές αλλά και σαββατοκύριακα με καλή παρέα. Θα περάσεις φίνα! To μαγαζί προσφέρει ταυτόχρονα υπηρεσίες take away και delivery.

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close