Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο, all day στέκι στην Καλλιπόλεως

Casual χώρος με ψαγμένα πιάτα,πλούσια κάβα κρασιών, signature cocktail και μεγάλη ποικιλία από μπίρες

Δημοσιεύτηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 2016

Quotes σημαίνει γνωμικά/μηνύματα. Τα θετικά μηνύματα είναι η φιλοσοφία που μεταφέρει στους επισκέπτες το Quotes Food N’ Bar οδηγώντας τους σε μια μοναδική εμπειρία με φαγητό ή ποτό.



 

Ξεχωριστά πιάτα, με βάση τη μεσογειακή κουζίνα με πινελιές  από τη διεθνή γαστρονομία δημιουργίες του καταξιωμένου σεφ Πώλ Παναγή Δάντη. Ανάμεσα στα πιάτα που ξεχωρίζουν το Bulky Pork Chop, ζουμερή χοιρινή μπριζόλα με σος κουμανταρίας, το Surf on our Turf, κοτόπουλο με γαρίδες και σάλτσα από ινδοκάρυδο, το Dante’s Inferno Burger, όπως και το Bubbly Falafel και  Tofu Noodles για χορτοφάγους. Η κάβα περιλαμβάνει εκλεκτή σειρά κρασιών, signature κοκτέιλ και μεγάλη ποικιλία μπύρες.

 

 

Με φιλόξενη industrial ατμόσφαιρα και έξυπνα γνωμικά στους τοίχους, δημιουργεί χαλαρή διάθεση από το πρωί με εκλεκτούς καφέδες, φρέσκους χυμούς και σνακ με ειδικό μενού το μεσημέρι  και απολαυστικά πιάτα το βράδυ για δείπνο ή ποτό. Σαββατοκύριακα ένα εκλεκτό brunch προσθέτει ακόμα μια νότα χαλαρής και θετικής διάθεσης στους επισκέπτες. 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close