Μη χάσετε , Μουσική

8 κυπριακές σκηνές και πίστες με "δυνατά" live

Δες αναλυτικά όλα όσα θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το φετινό χειμώνα στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτό το χειμώνα δεν χρειάζεται να πας στην Αθήνα για να διασκεδάσεις. Κι αυτό γιατί η διασκέδαση στην Κύπρο, όπως όλα δείχνουν, θα χτυπήσει κόκκινο!

Ρίξε μια ματιά στις live μουσικές σκηνές, οι οποίες έφταιξαν πρόγραμμα με αγαπημένους καλλιτέχνες, που ετοιμάζονται να ανέβουν στη σκηνή για να φτιάξουν το κέφι και τα βράδια σου!

 

Μουσική Σκηνή Ρωγμές
Η Μουσική Σκηνή Ρωγμές επανέρχεται στη νυχτερινή διασκέδαση της Λεμεσού! Έκανε ανακαίνιση, τα άλλαξε όλα και επέστρεψε με ανανεωμένο σχήμα και DJ και με σκοπό να μας ξεσηκώσει με ένα δυνατό πρόγραμμα! Οι Αγγελίνα Κωνσταντίνου, Άριστος Σάββα, Χριστιάνα Λεωνίδου, Δημήτρης Χριστοδουλίδης, Γιάννης Ιωαννίδης και Χρήστος Παντούλας, αναλαμβάνουν από τις 9 Σεπτεμβρίου να μας χαρίσουν αξέχαστα Παρασκευοσάββατα διασκέδασης!
Αγίου Ανδρέου 197, Λεμεσός. Πληρ. 25341010.

 

Notes Live Clubbing
Και οι ΝΟΤΕΣ, ανακαίνισαν το χώρο τους, άλλαξαν τη διακόσμησή τους, πρόσθεσαν και το "Live Clubbing" στο όνομά τους και επιστρέφουν στις 9 Σεπτεμβρίου με νέο μουσικό πρόγραμμα που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο χώρο της νυχτερινής ζωής! Πάντως το «δυνατό» σχήμα τους, που απαρτίζουν οι Κυριάκος Παπαηλίας, Δέσποινα Ολυμπίου, Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Νίκη Κωνσταντινίδου, υπόσχεται μοναδικές βραδιές διασκέδασης!
Ελευθερίας 5, παλιά Λεμεσός. Πληρ. 25 344 344.

 

Central stage
Κάτι καινούριο αναδύεται στα μουσικά δρώμενα της Λευκωσίας, μαζί με τη γέννηση της νέας μουσικής σκηνής Central stage, που ανοίγει επισήμως τις πύλες της τέλος Σεπτεμβρίου. Με σταθερή μπάντα τους νεοσύστατους "Κονσέρβα δε μπαντ", οι οποίοι έρχονται να μαγέψουν το κοινό της Λευκωσίας, παρουσιάζοντας επιλεγμένα κομμάτια από την έντεχνη κυρίως μουσική σκηνή και προβάλλοντας στο φως παλιά ρεμπέτικα τραγούδια, επηρεασμένα με swing διάθεση και παντρεύοντάς τα με σύγχρονες λατρεμένες επιτυχίες. Σημείωσε ονόματα: Χρίστος Χόπλαρος-Ηλεκτρική κιθάρα, Άριστος Χριστοδούλου-Πλήκτρα, Πέτρος Κκάλλης-Ντραμς, Δήμος Ιωάννου - Κιθάρα, Τραγούδι, Γιάννης Μίνως - Σαξόφωνο, Ακορντεόν, Τραγούδι & Νιόβη Χαραλάμπους - Τραγούδι θα εμφανίζονται κάθε Σάββατο βράδυ, σταθερά.
Στασίνου 31 & Θεοκρίτου γωνία, Λευκωσία. Πληροφορίες: Πρεμιέρα στις 15 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο. Ώρα έναρξης: 22:30. Είσοδος: 8 ευρώ. Πληρ. 99110079.

 

Asmation Live Stage
Το Asmation Live Stage άνοιξε ήδη τις πόρτες του την περασμένη Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, δυναμικά, με νέο πρόγραμμα και εκπλήξεις. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι Φίλιππος Κτένας, Σταύρος Κωνσταντίνου, Έλενα Ανδρέου, Μάριος Μελέκης, Ανδρέας Έκτορας και η Άννα Βιλανίδη αναλαμβάνουν να μας ξεσηκώσουν και να μας διασκεδάσουν με αγαπημένα τραγούδια! Το κάνουν άλλωστε εδώ και τόσα χρόνια και το κάνουν… καλά!
Ήρας 1Α, βιομ. περιοχή Λατσιών, Λευκωσία. Πληρ. 22878878.

 

Κύκλος Μουσική Σκηνή
Η μουσική στη Λεμεσό κάνει κύκλους! Που καταλήγουν όμως όλοι σε ένα σημείο! Στη Ανδρέα Δρουσιώτη, όπου συνεχίζουμε τα Παρασκευοσάββατα να διασκεδάζουμε με μπόλικη μουσική και επικεφαλής τους House Band. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 23.00.
Ανδρέα Δρουσιώτη 17, Λεμεσός. πληρ. 25 107230.

 

Καλλιπόλεως 4
Οι Μικαέλλα Χατζηεφραίμ, Νικολας Ντίμας, Γιώργος Γεωργιάδης, Χριστίνα Ζαντή, Ευγενία Μπαλάφα, Αντρέας Δημητρίου, Μέλανη Τσιβιτανίδου, Δημήτρης Τίφας , και μια καταπληκτική ορχήστρα μας προσκαλούν από τις 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο να διασκεδάσουμε παρέα! Πού; Μα φυσικά στο ανανεωμένο Καλλιπόλεως 4.
28ης Οκτωβρίου 4, Λευκωσία. Πληρ. 70000023.

 

Πύλες Live
Ένα από τα πιο 'δυνατά' μαγαζιά, όσον αφορά σε ήχο και φωτισμό επέστρεψε από το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, και εμείς δεν έχουμε παρά να περάσουμε τις Πύλες του! Και αυτή την χρονιά σκοπός του είναι η απόλυτη διασκέδασή μας, έχοντας μάλιστα ένα ολοκαίνουργιο πρόγραμμα και νέα πρόσωπα που θα μας απογειώσουν. Οι πρωταγωνιστές της διασκέδασης: Κωνσταντίνος Μάνης, Νικόλας Γεωργίου, Γιάννης Θεοτόκης, Μαρία Ανδρέου, Ανδριανέλλα Νικολάου, Μαρία Μακρή και Γεωργία Κωνσταντίνου. Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.45. Είσοδος: Ελεύθερη.
(22571857) Κιλκίς 38, βιομ. περιοχή Λατσιών. Κάθε Παρασκευή & Σάββατο.

 



Εξάντας Μουσική Σκηνή
Η Μουσική Σκηνή Εξάντας επιστρέφει με γεμάτο πρόγραμμα για όλα.... σχεδόν τα γούστα. Ανανεωμένος και δριμύτερος, πιο ενδυναμωμένος σε σχήματα και συνεργασίες, συναυλίες και παραστάσεις επιφυλάσσοντας μας σωρεία εκπλήξεων Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, μας επιφυλάσσει με μια αγαπημένη μπάντα. Την μπάντα που διασκευάζει και διασκεδάζει! Τον Δημήτρη Λαλαίο και τους 3D BAND, οι οποίοι θα μας διασκεδάσουν τόσο με τις ερμηνείες τους όσο και με τις επιλογές τους.
Θεμιστοκλή Πετρίδη 11. Είσοδος 7 ευρώ. Κρατήσεις 97770787.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close