Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Βιώσαμε την εμπειρία του θαλασσινού Gin Fish!

Τρυπώσαμε στο εντυπωσιακό 4ουπερυψωμένο εστιατόριο στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλίου 2016

Gin Fish, το νέο seafood bar που κερδίζει το παιχνίδι των εντυπώσεων πριν καν καθίσεις στο τραπέζι του! Από τον όμιλο 226 Bianca Entertainment που μας έφερε τα γνωστά και αγαπημένα μας Milkbar και Frankie's Social, και την μοναδική ομάδα του Νέον Φάληρο στην διαχείριση και επιμέλεια της κουζίνας.

Η ευρηματική θαλασσινή γαστρονομία βρίσκει την καλύτερη έκφρασή της στο κομψό ντεκ του παλιού λιμανιού, ακριβώς πάνω απ'το νερό. Με μαγευτική θέα 360 μοιρών, με φόντο όλες τις αποχρώσεις του γαλάζιου. Σ' έναν μαγικό και απόλυτα ισορροπημένο σχεδιαστικά χώρο, με κυρίαρχα στοιχεία το λευκό φυσικό μάρμαρο και το χαλκό.

Στο Gin Fish φυσά ένα αεράκι φρέσκο και συγχρόνως σοφιστικέ. Όπως και στο μενού του, το οποίο αναλαμβάνει να μας εισαγάγει στην τέχνη των θαλασσινών. Οι seafood lovers θα το λατρέψουν! Και φυσικά οι aficionados του gin αλλά και των cocktails, θα απολαύσουν ένα ταξίδι γευσιγνωσίας του gin σε «απλές» αλλά «δημιουργικές» μορφές, έτσι όπως μόνο οι mixologists μας ξέρουν να την προσφέρουν.

Το μεγάλο κεντρικό μαρμάρινο μπαρ του σε προσκαλεί να γευτείς τα signature cocktails που εμπνεύστηκε και δημιούργησε η ομάδα του Gin Fish οποιαδήποτε ώρα της μέρας αλλά κυρίως της νύχτας. Και οι μουσικές θα σε παρασύρουν, είτε σε χαλαρή ονειροπόληση αγναντεύοντας το γαλάζιο, είτε σε ανεβασμένους ρυθμούς όσο κυλά η νύχτα.

Στην ανοιχτή, εντυπωσιακή κουζίνα, ντυμένη με γυαλί και μάρμαρο, οι λάτρεις των θαλασσινών θα διαλέξουν με την βοήθεια των έμπειρων σεφ, ανάμεσα σε ολόφρεσκα στρείδια, μύδια, γυαλιστερές, και κάβουρες, τα πιάτα που θα απολαύσουν από άριστης ποιότητας υλικά και με άψογη αισθητική παρουσία.

«Δεν θέλαμε η εσωτερική διακόσμηση να στερήσει το παραμικρό από τη μαγεία της τοποθεσίας. Όλα είχαν επίκεντρο τη θάλασσα και το πως θα την φέρουμε έστω και λίγο μέσα στο χώρο. Ανατολικά η βεράντα ατενίζει το απέραντο γαλάζιο σαν κινηματογραφικό πανί. Η κάθε ώρα ζωγραφίζει απάνω του και μια διαφορετική εικόνα.

Η δυτική πλευρά έχει θέα το παλιό λιμάνι όπου αράζουν τα ψαροκάικα για να φέρουν τη ψαριά της ημέρας. Επιλέξαμε εξαιρετικά υλικά συνδυασμένα με λιτά στοιχεία με σκοπό να συμπληρώνουν τη βασική δομή από μέταλλο και γυαλί και όχι να της εναντιώνονται» εξηγεί η Βανέσσα Κίρζη που επιμελήθηκε την εσωτερική διακόσμηση. Στόχος ήταν ο χώρος να αποπνέει θάλασσα.

Και φυσικά το καλοκαίρι προμηνύεται άκρως δυναμικό και μουσικά στο Gin Fish! Ο Dj Leo, που έριξε άγκυρα στο παλιό λιμάνι, κατευθείαν από τα πιο γνωστά στέκια της Αθήνας, υπόσχεται μοναδικές, ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές βραδιές κάτω από τα αστέρια!

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close