Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

6+1 νέα μπαράκια με θέα τη θάλασσα

Casual μαγαζιά παραλιακά του νησιού για ποτό και βουτιές

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2016

Η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα είναι το απόλυτο προνόμιο για όλους εμάς που παραθερίζουμε στην Κύπρο το καλοκαίρι.

Τα παραθαλάσσια μπαράκια αποτελούν σημείο αναφοράς κάθε μας εξόρμηση τόσο την μέρα για μπάνιο στη θάλασσα όσο και στις βραδινές μας εξόδους.

Το Check In συγκέντρωσε 7 νέα παραλιακά μπαράκια σε όλη την Κύπρο και σου τα παρουσιάζει!

AΓΙΑ ΝΑΠΑ



Levels Beach Bar
Από τα πιο καλοφτιαγμένα και φροντισμένα beach bar της Αγίας Νάπας που χαρήκαμε όταν το ανακαλύψαμε. Ένα 'τροπικό' παραλιακό μπαράκι που χωρίζεται σε διάφορα επίπεδα, ξύλινο δάπεδο και λευκά σκέπαστρα που θυμίζει κατάστρωμα πλοίου. Θα το βρεις στην Μακρόνησο στο ξενοδοχείο Αστερίας όπου θα μπορέσεις να απολαύσεις καλό καφέ, φαγητό και κοκτέιλ με θέα τη θάλασσα.
(23201016) Λεωφ. Νησί 115, Αγία Νάπα. Δ-Κ 09.00-00.00.

Kaliva on the beach
Το ολοκαίνουργιο café-bar restaurant Kaliva on the beach μετρά μόλις δύο εβδομάδες ζωής. Βρίσκεται στην περιοχή Λιμανάκι της Αγίας Νάπας στη παραλία Πανταχού. Μοντέρνος χώρος, ντιζαϊνάτος, με λευκές αναπαυτικές πολυθρόνες αλλά και ξαπλώστρες στην αμμουδιά. σερβίρει από νωρίς το πρωί καφέ, διάφορα σνακ ενώ το μεσημέρι και το βράδι σου φτιάχνει πίτσα, τάπας, σαλάτες και σάντουιτς. Πολύ σύντομα το μενού επεκτείνεται με πιάτα διεθνούς κουζίνας ενώ το μπαρ σου φτιάχνει περίτεχνα κοκτέιλ και άλλα δροσερά και αλκοολούχα ποτά. Πολύ σύντομα το Kaliva on the beach προγραμματίζει να επεκτείνει και το ωράριο λειτουργίας του και να παραμένει ανοικτό μέχρι το ξημέρωμα διοργανώνοντας διάφορα καλοκαιρινά πάρτι και events φιλοδοξώντας να καταστεί το νέο hot spot της Κύπρου.
(23723023) Σκλάβου 12, παραλία Πανταχού, Λιμανάκι, Αγία Νάπα. Δ-Κ09.00-21.00 (σύντομα μέχρι 01.00).

Café del mar
Αν βρεθείς στην παραλία Sandy Bay στην Αγία Νάπα θα βρεθείς στο νησιώτικου χαρακτήρα Café del Mar με το μπλε και το λευκό να παντρεύονται ομοιόμορφα με τις χρωματιστές καρέκλες. Στο μενού του θα βρεις μια ανάμειξη μεσογειακών στοιχείων και πινελιές από εξωτικές κουζίνες. Τα πρωινά σερβίρει παραδοσιακά αλλά και ανατρεπτικά προγεύματα ενώ, τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ, σου προσφέρει εκλεκτές επιλογές από σαλάτες, μακαρονάδες, κυρίως πιάτα με θαλασσινά και επιλεγμένα κρεατικά, ακόμη και στέικ. Θα μπορείς επίσης να μοιραστείς με την παρέα σου ένα από τα διάφορα platter που θα σου προσφέρει, με θαλασσινά, κρεατικά, τυριά, φρούτα και άλλα. Μην ξεχάσεις το βραδάκι να ρίξεις μία ματιά στην κάρτα με τα κοκτέιλ.
(99631127) παραλία Sandy Bay Αγία Νάπα. Δ-Κ 09.00-00.00.

 

ΛΕΜΕΣΟΣ

Marina Beach Bar
To Marina Beach Bar, είναι η τελευταία προσθήκη της Carob Mill Restaurants Ltd, και μάλιστα το μοναδικό παραλιακό μπαρ στην ακτή Peninsula της Μαρίνας Λεμεσού. Με μοντέρνο και μινιμαλίστικο σχεδιασμό το Marina Beach Bar προσφέρει μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία εξυπηρετώντας τόσο στον χώρο του εστιατορίου όσο και στον χώρο των λουόμενων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών! Απόλαυσε μικρογεύματα, εντυπωσιακά εδέσματα και λαχταριστά επιδόρπια από τη δημιουργική και ταλαντούχα ομάδα σεφ της Carob Mill, και παράλληλα μπορείς να δροσιστείς επιλέγοντας από μία μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, κρασιών και κοκτέιλς! Χαλάρωσε πλάι στο κύμα, απόλαυσε τον ήλιο ξαπλωμένος στην χρυσή αμμουδιά και ζητήστε το κοκτέιλ σας από το νέο μέλος της Carob Mill Restaurants Ltd, το Marina Beach Bar. Μπορείς να πας εκεί μόνο κατόπιν κράτησης!
(25051878) Μαρίνα Λεμεσού, ακτή Peninsula , Λεμεσός. Δ-Κ 10.00-01.00

 

ΛΑΡΝΑΚΑ

Sea Joy
Δεν είναι το μαγαζί πάνω στη άμμο αλλά βρίσκεται σε ένα από τους πιο όμορφους δρόμους της Λάρνακας την Πιαλέ Πασά, σήμερα Τάσου Μητσόπουλου. Το όμορφο αυτό παραλιακό all day μαγαζί θα σου σερβίρει από νωρίς το πρωί καφεδάκι και αργότερα πιάτα μεσογειακής κουζίνας για γεύμα και δείπνο ενώ το μπαρ του θα σου φτιάξει χρωματιστά κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά για να απολαύσεις με την παρέα. Υπέροχη θέα τόσο από το ισόγειο όσο και από το roof του μαγαζιού, χαλαρή ατμόσφαιρα για όλες τις ώρες της ημέρας.
(24621222) Πιαλέ Πασά 130 , Λάρνακα. Δ-Κ 09.00-01.00.

Bolivar House
Το 'Bolivar House' άνοιξε και αυτό τις πύλες του πριν από λίγες μέρες στην Πιαλέ Πασά στη Λάρνακα, σε ένα ανακαινισμένο αρχοντικό λίγα μόλις μέτρα από τη θάλασσα. Μία φροντισμένη εξωτερική αυλή σε περιμένει στην είσοδο του μαγαζιού ιδανική για τα βράδια του καλοκαιριού ενώ στο εσωτερικό σε περιμένει μία ρουστίκ ατμόσφαιρα. Ένα bar-restaurant με πιάτα από τη διεθνή κουζίνα, απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και ψαγμένη κάρτα επιλογών σε φαγητό και ποτό.
(24664411) Πιαλέ Πασά 54, Λάρνακα. Δ-Κ 16.00-24.00.

 

ΠΑΦΟΣ

Baracas Lounge
Ένα νέο μαγαζί άνοιξε τις πόρτες του, σε μια μαγευτική τοποθεσία στη Χλώρακα και συγκεκριμένα στο πάρκο του Πάρακα -θα το βρεις μεταξύ των ξενοδοχείων Laura Beach και Αzia Resort & Spa-, η οποία μάλιστα τελευταία αποτελεί μια πολυσύχναστη τουριστική περιοχή. Πρόκειται για ένα lounge café-restaurant, υψηλών προδιαγραφών, κτισμένο στην άκρη της θάλασσας πάνω σε έναν γκρεμό, τον Πάρακα (εξ ου και το όνομα), από όπου προσφέρει στους επισκέπτες του την ευκαιρία να απολαύσουν εκπληκτική θέα και μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Κάθισε λοιπόν αναπαυτικά, χαλάρωσε και απόλαυσε το γεύμα, το ρόφημά σου ή ακόμα και το κοκτέιλ σου το βράδυ, ακούγοντας τον παφλασμό των κυμάτων που σκάνε στα βράχια...
(99082363) Λεωφ. Χλώρακας 129, Πάφος. Δ-Κ 09.00-02.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close