Μουσική , Συναυλίες & Events

Αλλαγή χώρου για τη συναυλία του Armin Van Buuren

Λόγω των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται από τις αρμόδιες αρχές στα αεροδρόμια της Κύπρου

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2016

Μία μέρα πριν την μεγάλη συναυλία που όλοι περιμέναμε του κορυφαίου Dj Armin Van Buuren ήρθε η ανακοίνωση για την αλλαγή του χώρου. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Μετά λύπης μας σας ανακοινώνουμε ότι λόγω των μέτρων ασφαλείας που λαμβάνονται από τις αρμόδιες αρχές στα αεροδρόμια της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και σε χώρους πλησίον αυτών, η συναυλία του Armin Van Buuren η οποία είναι προγραμματισμένη για την 21η Ιουλίου 2016, στις 20:00 δεν θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου της Λάρνακας αλλά στο Κοινοτικό Ποδοσφαιρικό Στάδιο της Αγίας Νάπας, την ίδια ημερομηνία και ώρα.

Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που πιθανώς να δημιουργήσει η αλλαγή του χώρου της συναυλίας, η παραγωγή αποφάσισε όπως μεταφέρει δωρεάν όσους συμμετέχοντες επιθυμούν προς το Κοινοτικό Στάδιο της Αγίας Νάπας, μετ' επιστροφής, ως ακολούθως:

1.Λευκωσία: Περίπτερο Οκτάγωνο, ώρα αναχώρησης 20:00, 21η Ιουλίου 2016

2.Λεμεσός: Χώρος Στάθμευσης Εναερίου, ώρα αναχώρησης 20:00, 21η Ιουλίου 2016

3.Πάφος: Κεντρικά Γραφεία CYTA, ώρα αναχώρησης 19:00, 21η Ιουλίου 2016

4.Λάρνακα: Χώρος Στάθμευσης Παλαιού Αεροδρομίου Λάρνακας, ώρα αναχώρησης 20:00, 21η Ιουλίου 2016

Επιστροφή στα πιο πάνω σημεία με την λήξη της συναυλίας.

Καλούνται όπως όσοι επιθυμούν να τύχουν της ως άνω διευκόλυνσης να κρατήσουν θέση μέχρι και την 21η Ιουλίου 2016 και ώρα 14:00.

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται όπως υποδεικνύουν προς το προσωπικό της παραγωγής το εισιτήριο εισόδου τους προτού εισέλθουν στα λεωφορεία.

Για κράτηση θέσεων στα λεωφορεία παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε στο 99442155 (Μάριος Καπνός) και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως καλείτε στο 7777 2939 και 77777040.

Για το νέο άλμπουμ "Embrace"
H Trance σκηνή χρωστά πολλά στον Armin van Buuren, ίσως πολλά περισσότερα απ' ό,τι όλοι οι άλλοι trance DJs μαζί. Χάρη σ' αυτόν, το συγκεκριμένο είδος όχι μόνο ήρθε στο προσκήνιο, αλλά εκτοξεύθηκε και στην κορυφή.

Αυτό οφείλεται κυρίως στη θετική αγωνία του ιδίου να ανακαλύπτει συνεχώς νέα μονοπάτια και να προσφέρει νέες μουσικές προτάσεις.

Όπως εξάλλου δηλώνει και για το τελευταίο του άλμπουμ, παραδεχόμενος πως γι' αυτόν ήταν ένα πείραμα: 'Με το "Embrace" θέλαμε να αγκαλιάσουμε διαφορετικούς ήχους, κουλτούρες, όργανα. Στο opening track, το "Embrace", δουλεύω για πρώτη φορά με μουσικό jazz, τον Eric Vloeimans, και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό'. 'Καταλαβαίνω γιατί κάποιοι trance καλλιτέχνες θέλουν να παραμένουν εκεί όπου νιώθουν άνετα, στο comfort zone τους, το έκανα κι εγώ για καιρό' εκμυστηρεύεται στο 'We got this covered'.' Αλλά μετά από 22 χρόνια, ναι, θέλω να μάθω κι άλλα', έτσι καταφέρνει να γίνεται παράδειγμα και να δείχνει γιατί είναι ο καλύτερος DJ όλων των εποχών. Ναι, έχουν περάσει 22 χρόνια!

 

Ο πιο επιτυχημένος DJ όλων των εποχών
Ο 39χρονος Armin σ' αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει πολλά 'Έβερεστ'. Μετρά ρεκόρ! Έχει κατακτήσει την κορυφή του DJ Mag συνολικά 5 φορές, τις περισσότερες από κάθε άλλον. Το ραδιοφωνικό του πρόγραμμα 'A State of trance' μεταδίδεται από το 2001, σε 37 εκατομμύρια ακροατές, σε 84 χώρες κάθε εβδομάδα.

Η Armada Music, το label που ίδρυσε μαζί με τους Maykel Piron και David Lewis, κερδίζει εδώ και 5 χρόνια το βραβείο 'Best Global Record Label' στα IDMAs, ενώ συγκαταλέγεται και στην creme de la creme των δισκογραφικών ηλεκτρονικής μουσικής, έχοντας στις τάξεις της πρωτοκλασάτα ονόματα αλλά και super ταλέντα! Λες να φανταζόταν τέτοια επιτυχία, όταν -το 1996- κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών, έπαιζε σε ένα μικρό club στο Leiden;

'Κανείς δεν πάει πουθενά χωρίς σκληρή δουλειά. Αλλά εκτός από αυτό, είναι σημαντικό να έχεις εργασιακή ηθική. Σε καθημερινή βάση σχεδόν, αντιμετώπιζα την απογοήτευση και ακόμα την αντιμετωπίζω. Ο καθένας έχει το πάθος του και τονίζω τη λέξη πάθος. Πρέπει να το θες πάρα, πάρα, πάρα πολύ. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις, τότε είσαι 200% καλός σ' αυτό. Αν όχι, τότε απλώς σπαταλάς το χρόνο σου'.


Η εμφάνιση στην Κύπρο
Ο ίδιος φαίνεται να εκτιμά ιδιαίτερα το κυπριακό κοινό. 'Είμαι πάντα ενθουσιαασμένος όταν παίζω εδώ. Εισπράττω την αγάπη του κόσμου, μια και είναι πολύ θερμό ακροατήριο, και δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό' δήλωνε εν πολλοίς το 2013 στο Check In Cyprus.

Δεν έχουμε λόγο να τον αμφισβητήσουμε αφού από τότε δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα ως προς αυτό, ίσως μάλιστα η αγάπη των fans να έχει μεγαλώσει! Ωστόσο έκπληξη για όλους αποτέλεσε η ανακοίνωση του venue! Όλοι θα λέγαμε ότι ένα event αυτού του βεληνεκούς θα διεξαγόταν στις Φοινικούδες, αλλά στο άκουσμα πως ο Armin θα παίξει στο παλιό αεροδρόμιο Λάρνακας, γεμίσαμε χαμόγελα και συνάμα απορίες.

Χαμόγελα γιατί επιτέλους αξιοποιείται αυτός ο εγκαταλελειμμένος χώρος, ερωτηματικά για το πώς ακριβώς θα λειτουργήσει την ημέρα του πάρτι. Η εμπειρία όμως που κουβαλά η Moonlight Productions, η υπεύθυνη ομάδα για τη διοργάνωση των καλύτερων και πιο εντυπωσιακών events στο νησί, όχι απλώς μας καθησυχάζει αλλά μας κάνει να αδημονούμε για ένα show με εντυπωσιακά γραφικά, εξαιρετικό ήχο και πολλά happenings! Armin, ερχόμαστε!

Χορηγός επικοινωνίας, ο SUPER FM!

Εισιτήρια προπωλούνται σε επιλεγμένα σημεία, online και στην είσοδο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close