Shopping , News

Άνοιξε το service center της Apple στη Λευκωσία

Με εργαστήριο και τμήμα accessories το εξουσιοδοτημένο κέντρο στην Αθαλάσσας

Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιουλίου 2016

Τις πόρτες του στους φίλους και κυρίως για τους χρήστες προϊόντων της Apple άνοιξε την περασμένη Πέμπτη 30 Ιουνίου το εξουσιοδοτημένο service center της εταιρείας στην Κύπρο.

Το authorised service center της Apple, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Αθαλάσσας 70, στη Λευκωσία, εκτείνεται σε περίπου 200 τετραγωνικά μέτρα και σε δύο επίπεδα.

Το κέντρο περιλαμβάνει εργαστήριο, στο οποίο θα γίνεται ο βασικός κορμός εργασιών, δηλαδή η εξυπηρέτηση των πελατών του διεθνούς κολοσσού τεχνολογίας στην Κύπρο σε θέματα service. Παράλληλα, μέρος του κέντρου περιλαμβάνει μικρή συλλογή με accessories για τις συσκευές της Apple.

Το εξουσιοδοτημένο service center φέρνουν στην Κύπρο οι iSquare και Info Quest, θυγατρικές εταιρείες του ελληνικού ομίλου Quest Holdings, ο οποίος κατέχει τα δικαιώματα εμπορίας και επιδιόρθωσης προϊόντων Apple σε Κύπρο και Ελλάδα.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο service center θα εξυπηρετεί τους κατόχους συσκευών Apple (π.χ. iPhone, iPad, Ipod), οι οποίοι διαθέτουν εγγύηση. Διευκρινίζεται ότι οι πελάτες θα εξυπηρετούνται κανονικά είτε έχουν αγοράσει τη συσκευή εντός είτε εκτός Κύπρου.

Από Σεπτέμβριο τα νεότερα για το κατάστημα Apple
Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει το InBusinessNews προχωρούν οι διαδικασίες για τη δημιουργία του πρώτου καταστήματος της Apple, το οποίο θα λειτουργήσει από την iStorm, εταιρεία του ομίλου Quest με καταστήματα του διεθνούς κολοσσού και στην Ελλάδα.

Νεότερα αναμένονται από τον Σεπτέμβριο για το συγκεκριμένο κατάστημα, το οποίο εκτιμάται ότι θα δημιουργήσει νέα δεδομένα στο χώρο της τεχνολογίας στην Κύπρο, ενώ παράλληλα αναζητείται ο κατάλληλος χώρος, στον οποίο θα στεγαστεί το κατάστημα. Σύμφωνα και πάλι με το InBusinessNews, οι εμπλεκόμενοι αναζητούν ειδικό χώρο στο εμπορικό τρίγωνο Στασικράτους, Μακαρίου και Λήδρας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close