Μουσική , Συναυλίες & Events

30 συναυλίες και 6 μουσικά φεστιβάλ για τον Ιούλιο!

Ο πιο καυτός μήνας του καλοκαιριού έχει στο πρόγραμμά του μουσικές επιλογές σχεδόν κάθε μέρα!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουνίου 2016

Δίνουμε και φέτος ραντεβού σε χωριά, πάρκα, πλατείες, ανοιχτά θέατρα, μουσικές σκηνές και καλοκαιρινά μαγαζιά, εντός και εκτός πόλης, για να ακούσουμε ζωντανή μουσική, να αποθεώσουμε αγαπημένους καλλιτέχνες που επισκέπτονται για πρώτη φορά την Κύπρο, ή που αγαπούν να επιστρέφουν συχνά εδώ, να δούμε φίλους και γνωστούς, να σιγοτραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να πιούμε, να φλερτάρουμε, να γελάσουμε, να ιδρώσουμε, να ξεφαντώσουμε, έτσι απλά για να 'χουμε βρε αδερφέ κάτι να θυμόμαστε από το φετινό καλοκαίρι.

Εδώ θα την βγάλουμε λοιπόν τον Ιούλιο, σ' αυτές τις συναυλίες!

Κεντρική φωτογραφία: Χρίστος Χατζηχρίστου/Παναγιώτης Μηνά από το Φεστιβάλ Φέγγαρος 2015

Master Tempo
Το ντουέτο που ραπάρει και απογειώνει τις μεγάλες επιτυχίες, πάει Λεμεσό! Συγκεκριμένα την Παρασκευή 1 Ιουλίου, οι Master Tempo θα εμφανιστούν στο Captain's Cabin στην παραλία του Lady's Mile στη Λεμεσό για να ξεσηκώσουν και να παρασύρουν τους fans τους σε ένα ατέλειωτο party πάνω στην άμμο.
Είσοδος €10 με 1 ποτό. Πληροφορίες 96200300.

Ελένη Πέτα
Η Ελένη Πέτα, με αφορμή το νέο της κομμάτι «Το Δώρο» σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου ξεκινά μια νέα σειρά παραστάσεων, που κάνει μάλιστα στάση και στην Κύπρο.
Στην Κύπρο λοιπόν και συγκεκριμένα στο Vinylio Wine Etc η Ελένη Πέτα, επιλέγει να τραγουδήσει από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και του παγκόσμιου ρεπερτορίου, δίνοντας έμφαση στο ελληνικό ρεπερτόριο τόσο στο δικό της όσο και μεγάλων Ελλήνων κλασικών συνθετών. Ειδικότερα, θα μας παρουσιάσει κομμάτια από τη δική της προσωπική δισκογραφία, κομμάτια που αγαπήσαμε και που θα θέλαμε να ξαναθυμηθούμε. Μαζί της ο εξαιρετικός μουσικός Νάσσος Σωπίλης στο πιάνο. Επιμέλεια Προγράμματος: Μαργαρίτα Μυτιληναίου.
Παρασκευή 1 Ιουλίου, Vinylio Wine Etc, Λεμεσός, 21.30. Πληροφορίες 96810119.

Λευτέρης Πανταζής
Ο Λευτέρης Πανταζής θα μας ξεσηκώσει με τις μοναδικές του επιτυχίες στο Summer Club Paphos την Παρασκευή 1 Ιουλίου. Είσοδος: €15 με ένα πότο. Πληροφορίες 70000801.

Βασίλης Καζούλης
Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα (Φανή, Αν ήσουν άγγελος, Κάτι να γυαλίζει, Το τελευταίο πλοίο για την Αμοργό, Αεροπλάνα, Βορινό Λιμάνι, Κοπέλες για λίγο, Τα φιλιά του Αυγούστου κ.α.). Σήμερα παραμένοντας πιστός σε όλα όσα τον έκαναν να αγαπήσει τη μουσική, κυκλοφορησε ένα νέο Digitalalbum με τίτλο «Λευκός ουρανός» σε μουσική - στίχους - ενορχήστρωση - παραγωγή του ιδίου, θέλοντας να μας ταξιδέψει για ακόμη μία φορά στον όμορφο μουσικό του κόσμο.
Παρασκευή 1η & Σάββατο 2 Ιουλίου, Anjeloose bar, Λεμεσός. Προπώληση εισιτηρίων 12 ευρώ. Πληροφορίες 97865898.

Havana Noche
Η 6μελής μπάντα που συγκεντρώνει την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και το πάθος της λατινοαμερικανικής μουσικής, θα εμφανιστεί στο πλαίσιο του 11ου Cyprus Rialto World Music Festival 2016. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε στην Κύπρο και απαρτίζεται από μουσικούς από την Κούβα, την Κολομβία και την Κύπρο. Η μουσική τους είναι βασισμένη στην αυθεντική κουβανέζικη μουσική όπως είναι το son cubano, salsa, cha cha cha.
Παρασκευή 1 Ιουλίου, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός, 21.30. Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες 77777745.

Μανώλης Μητσιάς
Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Καλοπαναγιώτη Γιαννάκης Παπαδούρης και τα Μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου διοργανώνουν μία ξεχωριστή συναυλία με ένα από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές τον Μανώλη Μητσιά. Ο Έλληνας τραγουδιστής θα βρεθεί στο πανέμορφο χωριό και θα τραγουδήσει μαζί και την ορχήστρα του. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο ρεπερτόριο με διαχρονικά και σύγχρονα αθάνατα ελληνικά τραγούδια.
Σάββατο 2 Ιουλίου, Άγιος Ιωάννης Λαμπαδιστής στον Καλοπαναγιώτης στις 20.30. Πληρ. 97638949/22952297.

Tiempos Viejos Quintet
Την Τρίτη 5/7 η αυλή του Πολιτιστικού μετατρέπεται στο πιο ζωντανό dancefloor της Παλιάς Λευκωσίας. Οι αργεντίνικες μελωδίες των γνωστών συνθετών Carlos Gardel, Astor Piazzola κ.ά. γεμίζουν το κέντρο και μας προκαλούν να κινηθούμε σε ρυθμούς Tango. Οι Tiempos Viejos Quintet μας παρασέρνουν στο χορό του προδομένου έρωτα και της σαγήνης, φέρνοντας μια μυρωδιά Αργεντινής στην Παλιά Πόλη της Λευκωσίας.
Τρίτη, 5 Ιουλίου, Αυλή Πολιτιστικού Τράπεζας Κύπρου, Φανερωμένης 86-90, παλιά Λευκωσία, 21.00.

Νατάσσα Μποφίλιου & Μπάμπης Στόκας
Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε δύο αγαπημένους καλλιτέχνες, τη Νατάσσα Μποφίλιου (21:00) και τον Μπάμπη Στόκα (23:00), σε δύο ξεχωριστές συναυλίες που θα δοθούν στο πλαίσιο του 29ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ.
Τετάρτη 6 Ιουλίου, Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: €20 (προπώληση και για τις 3 νύχτες), €25 (και για τις 3 νύχτες στην είσοδο), €15 (το βράδυ). Πληροφορίες 22766459.

Θάνος Μικρούτσικος & Μιλτιάδης Πασχαλίδης
Συναυλία Θάνου Μικρούτσικου και Μιλτιάδη Πασχαλίδη στο πλαίσιο του 29ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, στις 7/7/2016.
Πέμπτη 7 Ιουλίου, Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία, 22.00. Εισιτήρια: €20 (προπώληση και για τις 3 νύχτες), €25 (και για τις 3 νύχτες στην είσοδο), €15 (το βράδυ). Πληροφορίες 22766459.

Διονύσης Σαββόπουλος & Ελένη Βιτάλη
Ο Διονύσης Σαββόπουλος και η Ελένη Βιτάλη σε συναυλίες υπό τον τίτλο «Σήκω ψυχή μου δώσε ρεύμα». Δυο καλλιτέχνες, δυο πορείες, δυο βετεράνοι, συναντιούνται επί σκηνής σε μια ιστορική παράσταση από αυτές που θυμόμαστε για πάντα. Το μαγικό ραβδί του Διονύση Σαββόπουλου και η υπέροχη φωνή της Ελένης Βιτάλη μας χαρίζουν μαγικές νύχτες ελληνικού καλοκαιριού.
8 Ιουλίου, Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία & 9 Ιουλίου, Κηποθέατρο Λεμεσού. Ώρα έναρξης: 21.00. Πληροφορίες 77777040, 25878744/www.tickethour.com.cy.

Kings
Λες να είναι κι αυτό ένα από τα πολλά καλοκαιρινά πάρτι που θα στηθούν φέτος ή το απόλυτο πάρτι; Διαπίστωσέ το παρέα με τους KINGS, οι οποίοι φτάνουν στην Κύπρο για να μας ανεβάσουν με τους Teo Tzima και τον Dj Mario.
Παρασκευή 8 Ιουλίου Lemon Park, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των 15 ευρώ συμπεριλαβανομένου του πρώτου ποτού και στην είσοδο 20 ευρώ. Πληρ. 96373037 & 95163744.

Νότης Σφακιανάκης
Μετά από πέντε χρόνια απουσίας από το νησί μας ο μοναδικός Νότης Σφακιανάκης έρχεται ξανά κοντά μας για μια ξεχωριστή συναυλία.
Παρασκευή 8 Ιουλίου, ΓΣΖ, Λάρνακα, 21.00. Εισιτήρια: €30 (high tables μόνο με κράτηση), €25 (διάζωμα Γ), €20 (διαζώματα Β & Δ), €15 (arena), €5 παιδικό (ισχύει για παιδιά κάτω των 10 ετών).

Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Πάνος Μουζουράκης
Δύο ξεχωριστές συναυλίες από τον Πάνο Μουζουράκη (21:00) και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου (23:00) στο πλαίσιο του 29ου Παγκύπριου Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών της ΕΔΟΝ, στις 8/7/2016.
Παρασκευή 8 Ιουλίου, Πύλη Αμμοχώστου, Λευκωσία, 22.00. Εισιτήρια: €20 (προπώληση και για τις 3 νύχτες), €25 (και για τις 3 νύχτες στην είσοδο), €15 (το βράδυ). Πληροφορίες 22766459.

Νατάσα Θεοδωρίδου
Τα live της Νατάσας βασίζονται στο διαχρονικά πετυχημένο ρεπερτόριο της και σε επιλογές από τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού τραγουδιού. Με την υπέροχη βαθιά φωνή της, τη συγκλονιστική της εμφάνιση και τη θετική ενέργεια που απελευθερώνει πάντα δημιουργεί μοναδικές και αξέχαστες στιγμές στις ζωντανές της εμφανίσεις.
Η δημοφιλής ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου σε μια μοναδική εμφάνιση στο Makronissos Beach της Αγίας Νάπας στις 9 Ιουλίου. Πληροφορίες 97722150.

Νίκος Οικονομόπουλος
Ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι από τους τραγουδιστές της νέας γενιάς και έχει μπει πολύ δυνατά στον τραγουδιστικό χώρο, ενώ σε κάθε του εμφάνιση καταφέρνει να γεμίζει κάθε μαγαζί… και αυτό γίνεται για χίλιους λόγους. Ο Ελλαδίτης λοιπόν καλλιτέχνης, αυτό ακριβώς αναμένεται να κάνει και στην Κύπρο, να γεμίσει το Breeze Summer Club (πληρ. 70005868), όπου θα εμφανιστεί την Κυριακή 10 Ιουλίου σε ένα μοναδικό I Love Greek Sunday πάρτυ, καθώς και το Lush Beach Bar στη Λάρνακα στις 13 Ιουλίου (πληρ. 99996006).

Super Music Awards 2016
Ο Super FM διοργανώνει και η Lidl Cyprus παρουσιάζει το κορυφαίο μουσικό γεγονός της χρονιάς! Μια μαγική βραδιά-γιορτή με λαμπερές εμφανίσεις από πολύ αγαπημένους καλλιτέχνες, σούπερ live acts και μεγάλες εκπλήξεις. Αρκεί να σου αναφέρω ότι παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο front man του συγκροτήματος Onirama, ενώ η βραδιά θα κλείσει με ένα μεγάλο live από τον Πάνο Κιάμο.
Η μεγάλη συναυλία των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Ιουλίου, στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία στις 20:45. H είσοδος ανοίγει στις 20:00. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com

Νίκος Βέρτης
O μοναδικός Νίκος Βέρτης έρχεται στις 16 Ιουλίου στο Alati By The Sea στον Πρωταρά για ένα ξέφρενο Μαστίχομα Σάμμερ live! Το πάρτι θα ξεκινήσει στις 20:00 με τον Νίκο Βέρτη, την 25 μέλους μπάντα του και τους μαστιχομένους DJs να ανεβάζουν τους ρυθμούς δημιουργώντας ένα ξέφρενο πάρτι που θα μείνει αξέχαστο.
Για πληροφορίες και κρατήσεις: 96284050 και 96330230.

Συναυλία - Αφιέρωμα στον Δημήτρη Λάγιο
Το Μεταλλείο της Σκουριώτισσας θα προσφέρει και φέτος, για έβδομη συνεχή χρονιά, μια ακόμη εκλεκτή παράσταση. Στον οργανωμένο συναυλιακό χώρο του Μεταλλείου, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου μια παράσταση - αφιέρωμα στον Δημήτρη Λάγιο. Την ερμηνεία των τραγουδιών θα πραγματοποιήσει μια εκλεκτή ομάδα ερμηνευτών με τους Γιώργο Νταλάρα, Φωτεινή Βελεσιώτου, Δώρο Δημοσθένους και Υακίνθη Λάγιου, κόρη του αειμνήστου Δημήτρη Λάγιου. Θα συμμετάσχει επίσης μεγάλη ορχήστρα και η χορωδία της "Διάστασης". Η τιμή του εισιτηρίου είναι €10, ενώ πληροφορίες για την παράσταση δίνονται από τα τηλέφωνα 22583500 και 25878744.

Γιώργος Τσαλίκης & Άννα Ηρακλέους
Ο Nο1 ανεβαστικός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης μαζί με Άννα Ηρακλέους έρχονται για ακόμη μία φορά στη Λεμεσό να μας ανεβάσουν στους δικούς τους ρυθμούς μαζί με το Ελληνικό Πάρτυ GRής Μαδιάμ...
Την Τετάρτη 20 Ιουλίου, στο Soho Summer στη Λεμεσό. Πληροφορίες 70001716.

Ελευθερία Αρβανιτάκη & Νίκος Πορτοκάλογλου
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, μετά από μια σειρά sold out παραστάσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι το καλοκαίρι στην Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο. Οι συναυλίες θα γίνουν στις 21 Ιουλίου στο Κηποθέατρο Λεμεσού και στις 24 Ιουλίου Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών, Λευκωσία. Πληρ. 25878744/ www.tickethour.com.cy.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλά από τα νέα της τραγούδια από το άλμπουμ 'Μ' αγαπούσες κι άνθιζε', που ήδη έχουμε αρχίσει να σιγοτραγουδούμε, μια δουλειά σε μουσική του Μίνου Μάτσα και στίχους του ιδίου αλλά και της Ελένης Φωτάκη, η Ζουγανέλη με τη νοσταλγική χροιά στη φωνή της ταξιδεύει Κύπρο για δύο μοναδικές εμφανίσεις. Ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, που χωρά, πέρα από τα νέα της τραγούδια, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μείξεις, αλλά και τα νεανικά μελωδικά βιώματά της, καθώς και μια παρουσία όπως πάντα εκρηκτική! Σε ό,τι αφορά στη συναυλία της Λεμεσού, τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τα γεύματα απόρων της Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού.
Πέμπτη 21 Ιουλίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία., 21.00, €23. Πληρ. 22462233.
Παρασκευή 22 Ιουλίου, Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός, 21.00, €15 & €20. Πληρ. 25343341.

Armin Van Buuren
Μια ανεπανάληπτη εμπειρία θα σηματοδοτήσει την 21η Ιουλίου, καθώς ο μοναδικός DJ Armin Van Buuren έρχεται και πάλι στην Κύπρο για να απογειώσει τους fans του με τη μουσική του σε μια αξέχαστη βραδιά! Ο βασιλιάς της Trance θα κυριαρχήσει τα decks σε έναν χώρο που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ πριν για εκδηλώσεις: το Παλιό Αεροδρόμιο Λάρνακας, τo οποίο παραμένει επί το πλείστον αδρανές για πολλά χρόνια. Σε μια εκδήλωση 8 ωρών, με θέμα τα Αεροδρόμια, ολόκληρο το κτίριο θα «ξαναζωντανέψει» μόνο για μια νύχτα. Η συναυλία, την οποία παρουσιάζει η COBALT, θα ξεκινήσει στις 20:00 με την εμφάνιση εννέα επιλεγμένων εγχώριων και διεθνών DJs όπως κ ο Ruben De Ronde και Playmen. Θα ακολουθήσει ένα τρίωρο μοναδικό σόλο euphoric trance από τον Armin Van Buuren και ένα πάρτι που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Μία συναυλία powerd by Super FM.
Πέμπτη, 21 Ιουλίου, Παλιό Αεροδρόμιο Λάρνακας στις 20.00.€25/€30/€40. Πληρ. 77772939.

Yasmin Levy
Με ρίζες από το Ισραήλ, την Ισπανία και την Τουρκία, η παγκοσμίως γνωστή Yasmin Levy ενσωματώνει ό,τι καλύτερο υπάρχει σήμερα στον πολυπολιτισμικό κόσμο της μουσικής. Η Levy έγινε διεθνώς γνωστή με την ερμηνεία σεφαραδίτικης μουσικής, που μετρά περισσότερα από 500 χρόνια ιστορίας και μας χαρίζει ακούσματα από Ladino (ισπανό-εβραϊκή μουσική) και φλαμένγκο. Μαζί της οι μουσικοί Amir Ishay, Hasson Yechiel, Abramovitz Itay, Shazar Amir. Στο πλαίσιο της 'Σκηνής που Ταξιδεύει' που δημιούργησε ο οργανισμός 'Πάφος2017'.
Τρίτη 26 Ιουλίου, Αρχαίο Ωδείο, Πάφος. 20.30, €18 & €12. Πληρ. 26932017.

Πάνος Κατσιμίχας & Κίτρινα Ποδήλατα
Ο Πάνος Κατσιμίχας και τα Κίτρινα Ποδήλατα μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας των αδελφών Κατσιμίχα, της προσωπικής δισκογραφίας του Πάνου, αλλά και τις δυναμικές ροκ επιτυχίες των Γιώργου & Αλέξανδρου Παντελιά (Κίτρινα Ποδήλατα). Για τρίτο καλοκαίρι οι συντελεστές της μοναδικής και επιτυχημένης αυτής συνεργασίας ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν, ένα νέο πρόγραμμα με όλα τα κομμάτια που θέλουμε να ακούσουμε κι έχουμε αγαπήσει, σε μία παράσταση, όπου εναλλάσσονται στη σκηνή, σμίγοντας και βάζοντας τα τραγούδια τους σε .. ''συνομιλία''.
Τετάρτη 27 Ιουλίου, Κηποθέατρο Λεμεσού, 21.00. Προπώληση εισιτηρίων από τα ταμεία του κηποθεάτρου καθημερινά 16:00-19:00.

Onirama
Μετά την εμφάνιση στα 'Super Music Awards by Lidl', στις 12 του μήνα, όπου θα έχει ρόλο παρουσιαστή, ο εκρηκτικός frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης, επιστρέφει εκ νέου στο νησί μαζί με όλη την παρέα, αυτή τη φορά για ένα live δίπλα στη θάλασσα. Στο Alati by the Sea θα ακουστούν όλα τα μεγάλα hits των Onirama. Χορηγός επικοινωνίας ο Super FM και το περιοδικό OK.
Σάββατο 30 Ιουλίου, Alati by the Sea, Πρωταράς.


ΚΑΙ 6 ΜΟΥΣΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Ethno Cyprus 2016
Στο πλαίσιο του 11ου Cyprus Rialto World Music Festival 2016, 40 περίπου νεαροί δεξιοτέχνες παραδοσιακών οργάνων (15-30 χρονών) από Ευρωπαϊκές (Κύπρος, Κροατία, Βέλγιο) και Αραβικές χώρες (Αίγυπτος, Ιορδανία) συμμετέχουν στη φετινή κατασκήνωση παραδοσιακής μουσικής στο πλαίσιο της οποίας θα προσπαθήσουν να ανακαλύψουν τις ρίζες της κοινής μουσικής τους ταυτότητας, διδάσκοντας ο ένας τον άλλο τοπικές μουσικές παραδόσεις. Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα συναυλίας που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις μουσικές παραδόσεις των Μεσογειακών χωρών.
Παρασκευή 8 Ιουλίου, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός, 20.30. Είσοδος ελεύθερη. Πληροφορίες 77777745.

ΑγλανJazz 2016
Δύο μέρες γεμάτες τζαζ προσφέρει το 10ο Φεστιβάλ ΑγλανJazz, στην πλατεία της παλιάς Αγλαντζιάς στη Λευκωσία. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν σχήματα από την Κύπρο, την Αυστρία, την Ελλάδα και τη Γερμανία. Το πρόγραμμα ανοίγουν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου οι Savvas Savva: classic meets jazz (Κύπρος, 21.00), David Helbock Trio (Αυστρία, 22.00), Funkastic 11 (Κύπρος, 23.00). Την Τρίτη 5 Ιουλίου θα παίξουν οι (Ελλάδα, 21.00), Guadro Nuevo (Γερμανία, 22.00) και οι Tricoolore feat. Παντελής Στόικος (Κύπρος, 23.00).
Δευτέρα 4 & Τρίτη 5 Ιουλίου, Πλατεία Παλιάς Αγλαντζιάς, Αγλαντζιά, Λευκωσία. Είσοδος ελεύθερη.

Φεστιβάλ Ξαρκής
4η συνεχόμενη διοργάνωση για το φεστιβάλ, με τη φετινή βερσιόν να διευρύνεται και να εμπλουτίζεται με ακόμα περισσότερα εκπαιδευτικά εργαστήρια (4-10 Ιουλίου), παραστάσεις, παρουσιάσεις, μουσικές συναυλίες και γλέντι (ζιαφέττι). Σε ό,τι αφορά στο μουσικό κομμάτι, την Παρασκευή (8/6), στο σχολείο, θα εμφανιστούν οι BAiLdSA, μία μπάντα με βάση τη Θεσσαλονίκη, που συνδυάζει βαλκανικούς ήχους και τσιγγάνικες μελωδίες με punk αέρα δημιουργώντας ξεχωριστές μελωδίες στο άκουσμα των οποίων δύσκολα 'κρατάς τα πόδια σου στο χώμα', ενώ το Σάββατο (9/6), επίσης στο σχολείο, θα παίξουν οι AFRIQUOI από το Ηνωμένο Βασίλειο, ένα γκρουπ που προκύπτει από τη συνύπαρξη μιας *κόρα από την Γκάμπια, μιας Κονγκολέζικης κιθάρας, κρουστών από την αφρικανική φυλή των Μαντίνκα και ηλεκτρονικής μουσικής. Το ίδιο βράδυ, στον ίδιο χώρο, θα εμφανιστούν οι Ελλαδίτες The Halay Lamba, στη μουσική των οποίων συναντιούνται πανέμορφοι ρυθμοί και μελωδίες από την κουλτούρα της ανατολής, με επιπλέον beat και groove στοιχεία από πιο σύγχρονα μουσικά ρεύματα της δυτικής Ευρώπης. Τις τρεις αυτές μπάντες θα πλαισιώνουν κυπριακά συγκροτήματα και DJs, μεταξύ των οποίων οι Τρίο Νέρο, The Low Spark, Plain History, Radio Pangea, DJ Magos, Kineza κ.ά. Το ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα κλείσει την Κυριακή με το ζιαφέττι, ένα κυπριακό γλέντι.
Παρασκευή 8-Κυριακή 10 Ιουλίου, Λόφου, Λεμεσός €15 (προπώληση) ή €20 (στην είσοδο) για μουσική, €10 για εργαστήρι, €40 για απεριόριστη πρόσβαση για μουσική και εργαστήρια. Πληρ. 97676011.

Lemesos Rock City Festival 2016
Ένα τριήμερο πάρτι που θα ταρακουνήσει την πόλη στις 8, 9 και 10 Ιουλίου! Στο χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας, θα στηθεί μια μεγάλη σκηνή για να υποδεχθεί στις 8 Ιουλίου το ροκ συγκρότημα Nightstalker, τον τραγουδιστή της Ουγγαρίας στην Eurovision 2016, Freddie, τους Grande Fox, Γιώργος Γάκης & Troublemakers (αφιέρωμα στους Deep Purple, Whitesnake και rock-n-roll), μαζί με τη σούπερσταρ ροκ μπάντα από τη Ρωσία Mumiy Troll. Στις 9 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι Φίλιππος Πλιάτσικας, Sadahzinia & B.D.Foxmoor (Active Member), DjBooker, Ισοβίτες και Γιώργος Μορφή! Ενώ στις 10 Ιουλίου -με ελεύθερη είσοδο- θα ακούσουμε ζωντανή Ροκ μουσική και θα παρακολουθήσουμε τον τελικό του Euro 2016 σε μεγάλες οθόνες! Ξεκινάμε στις 17:00.
Εισιτήρια στο www.tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS Courier.

Φάρμα Projekt
Ένα μεγάλο πάρτυ θα στηθεί και φέτος με πολλά stages, ηλεκτρονική μουσική, ποτό και μεγάλα κέφια έξω στην ύπαιθρο. Όσοι δεν ζήσατε αυτή την εμπειρία μην το χάσετε με τίποτα. Ο χώρος διεξαγωγής του πάρτυ παραμένει μυστικός, σαν γούρι και ανακοινώνεται λίγο πριν την έναρξη. Φέτος, θα γίνει κάπου εκτός Λευκωσίας και πάλι θα ξεκινήσει στις 19.00 και θα γίνει χαμός.€15

Φέγγαρος
Το φεστιβάλ Φέγγαρος επιστρέφει για ακόμη μια χρονιά στον Κάτω Δρυ της επαρχίας Λάρνακας, με ένα πλούσιο τριήμερο εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα απαρτίζουν οι Joss Stone (UK), Χάρης Λαμπράκης Quartet, Moa Bones (GR), Brooke Sharkey (UK), Larry Gus (GR), Adam Beattie (UK), Manolakis/Spyridakis/Papatzanis (GR), Electric Litany (UK), Awakened (GR), The Noise Figures (GR), The Low Spark (CY), Super Stereo (GR), Παύλος Παυλίδης & B-Movies (GR), Echo Wants Her Voice Back (CY), Sandy Brour (CY), Atoutaleme (CY). Επίσης, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προηγηθεί το Μουσικό χωριό Φέγγαρος, μεταξύ 24-29 Ιουλίου, προτείνοντας 12 διαφορετικά εργαστήρια για μουσική, θέατρο, συγγραφή κ.ά.
Παρασκευή 29-Κυριακή 31 Ιουλίου, Κάτω Δρυς, Λάρνακα., €17 (για μια μέρα) & €30 (για τριήμερο) προπώληση ή €23 & €40 στην είσοδο. Πληρ. 70007610.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close