Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Πάμε για καφέ στο Μουσείο

Ένας ιδιαίτερο χώρος με αυλή στο Υπαίθριο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης Δερύνειας

Δημοσιεύτηκε στις 26 Μαΐου 2016

Ο Δήμος Δερύνειας αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στα πάνω του. Το μεγαλύτερο φεστιβάλ που πραγματοποιείται στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, το Φεστιβάλ Φράουλας θα λάβει χώρα την Παρασκευή 27 Μαΐου με πάνω από 15.000 επισκέπτες.

Κάπου εκεί στη Δερύνεια εντοπίσαμε ένα ιδιαίτερο χώρο για καφεδάκι, φαγητό και χαλάρωση. Πρόκειται για το καφέ-εστιατόριο του Υπαίθριου Μουσείου Λαϊκής Τέχνης Παραδοσιακών Επαγγελμάτων Δερύνειας.

 

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο χώρο, το Μουσείο Caffee Lounge με αυλή και πέργολες που τα καλοκαιρινά βράδια είναι ό,τι πρέπει. Σημείωσε πως το Μουσείο είναι ιδιαίτερα προσεγμένο με ενδιαφέροντα εκθέματα από την ζωή της υπαίθρου των κατοίκων της περιοχής του προηγούμενου αιώνα.

Το μαγαζί προσφέρει απολαυστικά εδέσματα, ζεστά και κρύα platters, sandwiches, σπιτικά burgers, σαλάτες, snacks, παραδοσιακή ελληνική τυρόπιτα και μπουγάτσα, καφέδες, φρέσκους χυμούς και αλκοολούχα ποτά.

 

Δεν μπορείς να πας στη Δερύνεια ειδικά αυτή την περίοδο του Φεστιβάλ Φράουλας και να μην δοκιμάσεις φρέσκο χυμό και λικέρ από ντόπιες φράουλας. Εδώ θα τα βρεις φτιαγμένα φρέσκα παραγωγής του μαγαζιού

Σημείωσε πως ο χώρος διαθέτει τρεις μεγάλες τηλεοράσεις και όλα τα συνδρομητικά κανάλια για ποδόσφαιρο ειδικά φέτος για το Euro, το Μουντιάλ και τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κάποιες ημέρες της εβδομάδας διοργανώνονται και μουσικές βραδιές ενώ αν βρεθεί εκεί μπορείς να ψωνίσεις από το κατάστημα του μουσείο διάφορα εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα.

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close