12 May 2016
Live Music , Nightlife & Music

Τρώμε σουβλάκι με live μουσική ρέγκε, εναλλακτικό ροκ και blues

Πάμε με την παρέα στο Σπίτι της Συνεργασία για το "Thursday lives"

Δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2016

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά κάπου στη νεκρή ζώνη, απέναντι από το ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας-μην τρομάζεις γίνεται κάτι πολύ όμορφο κάθε Πέμπτη με απίστευτο vibe, καλές μουσικές, ποτό και φαγητό.

Κάθε Πέμπτη το Σπίτι της Συνεργασίας διοργανώνει live μουσικές συναντήσεις παρέα με συγκροτήματα τόσο από την ελληνοκυπριακή όσο και από την τουρκοκυπριακή κοινότητα. Αυτή η έξοδος δεν θα σ κοστίσει πολλά παρά μόνο το ποτό σου που είναι σε πολύ χαμηλές τιμές.

Αυτή την Πέμπτη μπορείς να γευτείς και τις νοστιμιές που θα φτιάξει η καφετέρια στο Σπίτι της Συνεργασίας που είναι kebab και σουβλάκι που κοστίζουν 5 ευρώ.

Αυτή την Πέμπτη 12 Μαΐου θα εμφανιστούν εκεί δύο νέα συγκροτήματα και θα παίξουν για πρώτη φορά στο Σπίτι της Συνεργασίας ως μέρος του ‘Thursday lives’ που διοργανώνεται  για ακόμη μια φορά με σκοπό να φέρει κοντά τους μουσικούς και τους μουσικόφιλους και να στηρίξει τέσσερις φιλανθρωπικούς οργανισμούς της Κύπρου (Prevention of the Social Risks Foundation, Cans for Kids, Help Those with Cancer Association and KISA).

Τα συγκροτήματα

 

Οι Atoutaleme σχηματίστηκαν το 2013 στη Λεμεσό,  ως ένα τετραμελές εναλλακτικό ροκ συγκρότημα. Στα φωνητικά και στη ρυθμική κιθάρα είναι ο Παναγιώτης Γεωργίου. Στη πρώτη κιθάρα ο Στάθης Χατζιχαραλάμπους και στο μπάσο ο Ανδρέας Κέρβερος, ενώ ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος συντονίζει το ρυθμό στα τύμπανα. www.facebook.com/atoutaleme

 

 

Οι The Healers σχηματίστηκαν το 2011 από μουσικούς που τους ένωνε η μεγάλη τους αγάπη για τη ρεγκε μουσική. Τους ευχαριστεί ιδιαίτερα να παίζουν μαζί, να μεταδίδουν θετική ενέργεια, και να ανεβάζουν τη διάθεση του κόσμου για χορό και τραγούδι.

Ερμηνεύουν τραγούδια από το ευρύ φάσμα της ρέγκεε σκηνής όπως Bob Marley, Third World, UB40, Manu Chao, Gentleman και πολλούς άλλους.

Στα φωνητικά και στη κιθάρα είναι ο Hilmi, στη κιθάρα και στο τρομπόνι βρίσκεται ο Ümit, στο σαξόφωνο και πλήκτρα ο Volkan, στο μπάσο ο Güven και στα τύμπανα ο Çağın. www.facebook.com/healers.bnd

Ώρα: 20.30. Είσοδος δωρεάν

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close