Eating News , Εστιατόρια

Παγκόσμια πρώτη του Alain Ducasse στην Κύπρο

Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά παγκοσμίως το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Naturalité" του διάσημου σεφ

Δημοσιεύτηκε στις 18 Απριλίου 2016

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Naturalité, που διοργάνωσε η Gastronomy Essentials σε συνεργασία με την Alain Ducasse Education.

Το τριήμερο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε 12-14 Απριλίου 2016 στην εξαιρετική αίθουσα της Mitsios Trading Ltd, στο Δάλι της Λευκωσίας Κύπρου.

Πρόκειται για το νέο concept menu του 3* Michelin εστιατορίου "Alain Ducasse au Plaza Athenee", το οποίο ανήκει στον κορυφαίο Γάλλο Chef Alain Ducasse και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά παγκοσμίως ως εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας.

Εισηγητής ήταν ο Chef Mark Guillain Williams της Alain Ducasse Education, ο οποίος μύησε τους συμμετέχοντες στη φιλοσοφία του Naturalité, που βασίζεται σε 3 βασικά στοιχεία - ψάρια, λαχανικά, δημητριακά - τονίζοντας τη σημασία επιλογής των υλικών και προτρέποντας τους επαγγελματίες να εστιάσουν στα καλής ποιότητας τοπικά προϊόντα, που είναι και η ουσία του Naturalité. Παρουσίασε συνταγές, τεχνικές και μεθόδους που εφαρμόζονται στο κορυφαίο εστιατόριο του Παρισιού και συζήτησε με τους συμμετέχοντες, απαντώντας σε ερωτήσεις τους .

Επιπλέον, η Gastronomy Essentials, στηρίζοντας πάντα τις σχολές μαγειρικής, καθώς αποτελούν το φυτώριο των μελλοντικών επαγγελματιών του κλάδου, έδωσε την ευκαιρία σε τυχερούς σπουδαστές από τις σημαντικότερες σχολές της Κύπρου να παρακολουθήσουν μία ημέρα του προγράμματος δωρεάν. Πρόκειται για μία πραγματικά μοναδική ευκαιρία για τα παιδιά, να γνωρίσουν από κοντά έναν Chef τέτοιου βεληνεκούς και να μυηθούν στα μυστικά του Naturalité.

Το πρόγραμμα τέλεσε υπό την αιγίδα του ΠΑΣΥΞΕ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων) και της Γαλλικής Πρεσβείας στην Κύπρο και με την ευγενική προσφορά των χορηγών (Mitsios Trading, Unilever Food Solutions, Thermomix, Amalthia Trading, Ψαραγορές Ζύγι Μάρι).

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close