Shopping , News

Γεύσεις από Κύπρο σε ένα μαγαζί

Πραματούθκια... όνομα και πράμα!

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2016

Αν έχεις μείνει στο Casale Panayiotis, σίγουρα το έχεις δει... μιας και βρίσκεται δίπλα στη ρεσέψιον του υπέροχου αγροτουριστικού στον Καλοπαναγιώτη. Και σίγουρα σε έχει εντυπωσιάσει, τόσο η επωνυμία του όσο και το λογότυπό του, πέρα από το ίδιο το μαγαζί και τα προϊόντα του! 

Στο μικρό μαγαζί με την επωνυμία "Πραματούθκια, Little Treasures", λοιπόν, θα βρεις όλα τα κυπριακά καλούδια... αφού η ιδιοκτήτριά του αποφάσισε να το ανοίξει και να το γεμίσει με προϊόντα από κάθε γωνιά της Κύπρου. Εξ ου και το όνομα, που του έδωσε, που μάλλον δεν είναι τυχαίο, μια και εκεί ο καθένας μπορεί να βρει όλα εκείνα τα μικρά, νόστιμα, τοπικά προϊόντα που παράγονται στον τόπο μας.

"Σκοπός είναι να στηρίξουμε τους Κύπριους παραγωγούς και τα προϊόντα τους" σημείωσε η ίδια, εξ ου και από το μικρό, ζεστό χώρο του αναδύονται μεθυστικές μυρωδιές, ιδιαίτερες γεύσεις, νοσταλγικές ανανήσεις που σε ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο, στα χρόνια όπου όλα ήταν αυθεντικά και νόστιμα!

Εδώ λοιπόν θα βρείτε προϊόντα που παρασκευάζονται σε χωριά και γειτονιές του νησιού μας, με τη μοναδική αγάπη και το μεράκι των παραγωγών, με συνταγές αυθεντικές και μεθόδους ξεχωριστές...

Από διάφορα γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες, μέχρι σουτζιούκκο, παστελλάκι, ξηρούς καρπούς, μέλι, κανελάδα, λικέρ, βότανα, αφεψήματα, αιθέρια έλαια, χειροποίητα βιολογικά προϊόντα, αλλά και κοσμήματα και οικιακά σκεύη...

Πραματούθκια λοιπόν που μπορείτε να χαρίσετε σε αυτούς που αγαπάτε!

Όπως μάλιστα μας ενημέρωσαν, τελευταία φτιάχνουν και πολύ όμορφα gift box συνδυάζοντας διάφορα προϊόντα τα οποία και διαθέτουν προς πώληση... ενώ μην ξαφνιαστείς αν τα δεις και σε κάποιο ξενοδοχειακό κατάλυμα, μια και πολύ πρόσφατα άρχισαν να τα βγάζουν προς τα έξω...

Εργαστήρι και στη Λευκωσία
Το "Εργαστήριον" δημιουργήθηκε με σκοπό να φέρει όλα αυτά τα υπέροχα Πραματούθκια του Καλοπαναγιώτη στο κέντρο της πρωτεύουσας! Εδώ συσκευάζονται και είναι έτοιμα να γίνουν δώρα και να φτάσουν στα αγαπημένα σας πρόσωπα! 

Επανέρχεται τον Απρίλιο
Σημείωσε, τέλος, ότι τα "Πραματούθκια" στον Καλοπαναγιώτη παραμένουν κλειστά την περίοδο αυτή, για να επανέλθουν δριμύτερα τέλη Απριλίου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close