28 November 2015
Arts & Culture , Επόμενες Εκθέσεις

"Η Σύγχρονη Κεραμική Συναντά την Ιστορία"

Ο Σύνδεσμος Φίλων του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας οργανώνει Artists’ Bazaar με Κύπριους καλλιτέχνες-κεραμείς που παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους

Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2015

Πρόκειται για μια εκδήλωση που προσδοκά να προβάλει τη συνέχεια της "ιστορικής" κεραμικής στη σύγχρονη κεραμική τέχνη. Ο χώρος του Μουσείου αγκαλιάζει κεραμικά εκθέματα με ποικίλες εφυαλώσεις, χρώματα και φόρμες, που έχουν χαρακτήρα λειτουργικό, διακοσμητικό αλλά και εικαστικό. Την παρουσίαση των κεραμικών στο Μουσείο, αναδεικνύουν τα χειροποίητα αναπαλαιωμένα ή vintage έπιπλα του InDomo Furniture, τα οποία παραχωρήθηκαν για τους σκοπούς εκθεσιακής επιμέλειας.

Μοναδικά κεραμικά δημιουργήματα που εμπεριέχουν αξίες της χειροποίητης και χειρονακτικής εργασίας των κεραμέων, μπορούν να αποτελέσουν όμορφα χριστουγεννιάτικα δώρα, και όχι μόνο, αφού διατίθενται σε προσιτές τιμές. Με την αγορά ενός κεραμικού χειροτεχνήματος από το Artists’ Bazaar  στηρίζουμε την προσπάθεια που καταβάλλει το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας να κρατήσει τις εκδηλώσεις του δωρεάν, να εμπλουτίσει τις συλλογές του και να ενισχύσει τα όμορφα εκπαιδευτικά του προγράμματα.

Την  προσπάθεια αυτή του Συνδέσμου Φίλων του Μουσείου στηρίζουν με τη συμμετοχή τους οι κεραμείς: Αντρέας Κάττος, Βάσος Δημητρίου, Γιώργος Γεωργιάδης,  Ευθύμιος Συμεού, Κούλα Κάλβαρη, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Μύρω Ψαρά, Σταύρος Σταύρου, Χριστιάνα Θρασυβουλίδου και Χριστίνα Κωνσταντίνου-Γκιούστη.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close