17-18 July 2015
Live Music , Nightlife & Music

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: στην Κύπρο για δύο συναυλίες

Τα ράδιο Πρώτο παρουσιάζει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη μετά από μια θριαμβευτική χρονιά!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2015

Μετά τις sold out συναυλίες της στο Ηρώδειο και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τις οποίες παρακολούθησαν χιλιάδες κόσμου και απέσπασαν θριαμβευτικά σχόλια από τον τύπο, αλλά και την εξαιρετικά επιτυχημένη φετινή -επίσης sold out- θεατρική της παρουσία στη παράσταση ΠΙΑΦ,  ξανασυναντά τους φίλους της σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο μ’ ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης.

 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη περιοδεύει φτάνοντας και στο νησί μας για δυο εμφανίσεις, με τραγούδια από το σύνολο του ρεπερτορίου της σε μια ξεχωριστή μουσική παράσταση. Ένα πρόγραμμα απρόβλεπτο, ανατρεπτικό, με την Ελεωνόρα επί σκηνής να  μοιράζεται τα τραγούδια που πάντα θέλουμε να ακούμε και να τραγουδάμε, σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας βασισμένο στη μοναδική φωνή και παρουσία της. Και όπως σε κάθε εμφάνισή της, θα δώσει και θα εισπράξει αγάπη. Θα μας παρουσιάσει και αυτό το καλοκαίρι ένα πρόγραμμα γεμάτο υπέροχα τραγούδια που έχουμε λατρέψει από την προσωπική της δισκογραφία, αλλά και όσα έχει αγαπήσει εκείνη από την ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Μια παράσταση με την αισθητική και τη σφραγίδα της.

 

Με κάθε εμφάνισή της επιβεβαιώνει την πληθωρική της προσωπικότητα και καταθέτει τη δική της ταυτότητα, το "σάουντρακ της δικής της γενιάς", που χωρά επιλογές μιας παγκόσμιας μουσικής σκηνής, διαφορετικές κουλτούρες, τολμηρές μίξεις, αλλά και τα νεανικά και πρόσφατα μελωδικά βιώματά της. Γι’ αυτό και οι συναυλίες της προσελκύουν πάντα πολύ κόσμο και κυρίως κόσμο όλων των ηλικιών.

 

Παίζουν μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί: Αγγελόπουλος Γιάννης - τύμπανα, Καλαντζάκος Νίκος - πιάνο/ενορχήστρωση, Κίτσος Παρασκευάς - μπάσο, Μπαρμπαγάλας Δημήτρης – κιθάρα, Οικονομίδης Γιάννης - τρομπέτα, Πασαλίδης Νίκος – μπουζούκι, Χατζηιορδάνου Κωνσταντίνος -  ακορντεόν.

Ήχος: Αργύρης Λιανός - Brian Coon

Σχεδιασμός-Χειρισμός φώτων: Βασίλης Καραμούζης.

 

Χορηγός Επικοινωνίας Time Out

Ώρα: 21.00. Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα 99059257 (OFF STAGE PRODUCTIONS) & 22767711 (MOΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ RED) Εισιτήρια προπωλούνται on line, στο tickethour.com.cy.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close