Eating News , Εστιατόρια

8 νέες διευθύνσεις για λαχταριστά burger στο νησί

Κάνουμε στάση για burger στα νέα spots του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2022

Το τελευταίο διάστημα έκαναν την εμφάνισή τους αρκετές νέες αφίξεις, οι οποίες μάλιστα έχουν κάτι κοινό: φτιάχνουν ζουμερά και λαχταριστά burger.

Εξ ου και εμείς εδώ στο Check In Cyprus φροντίσαμε να συγκεντρώσαμε όλες τις νέες και ''νόστιμες'' διευθύνσεις για καλό burger για να είσαι πλήρως ενημερωμένος! 

Burger Heroes
Σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Στροβόλου, στη γωνία Ιωσήφ & Δημοκρατίας 69, έκανε την εμφάνισή του πριν από μερικές εβδομάδες ένα νέο food truck, εμπνευσμένο από τους ήρωες της Marvel. Πίσω από τη νέα άφιξη βρίσκονται οι Αντώνης Κολαΐτης, Στέφανος Ευσταθίου και Αντρέας Ιωάννου, οι οποίοι σε προσκαλούν να δοκιμάσεις τα "ηρωικά" burger τους! Στο μενού τους φιγουράτουν 6 λαχταριστά burger. Το Αnt Man (με τυρί cheddar), το Captain America Burger (με american sauce, τυρί, μπέικον), το τεράστιο Hulk (τριπλό burger, με αβγό, μπέικον και hulk sauce με μαρμελάδα ντομάτας), το Iron (με τυρί, spicy sauce και καραμελωμένα κρεμμύδια), το Thor (chicken burger, με thor - honey mustard sauce, spice sauce, τυρί), και η vegeterian επιλογή τους,  το Black Widow (με τυρί, widow sauce από αβοκάντο). Σε όλα τα burgers μπαίνει επίσης ντομάτα, iceberg και πίκλες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να τα απολαύσεις μόνα τους ή ως meal με πατάτες. Επιπλέον στο μενού τουυς υπάρχουν και τα Spider Poppers, με επιλογές από wings, nuggets κ.ά., με τις σος τους (όπως spice sauce, honey mustard, sweet and sour και smoke bbq). Εμείς προτείνουμε να κάνεις άμεσα στάση! 
(96912004) γωνία Ιωσήφ & Δημοκρατίας 69, Στρόβολος, Λευκωσία. 
Μόνο για Dine-in / Take away. 




The Sandwich Builder
Θα το συναντήσεις λίγο έξω από τη Λευκωσία, στο χωριό Κοκκινοτριμιθιά.  Πρόκειται για έναν cοntemporary και μοντέρνο χώρο με ποικιλία από φρέσκα και λαχταριστά μπέργκερ, αλλά και σάντουιτς. Οι ιδιοκτήτες του θα σου φτιάξουν στη στιγμή σπιτικά μπέργκερ, όλα με 100% βοδινό μπιφτέκι, σε τεράστιες ποσότητες που ικανοποιούν μέχρι και τους πιο απαιτητικούς. Βest seller τους, το βρώμικο σάντουιτς με κυπριακό λουκάνικο κρασάτο και το The Big F**** Burger, με διπλό μπέργκερ πάνω από 400 γρ., το οποίο σερβίρεται με Jack Daniel's σάλτσα, δύο αυγά, δύο φέτες τυρί, μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια και λαχανικά. Ξεχωριστά είναι και τα hot dogs και οι χειροποίητες κυπριακές πατάτες τηγανητές (σε πολλές παραλλαγές).
(22 052937) Κυριάκου Μάτση 1Β, 2660, Κοκκινοτριμιθιά, επ. Λευκωσίας.




Hangry Ghost
Εδώ βρίσκεται η αποθέωση του Street Food. Μπορεί πριν από δύο χρόνια να το γνώριζες ως ghost kitchen, στην κουζίνα του Tocayo, ωστόσο το πρώτο άνοιγμα του στην περιοχή της Έγκωμης δεν άργησε να έρθει, κάτι που δικαίως του έφερε την αναγνωρισιμότητα. Ο λόγος για το Hangry Ghost το οποίο πριν από λίγο διάστημα άνοιξε το δεύτερο του κατάστημα στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην οδό Ζήνας Κάνθερ.  Στο μενού θα συναντήσεις εξαιρετικής ποιότητας street food επηρεασμένο από τη διεθνή κουζίνα όπως asian rolls, bao buns και poke bowls αλλά και τα αυθεντικά burgers φτιαγμένα με άριστης ποιότητας American Angus Beef σε φρεσκοψημένα ψωμάκια brioche. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψεις το μοναδικό παγωτό softie σε επιλογές Peanut Butter, Chocolate & Caramel και Lemon & Berries που ενθουσιάζει τους πάντες. Τα Hangry Ghost είναι μια συνεργασία του γνωστού σεφ Ανδρέα Ανδρέου και της ομάδας των Rokoko, Tocayo και Lost and Found.
(94049217) Ζήνας Κάνθερ 12, Λευκωσία. Δ-Παρ 12:00-15:00 & 18:30-22:30, Σ-Κ 12:00-22:30.
(96124268) Mall of Engomi, 28ης Οκτωβρίου, Έγκωμη, Λευκωσία. Δ-Κ 12.00-22.30.



The Fat Bull Co.
Η Λευκωσία από τις 10 Μαΐου απολαμβάνει gourmet μπέργκερ, από το The Fat Bull Co., ένα από τα πιο γνωστά και δημοφιλή μπεργκεράδικα της Λεμεσού. Το The Fat Bull Co. άνοιξε και στη Λευκωσία και οι λάτρεις των μπέργκερ έχουν κάθε λόγο να τρέξουν και να απολαύσουν τα ζουμερά μπιφτέκια του που αλέθονται καθημερινά στον χώρο τους από 100% Αberdeen Angus (200gr). Στο μενού του θα βρεις μια πληθώρα λαχταριστών μπέργκερ, πληθωρικές πατάτες σε απίθανους συνδυασμούς, φρέσκες σαλάτες και γλυκά.
(77771747) Νίκου Κρανιδιώτη 7, 2411, Έγκωμη, Λευκωσία.




Burger Mafia
Άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό την Τρίτη 17 Μαΐου, στην περιοχή Λακατάμιας στη Λευκωσία. Σερβίρει ποιοτικό εισαγώμενο μοσχαρίσιο burger, στη λογική του αμερικάνικου smash, μέσα σε αφράτα μπιφτεκόψωμα σε μεγάλες μερίδες και ποσότητες. Στο μικρό μενού, θα βρεις 8 μόλις επιλογές, με την επιπλέον επιλογή του να δημιουργήσεις το δικό σου burger, καθώς και μια vegan επιλογή. Επιπλέν μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές εκδοχές σε πατάτες τηγανητές (κανονικές, house και γλυκοπατάτες) αλλά και τα ξεχωριστά χαλεπίνιο πιπεριάς γεμιστά με τυρί, το τηγανητό χαλεπίνιο μαζί με τηγανητό αγγουράκι τουρσί, καθώς και τα onion rings.
(22 019011, 96 800998) Αρχ. Μακαρίου Γ', 266Β, Λακατάμια, Λευκωσία.


Joker Box
Πρόκειται για τη νέα άφιξη στη Λάρνακα και συγκεκριμένα στο Κίτι. Στον κατάλογο του Joker Box θα βρεις από χορταστικά μπέργκερ (100γρ-300γρ.) μέχρι nachos με τυρί, tacos με χοιρινό ελ παστόρ και BBQ κουμανταρίας κ.ά. Μια καλή επιλογή αποτελεί το μπέργκερ με τρούφα μαζί με μαρούλι, μαγιονέζα τρούφας, νιφάδες τρούφας, καραμελωμένο κρεμμύδι, αγγουρομαγιονέζα, ντομάτα και τραγανή γλυκοπατάτα. Στο μενού του υπάρχει και vegan μπέργκερ, bao buns καθώς και πιάτα όπως χοιρινή μπριζόλα,  χοιρινά παϊδάκια κ.ά.
(24 440005) Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ', 26Α, 7550, Κίτι, Λάρνακα.



Big Belly's
Πρόκειται για μια από τις σχετικά πρόσφατες street food αφίξεις στη συμπρωτεύουσα. Το Big Belly's στη Λεμεσό προσφέρει ένα μενού με γενναίες ποσότητες μπέργκερ αλλά και σάντουιτς, εμπνευσμένα από την αμερικάνικη φιλοσοφία. Δοκίμασε το Big Belly’s Special, φτιαγμένο με βοδινό steak 200 γρ., mozzarella και σπέσιαλ σος με κρεμμύδι και μανιτάρια, ή το Mix em all, με 200γρ βοδινό με κρεμμύδι, μπέικον, τυρί τσενταρ, τηγανητό αυγό και μαρούλι. Επιπλέον απολαυστικά είναι και τα hot dogs, οι τραγανές πατάτες σε διάφορες εκδοχές, αλλά και τα shakes του με σοκολάτα, βανίλια και το Sweet AF με oreo και bueno.
(25 377732) Γεωργίου Γενναδίου 6, 3041, Λεμεσός.



Texas Backyard
Το Texas Backyard στη Λεμεσό προσφέρει μια πληθώρα επιλογών από μπέργκερ, hot dog, spare ribs, chicken wings, bufallo wings καθώς και παιδικό μενού. Το μενού του που βασίζεται στην american street food φιλοσοφία, διαθέτει επιλογές όπως το Buffalo Burger με 100% βοδινό 200 γρ. με ντομάτα, μαρούλι, κρεμμύδι και σπιτική σος, αλλά και το Texas Burger 200 γρ. με ντομάτα, μαρούλι, πίκλα, καραμελωμένα κρεμμύδια, τυρί και σπιιτκή bbq σος. Στα συν του πρόσθεσε και το house dog με κέτσαπ, μουστάρδα, καραμελωμένα κρεμμύδια και τυρί, το chicken taco αλλά και τις επιλογές φαγητού για τους μικρούς της παρέας.
(25 003545) Χριστάκη Κράνου 31, Κατάστημα 1, 4041, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close