Δημοσιεύτηκε στις 22 Ιουνίου 2026
Η νέα σειρά Healthy Boosters της Kawacom’s δίνει στο καλοκαίρι μια νέα, πιο δροσερή και γευστική διάσταση. Πρόκειται για μια καινοτόμο διαδικασία παρασκευής που συνδυάζει τη φυσική γεύση του φρέσκου φρούτου με σταθερή ποιότητα και premium αποτέλεσμα.
Η σειρά αποτελείται από τρία προσεκτικά σχεδιασμένα blends, φτιαγμένα αποκλειστικά από πραγματικά freeze-dried φρούτα και λαχανικά. Χωρίς fillers, χωρίς συμπυκνώματα και χωρίς τεχνητά συστατικά, τα Healthy Boosters της Kawacom’s προσφέρουν φυσική γεύση, πλούσια υφή και αυθεντική απόλαυση.
Με τρεις ξεχωριστές επιλογές, Green Fuel, Berry Fusion και Tropical Escape, η νέα σειρά προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει το Healthy Booster που ταιριάζει καλύτερα στη διάθεση και την ενέργειά του.

Το Green Fuel είναι μια δροσερή wellness επιλογή με πράσινα λαχανικά, μπανάνα και διακριτική νότα ginger, ιδανική για όσους αναζητούν μια πιο ανάλαφρη και θρεπτική απόλαυση. Το Berry Fusion συνδυάζει πλούσια γεύση από berries με μπανάνα, χουρμά και chia seeds, προσφέροντας μια έντονα φρουτώδη εμπειρία. Το Tropical Escape αποτυπώνει την αίσθηση των τροπικών φρούτων, με ανανά, μάνγκο και μπανάνα, για όσους θέλουν δροσιά, ενέργεια και καλοκαιρινή διάθεση σε κάθε γουλιά.

Με αφορμή το λανσάρισμα της νέας σειράς ροφημάτων, οι επισκέπτες των καταστημάτων Kawacom’s θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα νέα Healthy Boosters, να ψηφίσουν το αγαπημένο τους μέσω QR code και να μπουν στην κλήρωση για ένα μοναδικό ταξίδι στην Αθήνα.
Ένας τυχερός νικητής, μαζί με ένα άτομο της επιλογής του, θα κερδίσει ένα μοναδικό ταξίδι στην Αθήνα για την περίοδο 25–27 Σεπτεμβρίου 2026, με διαμονή, καθώς και δύο εισιτήρια για τη συναυλία της Άννας Βίσση. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 3 Ιουλίου. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Εσύ τι τύπος είσαι; Green Fuel, Berry Fusion ή Tropical Escape;
Ανακάλυψε το αγαπημένο σου Healthy Booster μέσα από το πρόγραμμα παρουσιάσεων της
Kawacom’s που θα βρεις ΕΔΩ.
Δοκίμασε. Ψήφισε. Κέρδισε.

Ποιοι είμαστε:
Η Kawacom’s είναι κυπριακή αλυσίδα καφέ που προσφέρει καφέ 100% Arabica, απευθείας από τη Βραζιλία και τη διάσημη φάρμα καφέ Ipanema Coffee Farm. Ιδρύθηκε το 2014 στη Λευκωσία και η απόφασή της να λειτουργήσει ως franchise το 2016 αποτέλεσε σημαντικό ορόσημο στη γρήγορη ανάπτυξή της. Με την ισχυρή γνώση της αγοράς και τη διεθνή τεχνογνωσία της, σε συνδυασμό με την αφοσίωση στην ποιότητα, η Kawacom’s έχει εξελιχθεί σε μία από τις κορυφαίες αλυσίδες καφέ στην Κύπρο. Σήμερα, 29 καταστήματα Kawacom’s προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία καφέ σ’ ολόκληρη την Κύπρο.
Σχετικά
Το ιταλικό στέκι του Πρωταρά που σερβίρει πίτσα, pasta και την πιο viral μακαρονάδα του καλοκαιριού
Το Ciacco ανανεώνει το μενού του και μας δίνει έναν ακόμη λόγο να το επισκεφθούμε
Πάμε για καλή σχάρα, μπίρα και μουσική σε ένα καταπράσινο πάρκο στο χωριό
Το Ρυάκι είναι το νέο spot στο Πελένδρι που συνδυάζει χαλάρωση, φαγητό και ζωντανή μουσική μέσα στη φύση
Ο σεφ Παναγιώτης Δημητρίου δίνει… Noima στα βράδια της Λεμεσού
Επίσημο opening για τον νέο all-day προορισμό στην καρδιά της Λεμεσού
Νέες καλοκαιρινές γεύσεις στο Stavris Kitchen: Ο σεφ Σταυρής Γεωργίου ανανεώνει το μενού του με δημιουργικότητα και εποχικότητα
Από comfort food με κυπριακή ταυτότητα μέχρι πιάτα με σύγχρονη γαστρονομική προσέγγιση, το νέο μενού του Stavris Kitchen αποτελεί μια γευστική πρόταση που αξίζει να δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι
Το Whispering Angel γιορτάζει 20 εσοδείες!
Το ροζέ που άλλαξε για πάντα τον κόσμο του κρασιού σηματοδοτεί δύο δεκαετίες πρωτοπορίας με μια επετειακή, συλλεκτική χρονιά
Η µεξικάνικη σάλα που µας χαρίζει την καλύτερη καλοκαιρινή fiesta
Πληθώρα γεύσεων, ζωντανά χρώματα και αστείρευτη ενέργεια θέτουν τις βάσεις για ένα γεύμα με έντονη διασκέδαση
24 Ώρες με τη Χριστίνα Χριστοφή
Από την κουζίνα του «Μάζεμα» μέχρι τις μικρές απολαύσεις της καθημερινότητας, η γνωστή σεφ μοιράζεται μαζί μας τις αγαπημένες της συνήθειες.
Το Οινοποιείο Ζαμπάρτας γιορτάζει τα 20 χρόνια του με ένα ξεχωριστό sunset party κι ένα νέο κρασί
Μια γιορτινή βραδιά γεμάτη μουσική, γεύσεις και εκλεκτά κρασιά, με τους Rumba Attack
Μπήκαμε στην κουζίνα του Ιωάννη Προβιδάκη, του head chef του Kuzuba
... και μάθαμε όλα τα νόστιμα μυστικά του
Mία (ακόμα) εβδομάδα γεμάτη παγωτό!
Η «Ice Cream Week» στο Colors Café του Four Seasons... πήρε παράταση!
Η viral λάβα φιστικιού του TikToker Steve Τούμπας ετοιμάζει το δεύτερό της κατάστημα στην Κύπρο
Μάθαμε πού και πότε ανοίγει το δεύτερο Gellissimo Biscoto στο νησί μας
Ο νέος all-day παραθαλάσσιος προορισμός της Λεμεσού - Πρώτες εικόνες
Ένας νέος προορισμός γαστρονομίας, χαλάρωσης και διασκέδασης άνοιξε τις πόρτες του στη Λεμεσό