16-22 June 2022
Κινηματογράφος , Συνεχίζονται

Downton Abbey: A New Era

Η σειρά-φαινόμενο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2022

Από τον βραβευμένο δημιουργό Julian Fellowes έρχεται το κινηματογραφικό γεγονός "Downton Abbey: A New Era". Η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική επιστροφή ενώνει το αγαπημένο καστ ηθοποιών σε ένα ταξίδι στη Νότια Γαλλία, για να αποκαλυφθεί το μυστήριο της νεοαποκτηθείσας κληρονομιάς μιας βίλας από την Violet Crawley. Τα μυστικά που θα αποκαλυφθούν στην οικογένεια θα είναι συνταρακτικά.

Βρισκόμαστε στο 1928 και η οικογένεια του Downton μαζί με τους οικιακούς υπηρέτες, είναι παρόντες στο γάμο του Tom Branson με την Lucy Smith. Οι ανακατατάξεις είναι πολλές.

Απρόσμενα τηλεφωνήματα με ανέλπιστα μαντάτα και επισκέψεις που θα ταράξουν την ησυχία. Όμως η σημαντικότερη εξέλιξη αφορά την Κοντέσα του Γκράντθαμ, η οποία έχει αποκτήσει μια βίλα στη Νότια Γαλλία που θα αλλάζει τα δεδομένα στην διαθήκη της.

Το τεχνολογικό θαύμα του κινηματογράφου επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις του Downton και μια βωβή ταινία με τίτλο "Ο Τζογαδόρος" πρόκειται να γυριστεί στον πύργο της οικογένειας. Τα μέλη του υπηρετικού προσωπικού έχουν δεχθεί με ενθουσιασμό την προοπτική να δουν τα είδωλά τους να γυρίζουν ταινία στους χώρους του μεγαλεπήβολου Downton.

Καθώς τα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου προετοιμάζονται για το γύρισμα, η οικογένεια σχεδιάζει να ξεφύγει από το επικείμενο… χάος και να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να επισκεφθεί τη βίλα στη νότια Γαλλία. Η Edith από την άλλη, σχεδιάζει να επιστρέψει στη δουλειά μετά τη γέννηση του γιου της και η προοπτική να γράψει ένα άρθρο σχετικά με το πως η Νότια Γαλλία έχει γίνει προορισμός πλουσίων και διάσημων, αποδεικνύεται πολύ δελεαστική για να την αρνηθεί.

Καθώς η οικογένεια ετοιμάζεται να αναχωρήσει για τη Γαλλία, η όμορφη πρωταγωνίστρια της ταινίας καταφθάνει, προκαλώντας κύματα ενθουσιασμού στους υπηρέτες. Η οικογένεια θα επιχειρήσει να ξεδιπλώσει το μυστήριο αυτού του γενναιόδωρου δώρου που έλαβε η χήρα απολαμβάνοντας το όμορφο περιβάλλον της Ριβιέρας. Ωστόσο, αναζητώντας την αλήθεια, η οικογένεια θα ανακαλύψει περισσότερα απ’ όσα ήταν έτοιμη και η υπόθεση θα εγείρει περισσότερες ερωτήσεις παρά θα δώσει απαντήσεις.

Η ταινία που θα ξεκινήσει να γυρίζεται θα αντιμετωπίσει τις δικές της δυσκολίες καθώς ο ομιλών κινηματογράφος έχει ήδη κερδίσει τον κόσμο και ο "Τζογαδόρος" δείχνει ήδη ντεμοντέ σε μια εποχή που όλα αλλάζουν ραγδαία. Στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν την παραγωγή, κάποια μέλη του προσωπικού θα ανακαλύψουν ότι έχουν αθέατα ταλέντα.

Αυτή η κινηματογραφική συνέχεια της ιστορίας του "Downton Abbey" είναι γεμάτη χαρούμενες στιγμές, πολύ χιούμορ, δάκρυα χαράς και θλίψης και νέα ξεκινήματα.

Η επίσημη ανακοίνωση για αυτή την κινηματογραφική συνέχεια έγινε στις 19 Απριλίου του 2021 με στόχο την πρεμιέρα τα Χριστούγεννα της περασμένης χρονιάς. Ωστόσο η πανδημία καθυστέρησε τα γυρίσματα και πλέον φέτος τον Μάιο ο κόσμος θα απολαύσει στη μεγάλη οθόνη την αριστοκρατική, δραματική, συγκινητική και…ανατρεπτική συνέχεια στις γοητευτικές ιστορίες που συμβαίνουν μέσα στα αμέτρητα δωμάτια του Πύργου του Downton.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Simon Curtis, ενώ μεταξύ άλλων πρωταγωνιστούν οι Maggie Smith, Michelle Dockery και Imelda Staunton.

 

 

Καθ 19.45

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close