Shopping , News

Το ωράριο των mall της Κύπρου για την 1η Μαΐου

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις, για να επισκεφθείς τα mall

Δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2022

Την Κυριακή 1η Μαΐου, είναι αργία και τα mall της Κύπρου διαμόρφώνουν το ωράριο λειτουργίας τους ανάλογα, καλώντας μας να επισκεφθούμε το χώρο τους για καφέ, φαγητό και παιχνίδι. 

Το Check In Cyprus επικοινώνησε με τα 6 μεγαλύτερα mall της Κύπρου και μάθαμε πώς θα λειτουργήσουν την αργία της 1ης Μαΐου.

To Nicosia Mall μάς ενημέρωσε ότι την Κυριακή 1η Μαΐου τα εστιατόρια, οι καφετέριες και οι χώροι ψυχαγωγίας θα λειτουργούν κανονικά! Τα καταστήματα και η υπεραγορά Αθηαινίτης θα είναι κλειστά. 

Το The Mall of Cyprus στη Λευκωσία ανακοίνωσε ότι την 1η Μαΐου, θα είναι ανοικτά οι καφετέριες, τα εστιατόρια, το arcade και το σινεμά. Τα καταστήματα και η υπεραγορά ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα παραμείνουν κλειστά.

Tο My Mall Limassol ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 1η Μαΐου, τα καταστήματά του θα να είναι κλειστά, αλλά εσείς μπορείτε ακόμη να απολαύσετε το φαγητό και το καφεδάκι σας στα εστιατόριά του, και να διασκεδάσετε στο μοναδικό παγοδρόμιο στην Κύπρο, στο bowling και στο arcade.

Και το Kings Avenue Mall της Πάφου μάς ενημέρωσε ότι την Κυριακή 1η Μαΐου, τα εστιατόρια και οι καφετέριες θα λειτουργήσουν κανονικά, ενώ τα καταστήματα και η υπεραγορά θα παραμείνουν κλειστά.

Όσο δε για το ολοκαίνουριο Metropolis Mall at Larnaca ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της αργίας της 1ης Μαΐου, τα καταστήματα λιανικής και υπηρεσιών θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι καφετέριες, εστιατόρια, διασκέδαση και ψιλικατζίδικα θα λειτουργούν κανονικά.

Σημείωσε και το νέο και πλέον σύγχρονο εμπορικό πάρκο της Κύπρου, το Neo Plaza, όπου την 1η Μαΐου θα είναι ανοικτοί όλοι οι χώροι εστίασης, ο παιδότοπος Volta, αρκετά καταστήματα, το Pop Life supermarket και το ProArt complete car wash.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close