Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Αυτά είναι τα καλύτερα Bar-Restο του νησιού μας

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν την σεζόν 2020-2021 και φιγουράρουν στην κατηγορία Bar/Restaurant των Cyprus Eating Awards 2021

Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαρτίου 2022

Tα Cyprus Eating Awards 2021 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τα 86 φετινά υποψήφια εστιατόρια, σε 17 κατηγορίες.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 17 κατηγορίες, μία από τις πιο ενδιαφέρουσες κατηγορίες του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή των Bar Restaurant που συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας. Πρόκειται για μία κατηγορία στην οποία ανήκουν εστιατόρια με ολοκληρωμένες προτάσεις εστίασης και ξεχωρίζουν για το μενού φαγητών και την μπάρα τους. 

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που συνδυάζει καλύτερα το καλό φαγητό με τα κοκτέιλ.

Οι υποψηφιότητες για το Bar Restaurant εστιατόριο της χρονιάς είναι: 

Ψήφισε το αγαπημένο σου εστιατόριο ΕΔΩ


EPSILON RESTO BAR (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Ένας μοναδικός design χώρος, με θέα στη Μαρίνα Λεμεσού. Στο μενού εντοπίζεις πιάτα με ξεκάθαρες μεσογειακές επιρροές και fusion στοιχεία. Ενημερωμένη λίστα κρασιών, ευγενικό σέρβις και ανεβαστική μουσική, όσο η νύχτα πέφτει. 


MOUSON BAR - RESTAURANT (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Ένας χώρος με industrial στοιχεία και κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσεων για μεσημεριανό και βραδινό, με δημιουργικά πιάτα από εξαιρετικές πρώτες ύλες. Το βράδυ η μουσική ανεβαίνει και το μπαρ σερβίρει κλασικά και signature κοκτέιλ.


PATIO COCKTAIL - WINE - TAPAS BAR (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Εάν κάτι διακρίνει το Patio Cocktail Wine Tapas Bar όλα αυτά τα χρόνια είναι η ικανότητά του να αφουγκράζεται ή/και να προβλέπει τις ανάγκες της αγοράς μετουσιώνοντάς τες σε δημιουργικά πιάτα, ατμόσφαιρα και διασκέδαση. 


SEDICI BAR (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Ένας καλόγουστος χώρος με κοσμοπολίτικο στιλ και ιταλική φινέτσα που σερβίρει καλοφτιαγμένα cocktails, επιλεγμένα κρασιά και γευστικά tapas, πίτσες και platters. 


VINO CULTURA WINE BAR & CELLAR (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Κομψό και ντελικάτο wine bar, απ’ αυτά που ευνοούν τις ατέρμονες συζητήσεις με την παρέα. Εδώ θα δοκιμάσεις μερικές εξαιρετικές ετικέτες κρασιών από όλο τον κόσμο, τις οποίες θα συνδυάσεις με γευστικά tapas.  

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close