Σαρώνει τα ταμεία η νέα ταινία Spiderman

H ταινία «Spider-Man: No Way Home» παραμένει «κολλημένη» στην κορυφή του αμερικανικού box office. Το τελευταίο έργο με τις περιπέτειες του ανθρώπου - αράχνη «σαρώνει» στο box office της Βόρειας Αμερικής. Οι εισπράξεις του Spider-man έφθασαν τα 52,7 εκατομμυρία δολάρια το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία που δημοσιεύτηκαν από το Exhibitor Relations, μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στη βιομηχανία της μεγάλης οθόνης.

Η ταινία, πρώτη στην εποχή της Covid που συγκεντρώνει περισσότερα από 1 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box-office μετά την κυκλοφορία της, προσέφερε μια ανάσα στη βιομηχανία του κινηματογράφου, που παλεύει να συνέλθει από το πλήγμα που της κατάφερε η πανδημία Covid-19.

Spider-Man: No Way Home - Οι πρωταγωνιστές
Τον σούπερ ήρωα ενσαρκώνει ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Χόλαντ. Οι προηγούμενες ταινίες, στις οποίες το κοστούμι σε κόκκινο μπλε χρώμα φορούσαν οι Τόμπι Μαγκουάιρ και Άντριου Γκάρφιλντ, είχαν επίσης κατακτήσει το box-office.

Στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Spider-man τα βλέμματα στρέφονται και στην εντυπωσιακή Zendaya.

Την ώρα που οι οικογένειες αρχίζουν να επιστρέφουν στις κινηματογραφικές αίθουσες εν μέσω πανδημίας Covid-19, η ταινία κινουμένων σχεδίων «Τραγούδα! 2» βρίσκεται στη δεύτερη θέση με εισπράξεις 19,6 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ Παρασκευής - Σαββάτου.

Τρίτη στην κατάταξη η ταινία «Ο άνθρωπος του βασιλιά: Το ξεκίνημα» με 4,5 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις στο αμερικανικό box office.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31