Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το νέο cafe-patisserie της πόλης που μοιάζει σαν να βγήκε από παραμύθι

Η Λεμεσός μόλις απέκτησε ένα νέο καφέ-ζαχαροπλαστείο... βγαλμένο από παραμύθι

Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2021

Ένα από τα πιο παραμυθένια στέκια της πόλης που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν ιδιαιτέρως τη ζαχαροπλαστική αλλά και τα παραμύθια.  Αυτό είναι το Carousel Cafe Patisserie που μόλις άνοιξε τις πόρτες του στη Λεμεσό, με σκοπό να σε μυήσει στον μαγικό κόσμο του.

Ένα μαγαζί που σίγουρα θα κέντρισε την προσοχή σου, σε περίπτωση που περάσεις από ττην πολυσύχναστη λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό (πολύ κοντά στα φώτα της πρώην Fairways, στη διασταύρωση λεωφ. Μακαρίου και Νίκου Παττίχη). Άλλωστε, η ξεχωριστή του διακόσμηση, τα χρώματα και τα αλογάκια καρουζέλ στο εξωτερικό του δεν του επιτρέπουν σε καμία περίπτωση να μείνει απαρατήρητο. 

Με έμπνευση όπως αποκαλύπτει και το όνομα του μαγαζιού το παιχνίδι καρουζέλ, το παιχνίδι που λατρεύουν μικροί και μεγάλοι, στο εν λόγω στέκι θα βρεις ό,τι ποθεί η ψυχή σου σε κέικ, γλυκά, cupcakes και layers cakes. Όλες οι δημιουργίες φτιάχνονται με αγνά υλικά διά χειρός έμπειρων ζαχαροπλαστών που εξασφαλίζουν θεσπέσιες γεύσεις.

Όλα αυτά θα τα συνοδεύσεις με καλοφτιαγμένο καφέ, από το πρωί, ενώ μπορείς να απολαύσες και τα πιάτα φαγητού που βγάζει η κουζίνα του (από burger και σαλάτες, brunch και steak).

Στα οπωσδήποτε που πρέπει να δοκιμάσεις είναι και τα μοναδικά σε γεύση σοκολατάκια του, φτιαγμένα κι αυτά στο μαγαζί, με επιρροές από τη γαλλική και αμερικανική ζαχαροπλαστική.

Ένας παραμυθένιος, άνετος και πολύ όμορφος χώρος που αξίζει να επισκεφτείς, όχι μόνο για τη διακόσμηση αλλά και για τα πολύ νόστιμα και διαφορετικά γλυκά του. 

(99595806) Αρχ. Μακαρίου 105, Λεμεσός. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close