Cine News , Κινηματογράφος

New entries: Τι περιμένουμε τον Ιανουάριο στο Netflix

Οι πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες που έρχονται στη διαδικτυακή πλατφόρμα

Δημοσιεύτηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2021

Aφήνοντας πίσω μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά σε ό,τι αφορά τον χώρο του θεάματος, υποδεχόμαστε το 2022 με άκρως ενδιαφέρουσες προτάσεις που πρόκειται να κατακλύσουν την διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας, Netflix. Μεγάλα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας, καθώς και όλα τα νέα ντοκιμαντέρ και επιτυχημένα tv shows επανέρχονται ή εμφανίζονται για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη. Εμείς επιλέξαμε τα καλύτερα new entries που ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε με την έλευση του Ιανουαρίου.  

History of Swear Words
Ο γνωστός ηθοποιός, Nicholas Cage παρουσιάζει μια παράξενη -θα έλεγε κανείς- σειρά ντοκιμαντέρ, που εξερευνά την προέλευση των πιο συχνών, αλλά και όχι μόνο υβριστικών λέξεων. Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό show που έρχεται με τη μορφή μίνι επεισοδίων, στα οποία ο ίδιος εξηγεί όλα εκείνα δεν γνωρίζαμε για μερικές από τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας και το πραγματικό νόημά τους.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 5 Ιανουαρίου

Surviving Death
Ακόμη μια σειρά-ντοκιμαντέρ που πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στους δέκτες μας. Έρχεται από τη Βρετανία και είναι άκρως κατάλληλη για τους λάτρεις των ιατρικών ντοκιμαντέρ ή των ιστοριών με ανεξήγητα μυστήρια. Η σειρά βασίζεται σε δημοσιευμένα θέματα που εξετάζουν την έρευνα σχετικά με τις μεταθανάτιες εμπειρίες και οτιδήποτε το παραφυσικό.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 6 Ιανουαρίου

Pieces of a Woman
Ένα από τα μεγάλα "pickup" για το Netflix από τα διάφορα κινηματογραφικά φεστιβάλ της χρονιάς που περνάει ήταν το Pieces of a Woman που έρχεται στην πλατφόρμα ψυχαγωγίας την πρώτη εβδομάδα του 2021. Η συγκλονιστική ιστορία του, ακολουθεί ένα ζευγάρι στη ζωή του λίγο μετά την απώλεια του μωρού τους, για την οποία ευθυνόταν αυτός που είχε αναλάβει την διεκπεραίωση του τοκετού.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 7 Ιανουαρίου

Outside the Wire  
Η επιτυχημένη ταινία του Ιανουαρίου στο Netflix θα είναι σίγουρα το Outside the Wire. Στο cast του, περιλαμβάνει κορυφαία ταλέντα όπως ο Anthony Mackie, ο Damson Idris και η Emily Beecham. Το σενάριο είναι προσαρμοσμένο στο μέλλον, με την ταινία ν' ακολουθεί έναν πιλότο drone που συνεργάζεται με ένα ανδροειδές που έχει ως αποστολή να βρει μια πολύ επικίνδυνη για τον πλανήτη συσκευή.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 15 Ιανουαρίου

The White Tiger
Το Netflix θα ξεκινήσει τη μεγάλη συλλογή του για το 2021 με νέο ινδικό περιεχόμενο με το The White Tiger, που πρόκειται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη Ιανουαρίου 2021. Η Ava DuVernay είναι executive producer σε αυτήν την ταινία, που παρακολουθεί τη μεγάλη εξέλιξη ενός άνδρα από φτωχό χωρικό σε έναν εξαιρετικά επιτυχημένο επιχειρηματία στην Ινδία.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 22 Ιανουαρίου

Penguin Bloom
Το Netflix απέκτησε τα διεθνή δικαιώματα αυτής της ταινίας, που πρωταγωνιστεί η Naomi Watts και κυκλοφόρησε πρόσφατα. Με έντονο κοινωνικό περιεχόμενο και μεταφορικό νόημα, το φιλμ ακολουθεί μια οικογένεια που παίρνει ένα τραυματισμένο πουλί υπό την προστασία της, και καταλήγει να αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 27 Ιανουαρίου

The Dig
Αυτό το δράμα εποχής διαδραματίζεται λίγο πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ακολουθεί μια πλούσια χήρα, η οποία προσλαμβάνει έναν αρχαιολόγο με σκοπό να ανασκάψει το κτήμα της. Τότε είναι που εκείνος «σκοντάφτει» επάνω σε κάτι που πρόκειται να αλλάξει τη ζωή τους όπως την ήξεραν μέχρι σήμερα. Με ένα cast γνωστών Χολιγουντιανών ηθοποιών, όπως Lily James, Johnny Flynn, Ralph Fiennes και Cary Mulligan θα σας συναρπάσει η παραγωγή της.
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 29 Ιανουαρίου

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close