Μουσική , Music News

The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του τελικού (video)

H ομάδα του Σάκη Ρουβά σάρωσε στον μεγάλο τελικό

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2021

Η 16χρονη Άννα Αργυρού και ο coach της Σάκης Ρουβάς αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές του φετινού The Voice το οποίο ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (19/12) με ένα φαντασμαγορικό live.

Σε αυτή τη βραδιά ανέβηκαν στη σκηνή του μουσικού τάλεντ σόου, για τελευταία φορά, οι 8 φιναλίστ με μοναδικό στόχο να «κερδίσουν» από το τηλεοπτικό κοινό την μεγάλη νίκη!

Ο λόγος για τον Ανδρέα Μηλιώτη, την Ελένη Ολυμπίου, τον Δημήτρη Κανάκη, την Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου, την Άννα Αργυρού, τον Γιώργο Γλυκοκόκκαλο, την Ηλιάνα Αλεξάνδρου και τον Γιώργο Πάττα.

Από αυτούς, στην πρώτη φάση του μεγάλου τελικού του The Voice, κατάφεραν να περάσουν ο Ανδρέας Μηλιώτης και η Άννα Αργυρού από τον Σάκη Ρουβά, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Έτσι, οι τέσσερις διαγωνιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να ερμηνεύσουν ακόμα ένα τραγούδι μπροστά στους coaches και τους τηλεθεατές του The Voice. Μόνο ένας ή μία, ωστόσο, θα μπορούσε να βρεθεί στην κορυφή αυτού του κύκλου του μουσικού τάλεντ σόου .

Και το όνομα του νικητή του The Voice, σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, είναι… Άννα Αργυρού!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close