Cine News , Κινηματογράφος

Το νέο τρέιλερ του "Spider - Man: No Way Home" κορυφώνει την αγωνία μας

Οι σκηνές είναι εντυπωσιακές, αλλά όπως είναι λογικό η κουβέντα θα συνεχιστεί για όσα δεν έδειξαν παρά για τα όσα έδειξαν

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2021

Τα ξημερώματα της Τετάρτης δόθηκε στη δημοσιότητα το δεύτερο trailer για το No Way Home του Spider-Man και όπως αποδείχθηκε, η Sony και η Marvel αποφάσισαν να κρατήσουν κλειστά τα χαρτιά τους και να μην δείξουν πολλές από τις εκπλήξεις που θα έχουμε στην ταινία.

Έτσι, δεν είδαμε ούτε τον Τόμπι Μαγκουάιρ, ούτε τον Άντριου Γκάρφιλντ, που μπορεί η συμμετοχή τους να μην έχει επιβεβαιωθεί, όμως θεωρείται κοινό μυστικό. Αν βέβαια δεν είναι κανένας τους στην ταινία, θα μιλάμε για γκέλα επικών διαστάσεων από όλες τις πλευρές.

H πλοκή περιστρέφεται γύρω από την αποκάλυψη της ταυτότητας του Spider-Man, με τον Peter Parker να ζητάει τη βοήθεια του Doctor Strange, που με ένα ξόρκι επιχειρεί να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει την αλήθεια. Τα πράγματα όμως δεν πάνε καλά και αυτό που καταφέρνει είναι να ανοίξει το Multiverse και από εκεί να ξεπηδούν μεγάλοι εχθροί από άλλες διαστάσεις.

Στο trailer βλέπουμε καλύτερα τον Doctor Octopus του Άλφρεντ Μολίνα, που σε μία μάχη με τον Spider-Man του βγάζει τη μάσκα και του λέει ότι δεν είναι ο Peter Parker, τον Electro, τον Sandman, αλλά και τον Green Goblin με φουλ εξάρτηση, χωρίς όμως να εμφανίζεται ο Γουίλεμ Νταφόε.

Με λίγα λόγια, οι σκηνές είναι εντυπωσιακές, αλλά όπως είναι λογικό η κουβέντα θα συνεχιστεί για όσα δεν έδειξαν παρά για τα όσα έδειξαν. 

Πηγή: ROXX

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close