Cine News , Κινηματογράφος

H καλύτερη horror σειρά των φετινών Χριστουγέννων έρχεται από τη Δανία

Mία σειρά από τη Δανία που θυμίζει κάτι από Midsommar, Stranger Things και E.T.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2021

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων να βρίσκονται πλέον πολύ κοντά, το Netflix δεν άργησε να κυκλοφορήσει τις πρώτες του αντίστοιχες παραγωγές. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και το Elves, μία σειρά από τη Δανία που θυμίζει κάτι από Midsommar, Stranger Things και E.T.

Στο Elves, μία οικογένεια ξεκινά ένα ταξίδι πριν τα Χριστούγεννα
Προορισμός τους είναι ένα απομονωμένο νησί στο Δανικό Αρχιπέλαγος. Όταν φτάνουν εκεί, χτυπούν κάτι με το αυτοκίνητο, αλλά αδυνατούν να καταλάβουν τι ήταν. Το μόνο που βλέπουν είναι μία μπλε κολλώδη ουσία πάνω στο αυτοκίνητο. Αργότερα, φτάνοντας στο κατάλυμά τους, συναντούν τους ανθρώπους της κοινότητας του νησιού. Ωστόσο, δεν θα έλεγε κανείς πως αυτοί αποτελούν και το παράδειγμα της καλής φιλοξένιας. Υπάρχει λόγος που έχουν αποφασίσει να ζουν απομονωμένοι και να έρθουν σε ρήξη με τη φύση και τα πλάσματά της.

Τα πρώτα ξωτικά της ταινίας δεν αργούν να εμφανιστούν στην ταινία. Η παρουσία τους όμως είναι αυτή που μετατρέπει αυτές τις οικογενειακές διακοπές σε θρίλερ. Από εκεί και πέρα, οι χριστουγεννιάτικες διακοπές δεν είναι θέμα καλοπέρασης, αλλά επιβίωσης.

Ένα μωρό ξωτικό εμφανισιακά μοιάζει με ένα γλυκό, χαριτωμένο πλάσμα
Αν διαβάσεις όμως παλιούς μύθους και ιστορίες, συνειδητοποιείς ότι αυτό δεν ανταποκρινόταν στην τότε πραγματικότητα. Τα πλάσματα αυτά κάθε άλλο παρά φιλικά και πρόσχαρα ήταν. Σύμφωνα με τους θρύλους, συνήθως προσέγγιζαν παιδιά με στόχο να τα παραπλανήσουν και να τα πάρουν μαζί τους στα δάση. Κρίνοντας από το trailer, κάτι αντίστοιχο φαίνεται πώς πάει να συμβεί και τώρα στο Elves.

H κοινότητα που ήδη ζει σε εκείνο το μέρος, φαίνεται να έχει καταλάβει ήδη τον κίνδυνο που καραδοκεί. Έχουν τοποθετήσει μάλιστα ένα πανύψηλο φράχτη στη μέση του δάσους για να προφυλαχτούν. Ωστόσο, όπως φαίνεται, μπορούν να φτάσουν στα άκρα για να το καταφέρουν.

Η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 28 Νοεμβρίου, πάνω στην ώρα για τις πιο creepy, χριστουγεννιάτικες διακοπές.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close