Cine News , Κινηματογράφος

Ο Χάρι Πότερ και η παρέα του... επιστρέφουν!

Το καστ των ταινιών «Χάρι Πότερ» κάνει reunion για ένα special επεισόδιο στο HBO Max την 1η Ιανουαρίου 2022

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2021

Το καστ των ταινιών «Χάρι Πότερ» κάνει reunion για ένα special επεισόδιο στο HBO Max την 1η Ιανουαρίου 2022.

Το teaser κυκλοφόρησε χθες που συμπληρώνονταν 20 χρόνια από την πρεμιέρα της πρώτης ταινίας, του φιλμ «Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφική λίθος». Στο «εορταστικό» επεισόδιο αναμένεται να δούμε μία «μαγευτική ιστορία» για τη δημιουργία των ταινιών, με νέες συνεντεύξεις σε βάθος και συζητήσεις ανάμεσα στα μέλη του καστ.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, η Έμα Γουότσον και ο Ρούπερτ Γκριντ, μαζί με άλλα μέλη του καστ των οκτώ ταινιών θα λάβουν μέρος στο special επεισόδιο με τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts». Σύμφωνα με δελτίο τύπου της Warner Bros το special θέλει να «γιορτάσει την κληρονομιά των ταινιών του Χάρι Πότερ και την ανεξίτηλη επιρροή που είχε στις καρδιές, τα μυαλά και τις φαντασίες οικογενειών και φαν παγκοσμίως».

Εκτός από τους τρεις πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν οι Ελένα Μπόναμ Κάρτερ (υποδύθηκε την Μπέλατριξ Λεστρέιντζ), Ρόμπι Κόλτρεϊν (Ρούμπεους Χάγκριντ), Ρέιφ Φάινς (Βόλντεμορτ), Γκάρι Όλντμαν (Σείριος Μπλακ), Ιμέλντα Στάντον (Ντολόρες Άμπριτζ), Τομ Φέλτον (Ντράκο Μαλφόι), Μαρκ Γουίλιαμς (Άρθουρ Ουέσλι), Μπόνι Ράιτ (Τζίνι Ουέσλι), Μάθιου Λιούις (Νέβιλ Λονγκμπότομ) και Εβάνα Λιντς (Λούνα Λάβγκουντ). Μέχρι στιγμής η συγγραφέας των βιβλίων και δημιουργός της σειράς Τζ. Κ. Ρόουλινγκ φαίνεται να απουσιάζει από την λίστα των συμμετεχόντων.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close