Πάμε Ταξίδι , Guide

Ξέρεις πού μπορείς να ταξιδέψεις με την Tus Airways;

ΣυνεργασίαOrthodoxou Aviation Tus Airways

Δημοσιεύτηκε στις 11 Νοεμβρίου 2021

Η Orthodoxou Aviation Ltd είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επικείμενη και πολλά υποσχόμενη συνεργασία της με την αεροπορική εταιρεία TUS Airways. 

Η Orthodoxou Aviation Ltd είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κλάδο των αεροπορικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Είναι μέλος του Ομίλου εταιρειών Ορθοδόξου με κύρια δραστηριότητά της – μεταξύ άλλων – την αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών (GSA) στην Κύπρο και διατηρεί επίσης γραφείο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας μέσω του οποίου παρέχει υπηρεσίες εποπτείας των πτήσεων (flight supervision) καθώς και άλλες συναφείς υπηρεσίες. 

Η TUS Airways, με έδρα την Κύπρο, ιδρύθηκε το 2015 με σκοπό να παρέχει καλύτερη πρόσβαση μεταξύ της Κύπρου και των γειτονικών χωρών της Ανατολικής Μεσογείου με ελκυστικό πρόγραμμα, άνετες και ανταγωνιστικές πτήσεις. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει επί του παρόντος δύο Airbus A320 χωρητικότητας 180 θέσεων και προσφέρει τακτικά δρομολόγια προς το Ισραήλ καθώς επίσης και ναυλωμένες πτήσεις σε διάφορους προορισμούς της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Η TUS Airways θα αυξήσει σταδιακά το μέγεθος του στόλου της σε έξι αεροσκάφη A320 μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και ως εκ τούτου θα προσθέσει στο δίκτυό της αρκετούς νέους προορισμούς.  

Αρχής γενομένης λοιπόν από 1η Νοεμβρίου του 2021 η αεροπορική εταιρεία TUS Airways, σε συνεργασία με την Orthodoxou Aviation Ltd, θα διαθέτει γραφείο στο αεροδρόμιο της Λάρνακας όπου θα πραγματοποιείται η εποπτεία των πτήσεων της εν λόγω αερογραμμής δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επιβάτες που επιλέγουν την TUS Airways να τυγχάνουν μίας βέλτιστης και άριστης εξυπηρέτησης.  

Σύμφωνα και με σχετική δήλωση του Διευθύνοντα Συμβούλου της Orthodoxou Aviation Ltd κ. Αντώνη Ορθοδόξου «Κοινό μας όραμα είναι να μπορέσουμε μέσα από τις δύσκολες και αντίξοες συνθήκες που βιώνει ο κλάδος των αερομεταφορών και της τουριστικής βιομηχανίας γενικότερα ένεκα της πανδημίας, να εισάγουμε νέα και αναβαθμισμένα δεδομένα στην αεροπορική βιομηχανία δίνοντας έτσι μία ανάσα και μία νότα ελπίδας για πλήρη ανάκαμψη του εν λόγω κλάδου και επαναφοράς του στην προτέρα κατάσταση». 

«Η άριστη παροχή υπηρεσιών όσον αφορά την εξυπηρέτηση πελατών μας είναι μεταξύ των υψηλότερων προτεραιοτήτων μας. Καθώς η εμπειρία του πελάτη ξεκινά όταν οι επιβάτες φτάνουν στο αεροδρόμιο και μας βλέπουν κατά το check-in, είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες τους εκείνη τη στιγμή. Ειδικά στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου είναι και η βάση μας. Η Orthodoxou Aviation, σε συνεργασία και με τους άλλους προμηθευτές μας, θα εξασφαλίσει ένα υψηλό επίπεδο στην παροχή υπηρεσιών εδάφους.», πρόσθεσε ο κ. Michael Weinstein, Διευθύνων Σύμβουλος της TUS Airways.

Οι δύο εταιρείες, λοιπόν, «ενώνουν τις δυνάμεις τους» και είναι έτοιμες να διεισδύσουν περαιτέρω και δυναμικά τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά!

Orthodoxou Aviation
+357 22 765 975
aviation@orthodoxou.com.cy
OrthodoxouAviation.com
TUS Airways
+357 24 200338
info@tusairways.com
tusairways.com

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close